Menu

just logo uj     nahrinlogo       abaujtv

A+ A A-

ÉKSZER AZ ALPOKBÓL VALENTIN NAPRA

 eaavn

eaavn 1A havasi gyopár egy lágyszárú évelő növény, amely az Alpesi flórában él, kedvenc vad virág a svájci Alpokban. Párnás alacsony növekedésű alacsony ezüstszürke, molyhos lombozatú. A növény minden részét beborító molyhos szőrök segítenek elviselni a kemény hegyvidéki klíma viszontagságait, az égető napsütést, vagy száraz hideg szeleket. Házi kertbe ültetve szívós sokat tűrő növény.
Európában régóta használt gyógynövény. Tudományos vizsgálatok kimutatták, hogy a növény erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő anyagokat tartalmaz. A havasi gyopárt a népi gyógyászatban is használják hasi és légúti betegségeknél. A növényt a kozmetikai iparban is használják.

eaavn 2Az Életfa Program Just termékei között megtalálhatók a Havasi gyopár testápoló család tagjai:

  • Borotválkozás utáni zselé
  • Habtusfürdő
  • Roll-on deo

Különleges ápolóanyagok, és a friss gleccser kellemes illata összpontosul ezekben a kitűnő bőrápoló készítményekben. Gyorsan felszívódva hidratálják, kellemesen bársonyossá, feszessé és élénkké teszik a bőrt. Kellemes illata egész napra friss, üde érzést biztosít.

További hatásaik: hűsítő hatású, energetizál, véd az UV sugárzástól, segíti a bőr nedvességmegtartó erejét, elősegíti véráramlást, gyulladáscsökkentő.

A Just cég a svájci Alpokban lévő Walliser hegyekben, eredeti élőhelyén termeszti a havasi gyopárt, kihasználva a környezet egyedülálló klímáját.

Kitűnő ajándék, új illat és kiváló bőrérzés!

Szeretettel ajánlom Neked!

Hegyi Gyöngyi
életvezetési tanácsadó
Egészségügyi Team
Természetgyógyász- Reflexológus
06-70/4572712

KISUGÁRZÁSOD VARÁZSA

kvUtakat nyit meg számodra. Kapcsolataid bővülnek és kivirágoznak. Önbizalmad nő és bátrabban vállalod a kihívó feladatokat. Szembenézel magaddal és tetszik, akit látsz. Fényképeiden visszatükröződik belső stabilitásod, nyugalmad. Békében és nyugalomban éled mindennapjaidat, úgy hogy egyre sikeresebb leszel minden szerepedben. Átlátod a káoszt, ami eddig uralta életedet. Pozitív visszajelzések alakítják külsődet és belsődet egyaránt. Gyermekeid, üzlettársaid példaképévé válsz...

Nagyon jó érzés volt elolvasni ezeket a gondolatokat, de... Joggal merül fel benned a kérdés: hogyan lesz mindez az enyém? Az ember mindig elhatározza, hogy változtat, aztán akad valamilyen kifogás és minden marad a régiben.

Egyszerre egy dolgot változtass meg, de ez elkerülhetetlen!

  1. Kezd nyugodtan, kapkodás nélkül a napodat - kelj fel előbb és válaszd ki azt, ami feltölt Téged. Ne rohanj, mert az ráteszi a bélyegét a napodra! Tervezd meg, mit kell feltétlenül elvégezned aznap. Ha megtetted, dicséret jár érte önmagadnak. Mikor dicsérted meg magad utoljára?
  2. kv 1Kezdj el sportolni, mert az építi lelkedet, testedet egyaránt. Hol meleg van, hol fáradtak vagyunk, hol túl sok a dolgunk. Pedig legtöbbször csak félünk elkezdeni, mert nem tudjuk, hogyan fogjunk hozzá. Ne szégyelld magad amiatt, hogy izgulsz. Ha régen mozogtál már, esetleg soha nem sportoltál, akkor fogalmad sincs, hogy mennyit bír a tested. Arról már nem is beszélve, hogy ilyenkor mindenki tart tőle kicsit, mások hogyan néznek majd rád Ez teljesen természetes. De a jó hír az, hogy senki nem fog veled foglalkozni, mert aki sportol, az éppen saját magával van elfoglalva.
    Válaszd ki a megfelelő sportot és élvezd minden izzadságos percét! Melegíts be a Just cég Boróka krémjével és a kulacsodba tegyél Iso-Teát, ami a Swiss Maraton hivatalos itala volt, tele nyomelemekkel és ásványi anyagokkal!
  3. kv 2Kezd el szervezeted nagytakarítását a Nahrin svájci minőségi termékeivel. Ha vese akkor Affi’line, ha bélrendszer és ízület akkor Alma- vagy Barack-író, ha nyálkahártya akkor Vivi Aloe, ha pedig a májadat helyezed előtérbe, akkor Articsóka! Nincs ragyogás kívül, ha belül nincs tisztaság! Testsúlykarbantartásod is elkezdődik és az ételeidre gondosabban odafigyelsz a Nahrin egészséges fűszereivel, ami szintén tervezés kérdése.
  4. Figyeld meg szervezeted folyamatos jelzéseit! Mire van szüksége? Mi az, ami már nem kell neki? Vedd észre, hiszen "beszél" hozzád. Csendesedj le naponta és figyelj belső hangjaidra!
  5. Ruhatárad frissítésére szánj időt, nézd meg mi az, amit már 2 éve nem vettél fel. Kinek tartogatod? Hidd el, a lányod mire felnő, más divatot diktál az élet, nem fog neki kelleni! Saját tapasztalat! Legyél mindig csinos, nőies, hiszen így érzed jól magad a bőrödben. Nem tudod mikor, kivel találkozol és az ápoltságod, a ruhád elárulja, mennyire szereted magad.

Ez az öt pont, amiről beszéltem, természetesen csak csepp a tengerben, viszont egy nagy ugrást jelent a kivitelezésük életedben.

Kezdj bátran hozzá és, ha a ötből már négyet beépítettél, akkor gratulálok és fókuszálj arra, amit még nem sikerült!

Élvezd az életedet és legyen varázsa kisugárzásodnak az Életfa hitvallásával, értékrendjével és a termékeinkkel!

Szeretettel:

Hegyi Gyöngyi
természetgyógyász-reflexológus
Egészségügyi Team
70/457 2712

 

KONCENTRÁLÁS A SULIBAN

kas

Szülőként fontos számunkra gyermekeink - akik számos kihívással néznek szembe nap mint nap - iskolai teljesítménye. Kortárscsoportok "tiszta őszintesége", a klikkek kialakulása és elszigetelődése gyermekeink lelkét igencsak megtépázzák. A barátok, barátnők védelmi bástyája és biztonságos megléte ha van, sokat segít.

Reggel 6.30-7.00 óra közötti ébredés, készülődés gyakran reggeli nélkül, gyakori jelenség a családoknál. Utána pedig indul 7.30-15.30-ig a fegyelem, figyelem összpontosítás, számonkérés és egy kis játék a szünetekben, természetesen az iskolai házirendet betartva.

A fent leírtak szerint a 8 óra munka megvolt a gyermekeink napirendjében, most már a dal szerint is jöhet a 8 óra pihenés és a 8 óra alvás.

Viszont az élet más utat mutat gyermekeinknek, hiszen 16.00 óra után jönnek a sportfoglalkozások és a különórák, majd a biztonságos otthon megtalálását követően a házi feladat megírása és a másnapi verstanulás, angol szavak elsajátítása, stb.

Hogyan legyen egészséges testileg, lelkileg és szellemileg a mai kor ifjúsága?

kas 1

Nehéz és összetett kérdés. Édesanyaként, életvezetési tanácsadóként és természetgyógyászként saját példánkon keresztül szeretnék utat mutatni.

Édesanyaként szükségem van a nyugodt reggeli relaxációra, Chi-kung mozgásformára és a nyugodt Nahrofit kávés reggelim elfogyasztására a Nahrin étrend-kiegészítőkkel. Ezt a reggeli "arany órámban" békességben és lelki nyugalomban megélhetem.

Aztán indul a pörgős reggeli program, kelnek a lányaim, készülnek az egészséges reggeli italok Nahrofit vanília és kávé ill. a tányérjukra kerül a Halolaj és a Magnézium kapszula. Nem maradhat el a Narosan Mini gumicukorka, hiszen fontos számomra az őszi-téli immunerősítés és a nyugodt gondolkodás megteremtése számukra.

Hogyan segíthetünk gyermekeinknek, hogy kihozzák magukból a maximumot?

A Nahrofit italok reggelire és a Nahrin Halolaj kapszula Omega-3 zsírsavakat tartalmaznak, amik hozzájárulnak az agy és az idegrendszer normális fejlődéséhez és működéséhez. Ezeket az esszenciális zsírsavakat a szervezetünk nem tudja előállítani, ezért külső forrásból szükséges magunkhoz venni. Omega zsírsavakat tartalmaznak a halak, különösen magas arányban a makréla, szardínia, pisztráng és a tonhal. Szülőként tudom, hogy ezen alapanyagokból készült ételek nem mindennap kerülnek a családok asztalára.

A Nahrofit anyabarát italok reggel gyorsan és a gyerekek által is könnyen elkészíthetőek és ami a legfontosabb: finomak és nem halízűek.

kas 2Hogyan történik nálunk a stresszoldás?

Az esti órákban a lányoknál relaxációs perceket iktattunk be - választható a Citromfű fürdő, a talpmasszírozás Levendula krémmel vagy a lágy zene egy kis Citromfű teával.

Alapszabály nálunk az őszinteség, hogy a lelküket ne nyomja rossz jegy, esetleg nézeteltérés a barátokkal ill. most már a serdülőkor egyéb édes problémái. Amit ma nem mond el a gyerek a szüleinek - időhiány miatt például -, azt nem vagy csak nagyon nehezen mondja el másnap. Az idő kerekei nagyon gyorsan peregnek, mint ujjaink között a homokszemek, ezért legyen időnk beszélgetni gyermekeinkkel, mert gyorsan elröppenek azok az ÉDES évek!

Számomra biztonságot jelentő Just és Nahrin termékek segítenek nemcsak a munkám minőségi elvégzésében, hanem a szülői szerepem sikeres gyakorlásában is.

Ajánlom Neked is tiszta szívvel!

Hegyi Gyöngyi
természetgyógyász-reflexológus
Egészségügyi Team
70/457 2712

kas 3

KEDVES ÉLETFÁS BARÁTAINK! ELREPÜLT ISMÉT EGY ÉV !

mgy 2016

Emlékeztek milyen nagy örömmel mentünk tavaly a MikulásGyárba, ahol külön fogadtak Minket? Ez idén is így lesz !!!!!!

Reméljük a jó idő is mellénk áll, mert tavaly bizony a fogunk tört az ajándékba kapott szaloncukorba a hideg időjárás miatt! Azonban az elvarázsolt manócskákkal teli sátorba belépve a hideget már nem is annyira éreztük, inkább a sok apró kisgyermek lelkesedését néztük és hallgattuk.

Szeretettel meghívunk, kedves adományozó, a Budapesti Központi Klubba december 14-én 16 órakor tartandó karácsonyi ünneplésre, aminek keretében 18 órakor átsétálunk az 56-osok terére a MikulásGyárba!

Légy részese Te is ennek a jó hangulattal teli estének!

mgy 2016 1Biztosan emlékeztek, hogy minden ajándék fontos, mert ezzel a nemes kezdeményezéssel több száz gyermek és család meghitt karácsonyát tesszük varázslatosan emlékezetessé!
A MikulásGyár szívesen fogad tartós élelmiszereket is: cukor, liszt, olaj, tészta...

Ezt a pár sort a MikulásGyár honlapjáról csatolom: 

A MikulásGyár elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet vár adományként. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a rászorultaknak tartós élelmiszerre van a legnagyobb szükségük, így, amennyiben lehetőségük van, hozzanak minél több konzervet, tésztát, lisztet, cukrot, rizst, olajat stb.

A MikulásGyár nagyon szívesen fogad játékokat, könyveket is, ám arra kérjük az adományozókat, hogy olyan ruhákat, könyveket hozzanak, amelyeket maguk és gyermekük is szívesen fogadna.
Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, akár dobozban, akár nejlonzacskóban is hozhatják.

Számítunk Rátok Kedves Életfások !!!!

Gyere Velünk az átadásra és légy részese ennek a remek és felemelő kezdeményezésnek!

Nagyon szép Adventi készülődést kívánok Minden Kedves Életfásnak!

Mondok Andrea

BEFŐZÉSKOR TÖRTÉNT.....

beft

Mint nagyon sok magyar háziasszony, az eper érésekor én is elkezdtem a befőzést.

Ahogy értek a különféle gyümölcsök, úgy szaporodtak kamrám polcain a finomságokkal teli üvegek: dzsem, lekvár, befőtt, szörp stb. Mindannyian tudjuk, hogy ez bizony sok vizezéssel jár: megmosni a gyümölcsöt, elmosni az üvegeket..... Nem is sorolom tovább.

Ebben az időszakban az átlagnál is jobban kiszárad a kezemen a bőr. Normál napokon elég volt ha reggel és este bekentem a kezemet a Kamillás kézkrémmel és ez elég védelmet adott egész napra.

Mivel ez kivételes időszaka az évnek, ezért naponta 4-5 alkalommal is szükség volt a krém használatára ahhoz, hogy a kezemen a bőr ne legyen száraz, a hidratáltsága megfelelő legyen. Így fordulhatott elő, hogy ez a "kincs", a Justos Kamillás kézkrém figyelmetlenségemnek köszönhetően elfogyott.

Gyorsan rendeltem - egyszerre kettőt -, de amíg a csomag megérkezett addig is kellett valami védelem a kezemnek, ezért elmentem egy kozmetikumokat is árusító boltba és vettem egy "nevenincs" kézápoló krémet.

A címkéjén az állt, hogy hosszú időre biztosítja a kéz bőrének a hidratáltságát és a kamillatartalmának köszönhetően védi - ápolja azt. Itt volt az igazi lehetőség az összehasonlításra a "mi" Kamillás krémünk és a "nevenincs" kézápoló krém között. Ez utóbbival hiába kentem be a kezemet sokszor egy nap, alig használt valamit.

Ezért rendkívül megörültem, amikor néhány nap múlva ismét a régi kedvenc Justos krémmel kényeztethettem a kezeimet. Számomra ez azt jelenti, hogy minőségi, gyógynövényekből készült krémünk utcahosszal nyert az ismeretlen márkájú kézápoló előtt.

Köszönöm szponzoromnak: Tóthné Cserhalmi Majának, hogy jó pár évvel ezelőtt felhívta a figyelmemet erre a mára már számomra nélkülözhetetlenné váló termékre, amely segít abban, hogy ezt a "vizes" időszakot könnyebben átvészeljem és komfort érzetem a Just Kamillás kézápoló krémjének köszönhetően teljes lehessen.

Kecskés Elekné Ildikó
Delfin csapat
Gyerek Klub tag
Tata
06 70 7704622

1