Menu

just logo uj     nahrinlogo       abaujtv

A+ A A-

Lélekfitnesz –amire szükséged van!

mat

Amikor túl gyorsan éled az életed, sok mindent vállalsz és egyáltalán: röpül veled-melletted az idő, szükséged van egy kis pihenőre, hogy megállj és rendezd a gondolataidat, a lelkedet:... most megállok és megvárom, míg utolér a lelkem.

Ilyen nap volt a július 29. szombat is, amikor a Tűzmadarak csapata Galiné Katika szervezésével a Püspökladányi Farkasszigetben gyűlt össze.  (2012 óta immáron 5. alkalommal.)

A farkasszigeti arborétum Kaán Károly kezdeményezésére jött létre 1924-ben. Kaán Károly a természetvédelem és az alföldhonosítás úttörője volt. A telepített fák zöme hazai arborétumból származik, de van Kínából, Dániából, Oroszországból származó is. Kiválóan alkalmas egy kis kikapcsolódásra, sétára.

mat 2

A családi napot a Hajdúszoboszlói Ambrózia hastánc csoport kezdte. Műsoruk érdekessége volt, hogy az egymás után következő koreográfiákon keresztül mutatták be a Tűzmadarak fejlődését. Ez kellő képen megalapozta a hangulatot.

Dr. Sóvágó Judit bemutatta „kistáskájának” tartalmát, mit is vigyünk magunkkal a kirándulásra a termékek közül.

Kis Lajosné Marika nem egy „kis” kirándulásra, hanem egy nagyobb útra készül: Svájcba. Azt mondta el hogyan sikerült ez neki.

Mielőtt képzeletben már mi is csomagoltunk volna, megalgattuk Császár Zsuzsikát, aki megdöntötte a matematika örök érvényű tanait! Figyelj!
A matematika mai állása szerint: -8 + 3 = -5
Just-Nahrin-os gondolkodással azonban NEM!
Ugyanis Zsuzsi a testkontrol-csomag segítségével leadott 8 kilót (-8)! A látványos fogyás felkeltette a körülötte levő emberek figyelmét, eladott még „pár” csomagot, lett regisztráltja és 3%-os lett (+3)! Tehát ennek az eredménye nem kivett a pénztárcájából (-5), hanem hozzá tett: + 30% árrést, +3%-os jutalék! És az egyenlet így is igaz! Just-Nahrin-os gondolkodás szerint!

Kuruczné Borika újra hasznos tanácsokkal készült számunkra. Megtudhattuk milyen fontos odafigyelni gondolatainkra és mondataink megfogalmazására, ha el akarjuk érni a célunkat.

mat 3

Több termékreferenciát is halottunk Szabó Balázsné Editkétől, hiszen nem is múlhat el Just-Nahrin-os összejövetel e nélkül. Szeretjük átadni tapasztalatainkat.

A Tűzmadarak vezetője, Rigó Éva nyári mixet állított össze nekünk arról, hogyan használjuk a pozitív gondolkodást a napi életben.

Lovassy Gézáné gyönyörű népdalokkal szórakoztatott bennünket.

A farkasszigeti gyönyörű környezetben Galiné Katika vezetésével chi-kung gyakorlatokkal vezettük le a fölös energiáinkat és töltődtünk fel újakkal.

A Chi-kung mellett a finom Nahrinos ebéd is ellátta testünket energiával, hogy ebéd után az arborétum ösvényein át eljussunk a két „őrzőhöz”. Két óriási fa, melyek az erdő nyugalmát védik. Ebből az erőből mi is töltekezhettünk, ha átöleltük a fákat.

mat 1

Séta után megdolgoztattuk az agysejtjeink is egy kis vetélkedővel. Az egyik játék érdekessége az volt, hogyan viselkedünk egy számunkra új helyzetben, hogyan tudjuk képességeinket, tapasztalatainkat felhasználni.

Ezek után még volt energiánk zumbázni is és természetesen a tombola sem maradhatott el.

Visszatekintve a nap eseményeire Müller Péter írásából egy részlet jutott eszembe:

„Más fejével gondolkodni nehéz. De más lelkébe látni s más szívével érezni szinte lehetetlen. … És mégis van, amikor a másik megértése lehetséges. Ezek csodálatos pillanatok. Úgy is mondhatnám az igaz szeretet pillanatai.”

Igen, ezeket a pillanatokat éltük át! Bár nem volt nehéz, mert a Tűzmadarak csapatát ez a szeretet tartja össze, ez a szeretet működteti. Ott a Farkasszigetben vagy bárhol-bármikor!

Köszönjük Galiné Katikának és csapatának a szervezést!

Dihen Károlyné Marika

 

AHOGY A DELFINEK ÉREZTÉK ÉS LÁTTÁK

adel

A Delfin csapat már hónapokkal ezelőtt izgatottan várta a debreceni ünnepi rendezvényt.

Az Életfa Program munkatársai nagy tempóban küldték ki a hírleveleket, melyekből egyre több információra derült fény. Szerveződtek a TOR-TÚRA csapatok, már javában tervezgettük és leadtuk ki fog csapatunkból jelentkezni a horgászversenyre, a főzőversenyre és az egyéb sportfutamokra.

Eljött a várva várt reggel, amikor mi Delfinek busszal és autókkal az ország különböző pontjairól megközelítettük a debreceni SZUSZ szabadidőparkot. Horgászaink és főzőcsapataink elfoglalták versenyhelyüket, bedobták a fakanalakat a bográcsokba és a botokat a tóba.

adel 1Pólóinkra felkerültek a Delfin logók, regisztráltunk és átvettük a sok ajándékot a cég munkatársaitól - Szilvitől és Jutkától -, majd indultunk a megnyitóra és a mi közös tornánkra, a Chi-kungra.

Gyermekeinkkel elfoglaltuk a Gyerek Klub sátrának egy részét, kezdetét vette kicsik és nagyok kreatív élete -  Ildivel, Anitával és Marikával.

10.30-kor elkezdődtek a csapatversenyek. Drukkoltunk, futottunk, összetartottunk és legfőképpen élveztük a jubileumi találkozó minden pillanatát.

Örömmel fogyasztottuk el közös ebédünket, a vörösboros marhapörköltet, amit Tárnok Laci és felesége Tárnok Ági készítettek nekünk.

A délután zárásaként Schmidt Ferenc Igazgató Úr, Verebes Lindával és Pindroch Csabával kihirdették a nap győztes csapatát. A 20 éves Just Hungária Jubileumi Találkozó összesített szellemi, mozgás- és csapatversenyének legeredményesebb  csapata a DELFINEK CSAPATA LETT!

adel 2Gyönyörű serleget és oklevelet kaptunk, azon felül rengeteg Delfin csapattag lett gazdagabb ajándékokkal és oklevelekkel, amit a különböző sportversenyek egyéni számaiban szereztek.

Köszönjük szépen Igazgató Úrnak és a cég minden dolgozójának ezt a felejthetetlen napot és az ezt követő jubileumi gálát vacsorával, tortával és tánccal. A találkozó helyszínét pedig Dr. Harsányi Editnek és csapatának, a Baglyoknak.

A gála végén a svájci verseny eredményhirdetésekor csapatunk egyik vezetőjének, Lengyel Ferencné Anika eredményességének örültünk!

Légy te is részese következő Életfa rendezvényünk sokszínű programjainak!

Szeretettel: Hegyi Gyöngyi
Delfin csapat vezetője
70/4572712

adel 3

 

CSODA BÜKKSZENTKERESZTEN

csb

Június 10-ét Bükkszentkereszten töltöttem a Kemencés napon, ahol az Életfa Programot, a Just és Nahrin termékeket népszerűsítettük szponzorommal, dr. Harsányi Edittel és a Molnarin kis csapatával.
Ezen a napsütötte délelőttön egy idősebb hölgy határozottan közelített a sátorunkhoz, én pedig eléje mentem és megszólítottam. A néni az ízületeit fájlalta, így egyből ajánlottam neki a Boróka krémet, megengedte és be is kentem a kézfejét és az ujjait. Közben jól elbeszélgettünk és további termékeket is ajánlottam a panaszaira.
A beszélgetés során kiderült, hogy a 85 éves Klárika néni éppen 3 hetes pihenőjét tölti Bükkszentkereszten, rendszeresen jár túrázni a barátnőjével, bebarangolják Magyarországot. Még nekem is ajánlott érdekességeket Zemplénben. Sokat olvas, kedvenc könyveit le sem tudja tenni, ezért bizony elfárad a szeme. Meglepődtem, hogy idős kora ellenére mennyire aktív életet él, nagyon szimpatikus volt, és egyből átvillant az agyamon, hogy én is ilyen aktívan akarok élni majd, és persze jó egészségben!

csb 2

Gondoltam, ha ilyen közösségi ember, akkor nemcsak a termékekről mesélek, hanem az Életfa Programról is és hívtam az Életfa Baglyok klubba, a Garai utcára Dr. Harsányi Edithez. Na ekkor az emlékei mélyére ásott... Garai utca...Harsányi... és eszébe jutott, hogy ő bizony ismeri a kis Editkét, hiszen az anyukájával osztálytársak voltak. Nagy meglepetés volt ez Editnek is és Klárika néninek is. Lám, milyen kicsi a világ.

Délután Klárika néni visszatért a sátrunkhoz és boldogan számolt be róla, hogy hála a Boróka krémnek könnyebben tudja mozgatni az ujjait. És bár nem akart terméket hazacipelni, majd Debrecenben találkozunk és megkapja, amire szüksége van, de egy Boróka krémet feltétlenül szeretne most.

csb 1

És a klubba is el fog jönni, de 3 hétre be van táblázva kirándulásokkal, szombathelyi rokonlátogatással és egy szlovéniai nyaralással, de utána feltétlenül jön és a testvérét is hozza magával.

Mi pedig várjuk Klárika nénit a klubba, hogy elmesélje az élményeit és azt, hogyan is kell 80 év felett aktívan élni és élvezni az életet. Sokan és sokat tanulhatnak tőle. Én is azt teszem.

Szeretettel:
Király Mária
Életfa Baglyok csapata

 

VOLT EGYSZER EGY CSOPORT TALÁLKOZÓ...

veecst

avagy késői beszámoló egy fantasztikus Csoport találkozóról

2017. május 20-án délután Debrecenben, a patinás Aranybika Szállodában került megrendezésre a Molnarin csoport találkozója.

2014. óta, mióta csatlakoztam az Életfa Programhoz, szinte minden alkalommal részt vettem ezeken a találkozókon, jó érzés látni a folyamatosan növekvő létszámot!

Szponzorunk, Dr. Molnár Ildikó egy fiatalos, lendületes eseményt álmodott meg, amit sikerült is a csapatával elérni.

Nagyon sok fiatal jött el, akik valamilyen formában szintén az Életfa Programhoz tartoznak. Volt ott velünk különböző korú - pocaklakó, bölcsődés, óvodás és iskolás - kisiskolás és egészen nagy iskolás - résztvevő, akik mind-mind bemutatták és elmondták, hogy az Ő életükben mit jelentenek a Just és Nahrin termékek, illetve az egész Életfa Program. Egyik édesebb volt, mint a másik, szeretetteljes, vidám hangulatot varázsoltak nekünk.

A felnőtt generáció tagjai már nem csak a termékhasználat élményeiről számoltak be, hanem az MLM vállalkozás nyújtotta lehetőségeket is motiválóan mutatták be! Fábián Donát megmutatta nekünk, hogy az emberek az életérzésért sportolnak, vásárolnak, fogynak és ha ezeket adjuk el nekik, az milyen életérzéshez tud minket eljuttatni!

A fiatal generáció után Dr. Molnár Ildikó mutatta meg a maga lendületes stílusában, hogy milyen lehetőséget rejt ez a vállalkozási forma a fiatalok, akár pályakezdők számára.

Ezt követően a Molnarin csoport tanítói - ahogyan Ildikó nevezett minket - számoltunk be arról, hogyan építettük be a saját, ill. az egész család életébe a termékeket, ki, hogyan érte el, hogy az egész család fogyassza a termékeket. Mindannyian egyetértettünk abban, hogy a legfontosabb szerepet a személyes példamutatás jelenti ezen a területen is, ugyanúgy, mint az élet más területein is. A szavak helyett, a tettek beszélnek!

Végül közülünk az egyik legnagyobb tanító, Rigó Évike előadását hallgattuk meg arról, hogyan vált óvónőből üzletasszonnyá. Sok hasznos információt mondott el nekünk. Megtudhattuk, mi az üzleti intelligencia és hogyan tudjuk itt, a vállalkozásunkban ezt megszerezni és Ő hogyan szerezte meg! Számomra azt adta ez az előadás, hogyha az embernek van egy fontos célja, (szinte) minden nehézséget le lehet győzni a cél elérése érdekében, tanulás, tanulás, kitartás és a szorgos munka mindig meghozza a gyümölcsét.

Természetesen a szünetben a szeretetvendégség sem maradt el, a szívvel-lélekkel készült finomságok a lelki táplálék mellett a testi táplálékot jelentették. Ennek részleteiről már beszámoltunk az Élet(FA)mód klub oldalán.

Mint ahogy a szeretetvendégség, úgy a tombolasorsolás sem maradhatott el, melyet Herczkuné Editke, mint nagy vezető felajánlása színesített. A határidőben jelentkező résztvevők között saját kezével készített gyönyörű rózsacsokrot tartalmazó dobozt és szintén csodaszép és biztosan nagyon finom (már ismerjük Editke isteni süteményeit) torta került kisorsolásra.

Nagyon hamar eltelt a délután, boldog vagyok, hogy együtt lehettünk és sok olyan embert ismertem meg, akik ugyan hosszabb-rövidebb ideje tagjai a Molnarin csoportnak, de eddig még személyesen nem találkoztunk, de lelkes előadásukból következtetve, még találkozunk!

Dr. Sóvágó Judit
Hajdúszoboszló

 

A TŰZMADARAK EGÉSZEN MISKOLCIG REPÜLTEK…

atemr

Céglátogatás, honismereti program, csapatépítés, kirándulás, gyermekprogram… Mindez benne volt a csütörtöki MISKOLCI utunkban! Bátran mondhatom, hogy egy nagyon tartalmas, jó hangulatú, örömteli nap részesei lehettünk.
Erről tanúskodik Dr Sóvágó Judit „ úti naplója” is!

MISKOLCI LÁTOGATÁS

Hosszas készülődés után, 2017. május 25-én végre eljött a nap, amikor meglátogattuk Miskolcon a JNS Hungária Kft. Logisztikai Központját és a cég székházát a Papszer utca 24. szám alatt.

Én nagyon vártam már erre a látogatásra, aminek az ötlete egy VK-n született meg annak érdekében, hogy azok is láthassák ezt a gyönyörű "mini Svájc"-ot, akik egyéb okból nem járnak oda. Szerettem volna megmutatni én is a saját Munkatársaimnak azt a helyet, amit rögtön az első ottlétemkor a szívembe zártam. Én 2014. májusában jártam ott először Életfa Program Alapképzésen, és azóta is minden alkalommal nagy örömmel megyek.

A várakozásom másik oka az volt, hogy a Logisztikai Központban még én sem jártam eddig. Az ott dolgozók nagy részét már ismertem a Konferenciákról, de szerettem volna látni a helyet, ahol fogadják a megrendeléseinket és elkészítik a csomagjainkat.
A látogatás, az egész nap fantasztikusra sikeredett.

Mi is a várakozás boldog izgalmával utaztunk, de nagyon jó érzés volt átélni, hogy ugyanilyen szívesen fogadtak minket mind a két helyen.

atemr 1

A Logisztikai Központ előtt Szilvi fogadott bennünket, mint ottani vezető. Gondolva a hosszú utunkra, finom pogácsával és Iso-Teával kínáltak minket. Betekintést nyertünk a munkájukba, mindent megmutattak nekünk attól kezdve, hogy megcsörren a telefon, vagy faxon, ill. e-mailben megérkezik a rendelésünk, egészen odáig, hogy útra készen várakoznak  a csomagjaink az elszállításra.
Megtudtuk, hogy személyes vásárlásra is van lehetőség, amivel éltünk is.

atemr 2

A székházban szintén fogadóbizottság várt minket a bejáratnál, Nagyházi Marika és Vargáné Marika személyében. 
A nagy tárgyalóban aztán Igazgató úr is köszöntött minket. Megnéztünk egy-egy kisfilmet a Nahrin és a Just világából, majd körbekalauzoltak minket az egész házban, így egyúttal alkalmunk volt minden dolgozót megismerni. Mindenki nagyon kedves volt, kérdéseinkre szívesen válaszoltak. Az út végén, a gyönyörű kert felső pihenőhelyén frissítővel vendégeltek meg mindannyiunkat, baráti, közvetlen beszélgetés keretében. 
atemr 3Élményekkel gazdagon köszöntünk el, majd Rigó Évike meghívott minket egy isteni fagyizásra, ezt követően pedig körbejártuk és megcsodáltuk a Diósgyőri várat. 
Az időjárás is kegyes volt hozzánk, ugyanis végig sütött ránk a nap, amikor pedig beszálltunk a buszba, eleredt az eső. De megvárta, míg beszálltunk. 
Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem ennek a látogatásnak, hogy együtt átélhettük ezt az élményt. 
Köszönöm szépen a Just-Nahrin Hungária Kft. minden dolgozójának azt a szeretetteljes fogadtatást és törődést, amiben részesítettek bennünket, Rigó Évikének pedig, hogy megszervezte ezt az utat!

A fotókat  köszönjük szépen Szabó Balázsné Editkének!

Rigó Éva
TŰZMADARAK csapatának
21%-osvezetője

atemr 4

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=%2B62K1oL4M55TTmKtoV8gE2bpR%2F6QYF5wGGJvoNRfhkymrBQ56Axi0g7%2BFu8%2FJ2OSxuybSxl7kMSkEH3xfnLJGg%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>