Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉPETR TUDÁSPRÓBA ÉS MLM ALAPKÉPZÉS EGY NAPON

etemaen

Az Életfa Program Just és Nahrin termékei az első pillanattól bizonyították nekem és családom számára a hiteleségüket és pozitív hatásaikat. Számomra egyértelmű reakció volt, hogy nem őriztem meg e termékcsalád titkait, hanem elmondtam ismerőseimnek és barátaimnak is.
Lelkesedésem és termékszeretetem hatására két munkatársammal és barátnőmmel Szilvivel, Szponzorunk Gyöngyi tanácsait követve megismerkedtünk az Életfa Program honlapjaival, és több konzultáció alkalmával tanultuk ennek a szakmának a módszereit.
Megismertük az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer lehetőségét és eldöntöttük, hogy szeretnénk a tudáspróba sikeres elvégzése után Egészségterv Tanácsadók lenni.

etemaen 1Tervezetten készültünk, meghallgattuk Hegyi Zsolt tanító videóit, tanulmányoztuk a terméktáblázatot és a felhasználói segédlettel egy közös laptopos konzultáción készültünk Gyöngyivel a nagy napra.
Szombaton reggel megérkeztünk Pestre, ahol már a Benczúr utcában találkoztunk Igazgató Úrral, Schmidt Ferenccel és Gyöngyivel.
A képviseleten megismertük Hegyi Zsoltot, Tonk Emilt és a cég dolgozóit.

A kezdeti izgalom után sikeres Egészségterv Tanácsadói vizsgát tettünk, ami családias légkörben zajlott. A tudáspróba azt mérte fel, hogy tudjuk alkalmazni a kockázat felmérő programot. Ezek után büszkén vehettük át az oklevelünket.

etemaen 2Rövid szünet után kezdetét vette az MLM alapképzés Tonk Emillel. Jó hangulatban, sok nevetéssel telt el ez a pár óra, miközben észrevétlenül rengeteg, értékes tudással és információval gyarapodtunk.

Köszönjük az Életfa Programnak, Hegyi Zsoltnak, Tonk Emilnek és természetesen szponzorunknak, Hegyi Gyöngyinek, hogy lehetőséget biztosítottak számunkra a fejlődéshez!

Koller Viktória
Életfa Program Egészségterv Tanácsadója
Delfin csapat

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok