Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

GYORSAN, PONTOSAN, EGYSZERŰEN!

bankartyas fizetes

BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG ÜZLETEINKBEN!

A folyamatos fejlődés, a fejlesztés napjaink üzleti életének legfontosabb tényezői közé tartoznak. Vásárlóink, ügyfeleink minél zavartalanabb, egyszerűbb és gyorsabb kiszolgálása pedig alapfeltétele a velünk szemben támasztott minőségi elvárásoknak.

Bővebben: GYORSAN, PONTOSAN, EGYSZERŰEN!

Végtörlesztés - tippek, tanácsok

 

TISZTELT PARTNEREK, KEDVES BARÁTAINK!

Mostanában nagyon sok megkeresést kapunk a devizahitelek végtörlesztésével kapcsolatban. Annak ellenére, hogy a törvény már néhány hónapja hatályban van, nagyon sokan, most kezdenek el azon gondolkozni, hogy megéri e nekik az új szabályozás alapján végtörleszteni, vagy pedig nem. Az itt leírtak egy iránymutatást adnak, de Mindenkinek azt ajánljuk, hogy mielőtt meghozná a döntését, keresse fel bankját, vagy kérje ki pénzügyi, hitel szakértő véleményét. Az alábbiakban összefoglaljuk a végtörlesztéssel hozzánk forduló partnerek általános kérdéseit, és néhány szót írunk magáról a törvényről is, abban a hitben, hogy egy kicsit segítsük döntéseiteket.

Végtörlesztés, tipp, tanács, pénz, gazdaság, hitel, bank

Bővebben: Végtörlesztés - tippek, tanácsok

Pénzügy, gazdasági ismeretek

pénzügy, gazdaság, ismeret, életfaA 21. század embere már egy rohanó világban él. Elrohannak a percek, az órák, és közben felelős, megalapozott döntéseket kell meghozni a magán- és a pénzügyi életben egyaránt. A pénzügyi döntéseink rövid és hosszú távon egyaránt nagy hatást gyakorolnak mindennapi életünkre, tehát nem mindegy mikor, hogyan, és mit teszünk.

Az Életfa Program ebben is megpróbál segítséget nyújtani minden Kedves Tagjának.

Bővebben: Pénzügy, gazdasági ismeretek
Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok