Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SVÁJCBAN VOLTAM 7 FŐVEL A CSAPATOMBÓL...

sv7fs

...AVAGY ÁLOM, LUXUS KIVITELBEN!

Már javában számolgatjuk az új verseny pontjait, amikor írom ezt a cikket az ez évi nyertes svájci utunkról! Remélem, mindenkinek tudok motivációt adni egy kihagyhatatlan utazáshoz!

Imádok utazni és az útjaimat legalább fél évvel előre foglalom, fizetem! Ezért nem jelent problémát a svájci versenyben, hogy egy évvel előre számolom és tervezem! Viszont nagyszerű érzés, hogy ez a számolás nem pénz kiadással, hanem bevétellel társul, hiszen a jól megtervezett munkánk eredményeként a havi jutalékunk is nő, miközben egyre közelebb kerülünk az ajándék utunkhoz!

Egy hét kényeztetés, elismerés, kikapcsolódás, jó hangulat, boldogság! Együtt egy győztes csapattal, a Cégünk vezetőivel és a svájci cég tulajdonosaival, képviselőivel!  Meghatározó élmény a további munkánkban!

Megismerni a gyárat, ahonnan a termékek érkeznek, Svájc csodálatos tájait, éttermeit, borait, ételeit, miközben élvezzük a felénk áradó elismerő figyelmet, hiszen munkánk eredményeként, ebben az évben Mi voltunk Magyarország legjobbjai! Ezért a svájciak úgy gondolták, Nekünk a legjobb jár! Ezt is adták! Oly mértékű kényeztetésben, figyelemben és elismerésben volt részünk, hogy lelkemet mérhetetlen hála érzése töltötte el! Megéri ezért a cégért dolgozni!

Érdemes elgondolkodnunk azon, hogy az adok- kapok egyensúly megtartása milyen fontos életünk ezen területén is! Ha mindig csak kapni akarunk, elveszi az értékét az ajándéknak és a saját életünk válik sivárabbá! Hazafelé a buszon megfogalmazódott bennünk, jövőre legalább egy új munkatárssal meg akarjuk osztani ezt az élményt, így fejezve ki köszönetünket a cég felé is!

Hiszen aki csak a maga környezetét kiszolgálja, karbantartja, a személyes pontokkal már ott lehet Velünk Svájcban!

Tudtad, hogy ebben a versenyben lehet duplázni? Érdemes a párodnak is megmutatni, milyen céggel, termékkel kezdtél vállalkozni !

Hívd a szponzorodat és kérdezz!

Mi pedig várjuk azokat a munkatárs jelölteket, akiket munkájukban motiválna egy hét Svájcban!

Ha már fogyasztod a termékeket és vannak jó tapasztalataid, gyere Velünk tovább, szerezz átlagon felüli jövedelmet és irány Svájc!!

Mi mutatjuk Neked az utat!

Dr. Molnár Ildikó
Értékesítési Igazgató

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok