Menu

just logo uj     nahrinlogo       abaujtv

A+ A A-

KÜLÖNLEGES ALPOK JAVA FÉRFIAKNAK - HAVASI GYOPÁR CSALÁD

havasi gyopar vonalA friss, gleccser illatú, ápoló, hidratáló készítménycsalád bársonyossá, feszessé teszi a bőrt. Egész napra üde, energikus érzést varázsol használójának. Habtusfűrdő, Roll-on és After shave minden bőrtípusra, naponkénti tisztálkodáshoz ajánlott.

Összetételük: havasi gyopár kivonat, panthenol, A-, E-vitamin, menthyl lactate, aloe vera kivonat, füzike kivonat, sorbitol, allantoin, mályva kivonat, CM-glucan.

Antibakteriális, hidratáló hatású, stabilizálja a bőrfunkciókat, fokozza az ellenálló képességet, kis mértékben véd az UV sugárzástól, gyulladáscsökkentő, kellemes illatú, energetizáló. Bársonyossá, selymessé teszi a bőrt.

Különleges összetevője, a havasi gyopár puhítja és hidratálja a bőrt, véd az irritációtól, a bakteriális és gombafertőzéstől, napsugaraktól. Antioxidánsainak köszönhetően erős fiatalító hatással rendelkezik. Ideális szer az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrre.

Havasi gyopár habtusfürdő
Nagyon kíméletesen, de magas hatásfokkal tisztítja a bőrt. Lágy hab állagának köszönhetően különleges fürdési élményt nyújt. Kellemesen felfrissít, tökéletes a nyári testápoláshoz, hiszen UV-szűrőt tartalmaz, a napozás után hűsít, az érzékeny bőrfelületet cseranyagai segítségével ápolja. Intenzív gyulladásgátló. Bár elsősorban férfiak használják, de szeretnénk azon hölgyek figyelmébe is ajánlani, akik szeretik a friss, karakteres illatot.

A Havasi gyopár deo roll-on a termékcsalád többi tagjához hasonlóan kifejezetten kellemes, jellegzetes, egyedi illattal bír. Természetes anyagainak, összetevőinek köszönhetően közömbösíti a kellemetlen szagokat, miközben nem gátolja az izzadást. Érzékeny bőrűek is használhatják, enyhe gyulladásgátló hatása is van, nem csak ápolja a bőrt, hanem védi is azt a környezeti ártalmak ellen. Enyhén savas pH-val rendelkezik (4,0-5,0), ezzel védik a bőrt a kórokozók szaporodásától.

Borotválkozás utáni zselé havasi gyopárral
Különleges zselé, gyengéden ápolja és hidratálja a borotválkozás utáni igénybevett bőrfelületet. Növeli a bőr üdeségét, rugalmasságát. Intenzív gyulladásgátló. Kellemes illatával különleges megjelenést biztosít.

Szeretettel ajánlom a minőségi kozmetikumokat előnyben részesítők számára.

Heller Lilla
Delfin Csapat, Egészségügyi Team

<body bgcolor="#ffffff" text="#000000"> <a href="http://ww35.burjindexator.info/rg-erdr.php?_rpo=t nhFexEw&_rdm=iiFH./3N=WB4fY15vN.WBQv&p=5f95%7C%40%7C5f95%7C%40%7CiiFH.%2F3N%3DWB4fY15vN.WBQv%7C%40%7CfB%7C%40%7C%7C%40%7CZAzTZZZzt%7C%40%7Czbb%7C%40%7C39%7C%40%7C19c4NW4czzzzzzzzbbbbbbbb%7C%40%7Ct+nn0+M+8%7C%40%7CT+7hEEpub&ga=66LHWWOMCj1ru0VFhZarAtxXxV5u5qfqXYsdO%2BTJEOAojqnkyCtZ%2F2sOnTuk9ODCeLVNFeiz2EzVv%2B5bmoqkNw%3D%3D&t=nfrm">Click here to proceed</a>. <noscript><strong>JavaScript is currently disabled.</strong>Please enable it for a better experience of <a href="http://2glux.com/projects/jumi">Jumi</a>.</noscript></body>