Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

SZOMBATON IS JÓ HANGULATBAN A BUDAPESTI KÖZPONTI KLUBBAN

szbkk

ÉPMSZ és ÉPETR konzultáción jártunk
2017.08.05. Budapest

Augusztus 6-én mindenhogy ragyogott a nap Budapesten! Büszke vagyok Vezetőimre, csapattársaimra, hogy ilyen szép létszámmal és ilyen lelkesedéssel, vidámsággal, befogadó tudásvággyal élhettük meg együtt ezt a forró napot! Értékteremtés volt ez a javából! Köszönöm trénereink, Tonk Emil új munkatársainkat elindító, és Hegyi Zsolt projektvezető fejlesztő munkáját, és kolléganőnk, Gálné Tóth Anita szeretetteljes gondoskodását. Akkor hát, kezdődjön is a megvalósítás! Ragyogjuk be az országot, Napsugarak!
Íme két élménybeszámoló!

Szeretettel:
Szilágyi Ildikó
a Napsugár Csapat Vezetője
Legjobb Szponzor209519908

Úgy tanultam hogy a címnek figyelem felkeltőnek és egy értelműnek kell lennie. Számunkra, akik ott voltunk, az alcímben szereplő betűhalmazok jelentése egyértelmű.
Az ÉPMSZ az Életfa Program Manager Szoftver, míg a ÉPETR az Életfa Program Egészségterv Tanácsadói Rendszer rövidítése.
Mik ezek? Miért is kell nekünk? Merthogy kell az nyilvánvaló!

Az ÉPMSZ a napi statisztikákkal segíti munkánkat, lehetővé teszi annak minőségi elvégzését, növelve az értékesítés hatékonyságát. Felhasználóbarát, könnyen értelmezhető-, napra kész adatokkal támogat. Mindamellett hogy a saját üzletünk értékelését elvégezhetjük, hatalmas támogatást nyújt az ügyfélkapcsolatok ápolásában. A vásárlási aktivitásban rejlő helyzetek felismerését, a változtatások keresését teszi lehetővé.

Az ÉPETR segítségével a saját hitelességünket alapozhatjuk meg, és növelhetjük vásárlóink körében. Jól használhatjuk a nehezen megközelíthető vásárlóknál, új vásárlók ösztönzésére és minőségi beléptetésére, de a kezdő munkatársak megérintésére egyaránt.
Különleges konzultáció volt, sokat ötleteltünk, finomítottuk a programot a jobb kezelhetőség kedvéért, minden felhasználó segítésére.

Tény, nagyon sokat tud a két rendszer, ám nem dolgozik helyettünk! Alkalmazzátok, használjátok az üzletetek fellendítésére!
Hálás köszönet érte a kitalálóknak és megalkotóknak!
Pilisszentiván, 2017 Újkenyér hava 15.

Szeretettel
Berecz Ildikó
Napsugár csapat

szbkk 1

Mint kezdő Életfás, a Napsugár Csapat tagjaként első ízben vehettem részt az Életfa MLM Alapok képzésen, melyet Tonk Emil tartott 2017. augusztus 5-én .

A nagyon élvezetes, jó hangulatú előadás vagy inkább baráti beszélgetés során rengeteg tanulságos, hasznos információval gazdagodtam, amit nem csupán az üzleti életben, hanem a mindennapi privát életemben is kamatoztatni tudok. Az adódó problémahelyzetek megoldására a való életből hozott konkrét, praktikus példákat, ötleteket.

Nagyon megragadott a korrekt, pozitív, jóindulatú gondolkodásmódja, ami a sikeres munkához, élethez, az egészséges emberi kapcsolatok kialakításához elengedhetetlen.

Nyugalommal töltött el, biztonságérzetet adott nekem és a csapattársaimnak is az a tudat, hogy a mellettünk lévő teremben ültek a szponzorjaink (akik szintén tovább képezték magukat), és a szünetekben válthattunk egymással néhány szót. Köszönet a támogatásért Szilágyi Ildikó csapatvezetőnknek és Kozma Erika közvetlen szponzoromnak!

Méltán állíthatom, hogy aki ezen a képzésen részt vesz szakmailag és emberileg is több, gazdagabb lesz! Tonk Emil a siker kulcsát adja a kezünkbe. Mindenkinek érdemes meghallgatni Őt!

Hadd legyek személyes egy kicsit.

Én a nyaralásomat indítottam ezzel a képzéssel, ugyanis éppen ezen a napon indultunk a családommal a jól megérdemelt pihenésünket tölteni. Mivel szerettem volna a képzésen részt venni, így a férjemmel egyeztetve, előzetesen összehangolt munkával sikerült olyan programot találni a gyermekeim számára, amely során ők is tartalmasan töltötték el ezt a néhány órát.

Ők remekül szórakoztak, én pedig nagyon sok célravezető, követendő, pozitív gondolatot, tanácsot kaptam útravalóul. Köszönet érte!

Szeretettel:
Baloghné Pál Judit
Napsugár Csapat, Debrecen

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok