Logo

ÉLETFA MLM ALAPOK

emlma

Kedves Életfás!

Szeretettel invitállak téged a soron következő programunkra, amit a budapesti képviseleten tartunk, 2018. április 7-én, 10:00- 17:00h-ig. (Budapest VI. kerület, Benczúr u. 45.)
Előadónk, akit csak Dr. Hogyan-ként emlegetnek - hiszen nem csak azt tanítja, hogy mit kell csinálni, hanem azt is, hogy hogyan- Tonk Emil, Magyarország egyik legkeresettebb üzleti trénere.
Miről is lesz szó ezen a napon?
A hálózatépítés logikájáról, a személyes fogyasztás lényegéről, a forgalom fontosságáról és kialakításáról, a vevőkörről, a vállalkozás indításának lépéseiről, hogyan készüljünk a „nem” –ekre? A kifogások, ellenvetése természete és kezelése, valamint, hogy honnan tanulj és miből?
Gyere, tarts velünk ezen a napon, még várjuk a jelentkezéseket április 3-ig!

Jelentkezni a www.eletfaprogram.hu oldalon az oldalra történő belépést követően az Irodám/Képzések menüpontban lehet, online jelentkezési felületen.
Képzésekkel kapcsolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, és a +36-70/708-4442 számon várjuk kérdéseiteket!

Az alábbiakban olvashattok beszámolókat azoktól az Életfásoktól, akik már részesei voltak ennek a szakmai napnak, fogadjátok szeretettel:

Szeretettel: az Életfa Program csapata

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.