Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

DEKOLTÁZS FESZESÍTŐ ÉS ÁPOLÓ KRÉM

dekoltazsfeszesito

Volt-e már veled, hogy reggel "gyűrötten "ébredtél? Bosszantó, ugye? Persze kipróbálhattál újabb és újabb alvási pózokat, az igazi siker a dekoltázsod bőrének feszesen tartására mégis váratott magára...

Eddig!
A kollekciónk következő tagja egyedülálló céllal van kifejlesztve: ez felel a dekoltázs bőrének, az igazi "melltartónak" a feszesen tartásáért, a hidratálásáért, rugalmasságáért, az éjszaka esetleg meggyűrt dekoltázs kisimításáért, és a ráncok megelőzéséért!
Ha érintett vagy, tudod miről beszélek, és nagyon fogsz ennek örülni. Ha nem, kérlek használd prevenciós lehetőségként!

A mellek mellett, a karok bőrének is tökéletes ápolást nyújt, sőt, további feladatai, és lehetőségei is vannak!

Striák. Ezek megelőzésében is micsoda eszköz! Ha pedig már megjelentek ezek a fránya "tágulási csíkok", a kitöltésükben, az elhalványításukban lesz ez a krém segítségedre, legyenek akár karon, combon, csípőn.
Finom illat, hidratált, ápolt, kisimult bőr: a gondoskodásért ez az ajándékod!

profilkep dekNagyon szeretem! Érdekes tapasztalásom van nap, mint nap. Éppen ma csodálkoztam rá újfent: mikor belecsobbanok a finom Just fürdőkkel gazdagított fürdővizembe, mosakodás közben kitapinthatóan érzem azt a selymes védőréteget, amivel ez a csodálatos krém beburkolja a bőrömet!  Ugye Neked is volt már hasonló élményed? Ha igen, tudod miről beszélek, ha még nem, tudod mit kell tenned, ha Te is szeretnédJ.

És kérlek, ne feledd: akkor tud ez a feszesítő krém hatékonyan működni, ha naponta ápolod vele az érintett területet, reggel is, és este is! Ez ne kúra, hanem a mindennapi életed része legyen!

Kedves Olvasóm!
Remélem sikerült kedvet ébresztenem Benned, és mostanra nem csak Olvasója, hanem Használója is lettél ennek a kivételes hatékonyságú, kényeztető termékcsaládnak! Szorgosan méred, cm-ben tapasztalod az eredményeket, és nem csak érzed, de látod is a tükörben a bőröd változását, és nem győzöd bezsebelni az egyre csak feléd áramló elismerő pillantásokat, bókokat! Élvezd ezt a csodálatos minőséget, és kérlek, hozzám hasonlóan add is tovább az elégedett tapasztalatodat!

PS: Ha találkozunk, nekem is feltétlenül számolj be, veled fogok örülni!

szilagyi ildiko

Szeretettel, sokkal:
Szilágyi Ildikó
vezető tanácsadó, tréner
Legjobb Szponzor
20/9519-908

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok