Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

KUTATÁSRA FEL!

kerdojel 4 600x325

Kutatásra fel!

Kedves Életfások!

Jól tudjátok, hogy az Életfa Programban kiemelten fontosnak tartjuk a szakmai alapokra helyezett munkát, hónapról hónapra számos képzéssel segítjük a naprakész tanácsadói felkészülést, párbeszédre törekszünk a szakmai szervezetekkel, az MDOSZ konferenciáinak is évek óta résztvevői vagyunk. Ebben a munkában nyolc éve meghatározó segítségünk Starkné Szabó Eszter, és most mi szeretnénk támogatni az ő munkáját a ti segítségetekkel.
Eszter előadói felkérést kapott a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének XXIV. Szakmai Konferenciájára. Előadásában fontos szerepet játszik egy, az étrend-kiegészítők fogyasztására vonatkozó aktuális hazai kutatás.

Arra biztatunk benneteket, járuljatok hozzá ti is ehhez a szakmai munkához, és osszátok meg véleményeteket az alábbi kérdőív kitöltésével. Sőt, ha meg tudtok kérni legalább egy olyan embert a kitöltésre, aki kevésbé tudatos az étrend-kiegészítők alkalmazásában, mint ti, az nagyban hozzájárulna a reprezentatív eredmény eléréséhez.

Köszönjük, hogy ezzel is hozzájárultok ahhoz, hogy nagyobb figyelmet kapjon közös missziónk, a prevencióra épülő egészségőrzés.

A kérdőívet itt találjátok:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciy4ZQ0NTQvJLf-CG6XqTc-JFqXuxeOjp3Ko0s_mdJupu2YA/viewform?usp=sf_link

Köszönettel:
az Életfa Program csapata

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok