Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Lamelloderm - tusfürdő és krém

lamello

Ápoló termékcsalád az Ön érzékeny, száraz bőrére

Az érzékeny, száraz és allergiára hajlamos bőrnek naponta szüksége van nedvességre és egy, a típusnak megfelelő, összehangolt ápolásra, hogy újra megtalálja természetes egyensúlyát. A különösen lágy JUST Lamelloderm termékcsalád teljes körűen kielégíti az igényes szükségleteket. Az egyedülálló, egymáshoz harmonikusan illeszkedő hatóanyagok erősítik a bőr védekező képességét, erősítik a külső hatásokkal szemben az ellenálló-képességet, megvédik az Ön bőrét a kiszáradástól.

Lamelloderm tusfürdő  - Gyengéd az érzékeny bőrhöz

A Lamelloderm tusoló rendkívül finoman tisztítja az érzékeny, száraz, és allergiára hajlamos bőrt, tekintettel van annak természetes védőrétegére. Az enyhén savas pH-érték, valamint a lágy tenzidek mind nagyon kíméletesek az Ön érzékeny bőréhez. Ezáltal megőrzi a természetes egyensúlyt és ellenállóbb lesz a külső hatásokkal szemben. A hasznos szívmag-kivonat bőrnyugtató hatású és megelőzi az irritációk keletkezését.
Kíméletesen, mégis alaposan tisztítja a száraz, érzékeny, allergiára hajlamos bőrt anélkül, hogy annak természetes védőrétegét károsítaná. Segíti a bőr természetes egyensúlyának megtartását, helyreállítását, védelmet nyújt a külső behatásokkal szemben.
Alkalmazás: egy kevés tusfürdőt némi víz segítségével a tenyérben felhabosítani, a nedves bőrre felvinni, lágyan bedörzsölni, majd alaposan leöblíteni.

Lamelloderm krém - elősegíti a bőr megújulását

Egyedülálló lamelláris szerkezetének köszönhetően az érzékeny, száraz, allergiára hajlamos bőr szükségleteit optimálisan látja el. Összetétele megfelel a bőr természetes védelmi rendszerének, rendszeres használata esetén a bőr felületén egy bőrbarát réteg képződik. A bőr tartósan megőrzi természetes nedvességét, és regenerációs képességét. A szívmag- és édesgyökér-kivonat hatásos kombinációja megnyugtatja a bőrt. Ráadásul az értékes argan-, jojoba olaj, valamint shea vaj fokozzák az ápolási hatást. A Lamelloderm krém ajánlható a rossz állapotú bőrfelületek helyi kezelésére is.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, a legújabb generációjú bőrápoló találmány, lemezes szerkezetének, valamint a benne található olajoknak/zsíroknak, növényi kivonatoknak és vitaminoknak köszönhetően. Bársonyossá teszi a bőrt, visszaadja annak természetes rugalmasságát, védi a bőrt a káros környezeti hatásoktól, intenzív ápoló, különösen száraz és érzékeny bőr esetén, csökkenti a kellemetlen viszketést, ideális bőrápoló pikkelysömör és bőrgyulladás esetén.
Alkalmazás: igény szerint masszírozzuk be a krémet az érintett felületen

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok