Menu

just logo uj     nahrinlogo   aphrodite hotel

A+ A A-

VAN SZERENCSE MALACOD?

vita

VAN SZERENCSE MALACOD?

HA NINCS, AKKOR ADOK EGY VITAFLORT, HOGY LEGYEN!!!!

Tudod-e mi a szerencse?

Az, amikor mások azt látják, hogy valami nagyon jó ért, pl. egy lottó ötös, vagy egy nyeremény. Pedig a szerencse az amikor hosszú távon hiszel valamiben, teszel érte minden nap és egyszer csak megkapod. Szerencsém volt a vizsgán! No de mennyit tanultam előtte? Tanulhattam volna többet is, de akkor is tettem érte sokat, napokat, heteket és évek óta erre áll az agyam…

Hallottál már olyat, hogy valakinek jó az immunrendszere? Ritkán betegszik meg és ha igen akkor is hamar kijön belőle. Ugye milyen szerencsés?

Te is akarsz ilyet? Vegyél Vitaflort!

Varga Gyula hálózati vezető kitartó munkája révén részt vettünk egy tudományos kísérletben, ahol a Vitaflort is próbára tették, mégpedig abban, hogy megéri-e a pénzét, vagy sem! Vagyis azt vizsgálták, benne vannak-e azok a baktérium törzsek, amelyek rá vannak írva vagy sem. Utána pedig, hogy miért olyanok az összetevők még mellé. Beletették egy „műgyomorba” és bélrendszerbe, hogy a benne lévő bacik egyáltalán túljutnak-e az emésztési folyamatokon… Aztán képesek-e szaporodni…

Sok dolgot tudhattam meg tőle erről a kísérletről.

Nahrin, Vitaflor, szerencse, életmódMiután befejezte az előadását megnyugodtam. Rájöttem, hogy hónapok óta velem van és véd a „SZERENCSE MALACOM”. Tavaly november óta rendszeresen használom, együtt a Probiofittel, és már az is rengeteget változtatott korábbi súlyos székrekedésemen. Mióta Életfás lettem, tudom, sokszor leírtam, már semmi nem ugyanaz, mint előtte. Az életem és a panaszaim sem. Bevallom elfogadtam a heti két alkalmat korábban. Ha ennyi jut, hát akkor ennyi. A Nahrinok felvitték heti 4 alkalomra. Azt hittem, hogy ez a csúcs! De most már én nem vagyok székrekedős! Heti 7 alkalom, az már nem az! És ez csak a kezdet.

Télen a betegeimtől sem kaptam el semmit, mert valami más is volt. A jó baktériumok szaporodása immunanyagok termelődését váltja ki a vastagbélben – derült ki az egri műgyomros kísérletből. Nos, igazolhatom, hogy ez így van. Nem tudtam, hogy mitől vagyok ilyen szerencsés! Hiszen a betegeim között volt madárinfluenzás, sertés… és én nem voltam beoltva. Egy kis taknyossággal „megúsztam”. Szerencsém volt, no meg Vita Florom!

Hogy mi jobb még, azt nem is tudom, hiszen szerencsére elő sem jött! Tudod, ha 40 felett felébredsz, és nem fáj semmid, izgulj, mert lehet, hogy meghaltál! Tartja a vicc. Nekem innentől a Vitaflor azt jelenti: „Szerencse malac a hasamban”!

A tudomány szerint, ha az inulin és a jó bélbaci találkozik, a következő pozitív változások történnek:

 • Fokozódik a székletürítés.

 • Növekszik a B-vitamin szintézis (Deguchi et al. 1985).

 • Fokozódik a rövid láncú zsírsavak termelése.

 • Ezáltal javul az ásványi anyagok felszívódása (Van den Heuvel et al. 1999). Pl. a fogszuvasodást, csontritkulást is megelőzi.

 • Csökkenti a koleszterin-, triglicerid-, inzulin-, ammónia-, glükóz-, húgysavszintet (Pereira és Gibson 2002).

 • Segíti az immunrendszer működését.

 • Ezáltal csökkenti egyes daganattípusok kialakulásának veszélyét! (Pierre et al. 1997).

Szóval ezt mind hazaviheted egy kis dobozban! A kísérletek szerint és szerintem is ez a legjobb!

Jó szerencsét, no meg Vita Floros napokat kívánok Neked!!!!!

(Ha tudományosabb magyarázatot vársz az összetevőkről, akkor olvasd el Kanizsárné Vaskó Nikolett cikkét a honlapon. A keresés mezőbe írd be az „Egészséges bélflóráért” címet és megkapod!)

 

Szeretettel: Dr. Harsányi Edit Marianna

orvos-marketing igazgató

MÁLYVA – A NŐK VÁLASZTÁSA

malyva rollA Mályva termékcsalád  a Just „legnőiesebb alkotása”. Ez nemcsak a hatására vonatkozik, de exkluzív és elegáns külsejére és a csodálatos illatára is.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, ami friss virágokból és levelekből készül, A-, B-, C-vitaminban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyú termelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír. De egyik legjelentősebb hatása, hogy aktivizálja az immunrendszert.

Használata mindenkinek javasolt, aki tökéletessé kívánja varázsolni a bőrét. Hiszen fiatalít, kellemes érzést nyújt a bőrnek és emellett csodálatos aromával rendelkezik.

A termékcsalád egyik tagja a Mályva roll-on, amia nők igazi kedvence! Az ideális dezodor minden tulajdonságával rendelkezik:

 • tartósan frissít és dezodorál, akár 15-18 óráig is eltart a hatása,
 • tökéletes bőrbarát: ápolja, hidratálja és tonizálja a bőrt,
 • fertőtlenít és gátolja a gyulladást, de nem irritálja, és nem szárítja a bőrt (leborotvált bőrt sem), hiszen nem tartalmaz alkoholt,
 • megakadályozza a kóros baktériumok szaporodását, de nem károsítja a bőr normális mikroflóráját,
 • különlegesen finom illattal rendelkezik, könnyen használható és kifogyhatatlan

A Mályva termékcsalád használata mindig egy igazi élményt jelent a testünknek, akár télen is elrepíthet minket a nyárba! Az eredmény pedig tiszta, sima, ápolt bőr és egyedülálló, varázslatos, tartós illat. És ez titokzatossá és ellenállhatatlanná tesz minket.

Érdemes kipróbálni és függővé válni!

Tisztelettel és szeretettel:

Dr. Dacko Natalja
EÜ Team tag

A nyár ajándéka

hegyek

Kedves Életfások!
A nyár számtalan örömöt és élvezetet nyújt nekünk. Júliusban különösen kellemes meglepetés ér bennünket. A régi tagok bizonyára jól emlékeznek a megbízható barátunkra, a Bodyfresh gélre. Ebben a hónapban a júliusi akció során ajándékba megkaphatjuk ezt a különleges növényi csokrot! Igazi nyári ajándék ez, hiszen a hőségben a testünk, bőrünk nagyon kívánják a fokozott törődést. Ilyenkor gyakran fellángolnak a régi problémák: gyulladt bőr, gombásodás, visszerek, fejfájás, izomfájás. Sőt a nyaralás során előfordulhatnak traumák, napégések, csípések is.

Bővebben: A nyár ajándéka

A NAHRIN SARKI GYÖKÉR KAPSZULA

Meditálás sarki gyöker

A termékfejlesztés okai…

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) „Az egész világot fenyegető járványnak” nevezte a stresszt. Fontos azonban tudni, hogy stressz nélkül az élet elképzelhetetlen lenne, bizonyos szituációkban szükségünk van rá. Probléma akkor van, ha a stressz folyamatosan jelen van életünkben, mert ez kimerültséghez vezethet. Egy ilyen tartósan fennálló stressz esetén felhasználjuk energiatartalékainkat, kimerülünk, és nem tudunk megfelelően teljesíteni a mindennapokban.

Bővebben: A NAHRIN SARKI GYÖKÉR KAPSZULA
Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok