Menu

just logo uj     nahrinlogo       abaujtv

A+ A A-

Minőség a minőségben!

H Gy2A rendezvény háziasszonyaként betekintve a kulisszák mögé, hatalmas élmény egy Nemzetközi Életfa Konferencia szervezésének részese lenni.

A cég dolgozói előző héten már feszített tempóban készültek erre a "Nagy" napra Schmidt Ferenc Igazgató Úr támogatásával. A szervezők, az előadók és a háziasszony összehangolt munkája elengedhetetlen a minőségi előkészületekhez.

2017. április 22-én, szombat reggel több szerepemet összehangolva busszal érkeztem meg lányommal és a csapatommal a konferencia helyszínére -  Budapestre, a CEU rendezvény központba.

A regisztrációs pult már szépen be volt rendezve. Draskócziné Szilvi lányával, Szilvivel és Szabóné Jutkával mosolyogva várták az érkezőket. Minden résztvevő üdvözlő italt és ajándékot kapott, amit ezúton is szeretnék megköszönni!

Mindenki boldogan köszöntötte egymást az egészség szigetén.

A nap minőségi előadásai, színes mondanivalói és tanulságai gondolatainkat és tudásunkat bővítették.

Beate Fussenegger Nahrin export vezető két új terméket hozott Magyarországra: a Bőr-szépség kapszulát és a Vörös rizs Nahrin kapszulát! E két termék hatóanyagaiba, jótékony hatásaiba csodálatos utazást tettünk és a termékreferenciákkal emberközeli élményben volt részünk.

Gyerek Klubunkban anyák napi meglepetések készültek és a májusfa állítás sem maradt el.

Szarka Laura marketing csoport vezetővel a rendezvény alatt végig együttműködve figyeltük egymás rezdüléseit és élveztük a konferencia menetét.

Köszönöm a lehetőséget Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy Háziasszonya lehettem a Just Jubileumi év első Nahrin konferenciájának!

Találkozunk 2017. június 17-én szombaton, a 20 éves JUST Hungária Jubileumi Találkozón, melynek helyszíne a debreceni  SZUSZ szabadidőpark!

Legyél Te is részese 2017 legnagyobb Életfa Ünnepének!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó, Természetgyógyász
70/4572712

RAGYOGD BE NŐKÉNT AZ ÉLETED!

rbnae

A március hónap a Nők hónapja itt az Életfa Programban. Ezért is örültem, amikor megtudtam, hogy csoporttalálkozó lesz az Életfa székházában Miskolcon, és a téma mi leszünk, NŐK. Boldogan készültem a találkozóra, hiszen tudtam, hogy sok szerető csapattag és új információk hada vár rám!

rbnae 1

Nagyon jól éreztem magam a tegnapi miskolci csoporttalálkozón. Ismét sokat tanultam a színvonalas, felkészült előadóktól és az érdekes termék tapasztalatokból. Jó volt a sok pozitív gondolkodású ember társaságában eltölteni a délutánt.

Feltöltődve tértem haza, ez megerősített abban, hogy a 10 évvel ezelőtti döntésem - amikor csatlakoztam az Életfa Programhoz - életem egyik legjobb lépése volt. Ez tudom most hasznosítani a magam és a családom számára is, és fogom a jövőben is, mert megerősítettek abban, hogy az Életfa Programnak van küldetése, jövőképe és értékrendje.

Köszönöm a Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, szponzoraimnak és a cég dolgozóinak, hogy részese lehettem e csodás napnak!

Tari Lászlóné Katika
Életvezetési Tanácsadó
Miskolc - Életfa Delfinek csapata

2017 FEBRUÁR 18, 2017 MÁRCIUS 18 !

2017 feb 18

Itt ülök a gép előtt, épp a március 18-i Napsugár Konferenciánkra készülök...
Az imént fotó illusztrációkat kerestem a meghívókhoz, mikor is rábukkantam a legutóbbi, 2017 februári budapesti Életfa Konferencia képeire.
Ezzel persze nem csak a képek, de az akkori emlékek, az élmények is "feljöttek"... Megosztok Veled néhányat, jó?

A Konferencia nálam nem aznap kezdődik. Az egy dolog, hogy a jelentkezéseket jóval előtte koordinálom. Az pedig, hogy az utóbbi 2 évben minden budapesti út előtt Miskolcon töltöm az éjszakát, hogy az ottani Napsugaraimmal utazhassak együtt a céges busszal, hogy a nap végén Budapestről a debreceni csapatommal térhessek haza, már szintén bevett gyakorlat.

Nagy élmény a közös utazás, és bár persze áldozatokkal jár, ki nem hagynám. Soha nem arról szól csupán, hogy egyik helyről a másikra eljutunk. Annál sokkal több! Gyarapodás tudásban, tapasztalatokban, az összetartozás örömében!
Ezúttal is így volt, és most sem csalatkoztam! 

Érkezés után egymást figyeltük, hol vannak máshonnan Napsugár érkezők, és "összenyaláboltuk" a csapatrészeket, hogy lehetőség szerint egy kupacban ülhessünk.
Nagy örömöm volt, hogy ezúttal csaknem a teljes szűk családom is velem volt! Szünetekben a gyerekeimmel is eszmét tudtam cserélni, bemutathattam őket a nagy családomnak, az ország minden részéből érkező Napsugaraknak és Ilya Malikovnak is!

Óriási egy nap volt!
Ahogy egymást követték a szakmai előadások, egy-egy szempillantást vetettem az enyéimre, sokuk tekintetével találkozott az enyém, és öröm volt azt érezni, mennyire jól érzik magukat!
Tehették is, hiszen pörgős, rendkívül tartalmas, magával ragadó előadások váltották egymást, kaptunk új terméket, a Guduchit, régi újakat, a varázslatos fürdőinket, és krémeinket!
Nagyon örültünk, hogy miskolci Napsugarunk, Kramcsák Mónika ez utóbbi témában referenciájával gazdagította a hallgatóságot.

És ahogy telt az idő, nem csak az előadások fokozták a hangulatot, hanem az elmúlt 6 hónap, és az elmúlt teljes naptári év eredményeinek a kihirdetése is! 

A színpad megtelt a csapattársaimmal!
Először az 50 pontos Elit Klubosokat szólították színpadra. Tőlünk Dr. Czanik Saroltának, Feketéné dr. Pál Ilonának és Zsigmond Tamásnénak tapsolhattunk.

A 100 pontosok között vette át oklevelét: Berecz Ildikó, Héjasné Bedő Erika, Oláh Józsefné és Szerencsi László.
Ahogy haladtunk előre színpadra szólították a 200-as Eliteket: Ebben a kategóriában is képviseltettük magunkat Bogdánné Kunkli Mária, Magyar Balázsné és Rab Attila által, csak úgy, mint a 300 pontos Eliteknél, akik Kozma Erika és én,Szilágyi Ildikó voltunk.
Megtudtuk kik nyerték el a Hálózatépítők Klub Tagságot. Íme: Rab Attila, Szerencsi László, és Szilágyi Ildikó.
Nagy öröm volt, hogy Hónap Just és Nahrin értékesítők , és Hónap Just Nahrinosai is, tőlünk is kerültek ki, Kozma Erika és Bogdánné Marika, és Szilágyi Ildikó személyében! 

Ahogy folytatódott az eredményhirdetés, úgy fokozódott az izgalom!

Következtek 2016 Év Emberei, 3 kategóriában.

Legmagasabb egyéni forgalom kategóriában az Év Just-Nahrinosa lett: Kozma Erika! Nagyon büszkék vagyunk rá! Hatalmas öröm!

Még két Év Embere kategória van, a Közvetlen Belépők kategóriája, és az Új Építésű Csapatforgalomé.
Torkomban dobogott a szívem, mikor meghallottam a nevemet mindkettő nyerteseként! A színpadról láttam a sok mosolyt, felejthetetlen volt!

Még hátra volt egy díj. A korona. A szívemhez talán legközelebb álló.
A Legjobb Szponzor kitüntetés!
Vezetői munkám egyik legnagyobb elismeréseként éltem meg, mikor Szarka Laura kihirdette, és Schmidt Ferenc Igazgató Úr átadta: ismét elnyerhettem! 

Eszembe jutottak arcok, sorsok, városok, utak, távolságok, Klubok Debrecenben, Miskolcon, Budapesten, kiállítások, telefonok, kérések, megérintések, mosolyok, ölelések, gyógyulások, könnyek, mert azok is voltak, a sok-sok adok-kapok, a végtelen bizalom, a megannyi mérföldköve ennek a címnek, összességében: a Csapatom! A Napsugár Csapat!
Mert ez a cím közös! Ebben minden egyes Csapattársam hite, termékszeretete, hűsége, lelkesedése, elkötelezettsége benne van!
Hálát éreztem, óriásit, és érzek azóta is... 

2017 feb 18 1

Nem csoda, hogy a haza utunk ragyogó hangulatban, jobbnál jobb alkotó, fejlesztő ötletekben, és szeretetben gazdagon telt, alig vettük észre, és már Debrecenben is voltunk...
Az sem csoda persze, hogy ez után a nap után nehezen jött álom a szememre, csak úgy mint sok elismeréssel gazdagodott társaimnak is. "Konferenciáztunk" még egy kicsit...akkor, meg hamarosan most is!
Meg is ragadom az alkalmat, hogy szeretettel invitáljalak kedves olvasó március 18-ra, 10-16 óráig Debrecenbe az idei első Napsugár Konferenciánkra, az Aranybika Hajós Alfréd termébe!
Nagy lelkesedéssel készülünk, azon vagyunk, hogy minden hozzánk látogató felejthetetlen élménnyel, érzelmekkel, tudással,az összetartozás örömével gazdagodva térhessen majd haza! 

Most pedig az emlékidézés adta mosollyal az arcomon, visszatérek a cikkem elején említett képkereséshez, és lelki szemeimmel Téged látlak köztünk, aki ezt az írást olvasod...

Sok szeretettel:
Szilágyi Ildikó
A Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor
209519908

Jubileumi vezetői BÁL – 2016

jvb

Mint minden év decemberében, 2016-ban is megrendezésre került az Életfa Program VEZETŐI BÁLJA, amely idén X. jubileumát ünnepelte. A helyszín a tavalyi évhez hasonlóan a csodálatos Nádasdy-kastély volt.

E cikk összeállításakor úgy döntöttem, hogy nem hosszú sorokban írom le a történéseket, hanem különböző képösszeállításokkal és néhány mondat hozzáfűzésével próbálom visszaadni az aznapi eseményeket.

Érkezés a helyszínre, azaz a Nádasdy-kastélyba

A bál napján időben érkeztünk, ezért lehetőségünk volt az első tárlatlátogatáson részt venni. Ennek során végigjártuk a földszint  egy részén lévő berendezett helyiségeket, amelyek közül az  Ősök Csarnoka és a könyvtár volt az egyik legérdekesebb. Az Ősök Csarnokában megfigyelhettük a Nádasdy család felmenőinek egészalakos festményeit, egy csodás, hatalmas kovácsoltvas csillárt és márványkandallót, valamint pompás kandelábereket, amelyek a termet díszítették.

jvb 1

Az érkezés pillanatai csapattársaimmal; a vacsora és a bálterem helyszínének megtekintése, valamint karácsonyi kavalkád a kastély pincéjében, ahol hot-dog, kalács, forralt bor és meleg tea várt ránk!

jvb 2

A vacsora helyszíne: a Nagyszalon; illetve a BÁLTEREM,
valamint a sokak által kedvelt FOTÓFAL

jvb 3

Az est házigazdái az Életfa Program nagykövetei Verebes Linda és Pindroch Csaba voltak.
A vendégek közt köszönthettük Nyári Károlyt és családját, továbbá Ilya Malikovot a Just International és Beate Fusseneggert a Nahrin AG világcégek nagyköveteit, valamint Tonk Emilt a Magyar Marketing Szövetség alapítóját és ügyvezető alelnökét.

A DELFIN csapat nyitótánccal és show műsorral készült erre a kimagasló alkalomra. Az előadott produkciónkkal fergeteges sikert arattunk megalapozva a bál hangulatát. A lehetőséget köszönöm vezetőimnek, Hegyi Gyöngyinek és Schmidt Ferenc igazgató Úrnak, a felkészítésért és a táncok betanításáért Klinger Hajnalnak.

jvb 4

Örülök, hogy részese voltam az év zárásaként megrendezendő bálnak, amelynek minden egyes pillanatát, percét élveztem, ezért az egész délutánról, estéről és a hajnalig tartó jókedvről szuperlatívuszokban tudok beszélni.

Számomra hogy is jöhetett ez létre? Teljesítettem az ELIT verseny feltételeit, melyben vezetőm, testvérem Tóthné Cserhalmi Mariann támogatott, bíztatott, motivált és erőt adott, melyért nagyon hálás vagyok. Célom ugyan úgy, mint tavaly, 2017-ben is a VEZETŐI BÁLON való részvétel!

Szeretettel:
Tárnok Ágnes
tanácsadó, EÜ. Team tag
20/93-61-383
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

40. TATAI ÉLETFA KONFERENCIA

40tk

2016. december 17-én ismét egy hihetetlenül meghitt, szeretetteljes, vidám napot töltöttünk el a 40. Tatai konferencián.
A Delfin csapat tagjai mellett számos meghívott vendég tisztelt meg minket jelenlétével, és természetesen új, az Életfa Program iránt érdeklődő emberekből sem volt hiány. 

Szoros együttműködésben segítettük egymást a szervezési munkálatokban, és szponzorunkat, Hegyi Gyöngyi főszervezőt. Tárnok Ágicával a regisztrációnál segédkeztünk, itt fogadtuk az érkező vendégeket. Majd a tombola felajánlások összeírása után az ajándékok kisorsolásában és kiosztásában segítettünk Ágicának.

A nap háziasszonyai Hegyiné Gyöngyi és Tóthné Cserhalmi Mariann voltak. Mindenki hozzájárult a munkájával a nap sikeréhez.

A rendezvényt egy nagyon tehetséges kisebb-nagyobb gyerekekből álló tánccsoport nyitotta meg.

40tk 1A szünetekben szép karácsonyi zenéket hallgattunk, megalapozva ezzel az akkor még közelgő karácsony hangulatát.
Ebédre a saját készítésű Nahrin fűszerekkel készült pástétomokat, ételeket ettük. 

Fantasztikusan kiváló előadásokat hallottunk az egész nap folyamán, sok új ismerettel gazdagodtunk. A nap zárásaként Gyöngyi - mindenkire figyelve és ki nem hagyva senkit - apró figyelmességekkel halmozott el minket. Persze mi sem felejtettük ki őt… :)

Én nagyon szuperül éreztem magam, remek hangulat kerekedett a nap végére sok megható, boldog, vicces, és komoly pillanatokkal.

Köszönöm Hegyi Gyöngyinek, hogy megszervezte ezt a fantasztikus napot, és Schmidt Ferenc Igazgató Úrnak, hogy megtisztelt minket jelenlétével!

Szeretettel:
Bebesi Nóra
Delfin csapat

40tk 2

1