Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

JUST – ÉPÍTSD FEL A SAJÁT VILÁGOD!

just 1930

A Just az 1930-ban történt alapítása óta ugyanazt a filozófiát követi, amelynek alapja az elkötelezettség a természet , a bizalom, az innováció, és minőség iránt. Immár a család harmadik generációja vezeti egyre nagyobb sikerek felé a napjainkra valóban nemzetközivé vált céget.

just epulet regijust epulet madartavlatTermészetesen a mai sikerek nem csak a ma vezetőit illetik, hiszen a Just International AG. biztos és megingathatatlan alapjait az elődök rakták le, ezzel jelentősen hozzájárulva a jövő nemzedékeinek biztos boldogulásához. De az élet nem áll meg, az évek-évtizedek telnek, és a minden területen jelentkező fejlődésnek útját állni lehetetlen vállalkozás, ráadásul svájci anyacégünk mindig is odafigyelt arra, hogy meg tudjon felelni a vele szemben támasztott fokozott elvárásoknak, igényeknek.

just termekgyartas regenjust termekgyartas mostA Just neve egyet jelentett és jelent a minőséggel, a minőségi termékekkel és kiszolgálással. Ezt megvalósítani és fenntartani kizárólag folyamatos innovációval, állandó megújulással lehet. Erre törekedtek a tegnap és a ma vezetői, és ennek következő lépése a 2013-ban kezdődött hatalmas jelentőségű beruházás Walzenhausenben, a generációkon átívelő építkezés a Just ottani központjában.

just epitkezesMarcel és Hansueli Jüstrich teljesítheti be a nagy elődök álmait, immár kézzelfogható közelségbe került a világszínvonalú, minden igényt kielégítő és irigylésre méltó Just központ.

A tervezés és építés folyamatai során kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy az új épület mindenben képviselje a modern, célratörő építészeti megoldásokat, megőrizve a teljes komplexum klasszikus és természet közeli világát. just irodahazPontosan ezt szolgálják a nagy terek, a hatalmas üvegfelületek, amelyek kihasználhatóvá teszik a természetes fény adta lehetőségeket. Ebben a szárnyban kap helyet a Just új látogatói központja, a kiegészítő termelő és irodai helyiségek. Az épület maximalizálhatóvá és optimálissá teszi a munkafolyamatok kialakítását, egyúttal szinte tökéletes munkahelyet teremt az ott dolgozóknak.

Az épület mindenben megfelel a GMP (Good Manufacturing Practice) szabványának és követelményeinek, valamint kiemelkedő energia és környezeti koncepciót képvisel. Az átadás időpontja 2016. elején várható.

Generációkon átívelő építkezés – Generációk óta képviselt értékek. Ez a Just világa!

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok