Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Minden jó, ha a vége jó


Soós Judit
vagyok. Debrecenben óvodapedagógusként dolgoztam 40 évig.

Hobbim a zene, az előadó művészet, szabad időmben sanzonokat és nosztalgiadalokat szeretek énekelni.

Szilágyi Ildikóval, a NAPSUGÁR  KLUB vezetőjével,  mentorommal 2012-ben, egy kiállítás megnyitóján találkoztam először személyesen. Nekem Ő természetesen ismerős arc volt korábbról, a Városi Televízióból.

Valami megmagyarázhatatlan szimpátia rendelt egymás mellé bennünket. Spontán, természetes módon megismerkedtünk, beszélgettünk, s névjegykártyát cseréltünk. Egy következő találkozás alkalmával Ildikó közismert közvetlensége, kedvessége megkönnyítette számomra a további kommunikációt.

Soós JuditAz NAPSUGÁR KLUB újdonsült tagjaként igazán szerencsésnek mondhatom magam. Máris úgy érzem, számítanak rám, gondolnak velem, partner lehetek egy nagyszerű csapatban, amelynek legfontosabb célja az egészség megőrzése, egy jobb minőségű élet feltételeinek biztosítása.

Elsősorban 90 éves Édesanyámnak rendeltem a termékekből, de természetesen később prevenciós szándékkal saját magam és családtagjaim számára is. Mióta a Nahrin vörösboros Q10 kapszulát, illetve a Nahrofit vanília  italport szedem, energikusabbnak érzem magam, és  Édesanyám idegrendszerére is megnyugtató hatással vannak ezek a készítmények.

Mint már említettem, kiemelt szerepet játszik életemben a zene, az pedig kuriózumnak számít, hogy repertoáromban Karády Katalin és Edith Piaf sanzonokat is szoktam énekelni. Vannak meghívásaim, többször és különböző helyszíneken vállalok fellépéseket.

Legutóbb a Romkertben terveztünk egy retro-műsort a kislányommal, Sándor Judittal "Karády Katalintól a Quimby-ig" címmel. A szervezőmunkában, előkészületekben jelentős segítséget nyújtott a barátnőm és egyben menedzserem: Győri Judit.

Mindent előre, időben megterveztünk, elkészültek a plakátok, szórólapok, a rendezvény megjelent a Korzó Újságban; telefonon meghívtam a barátaimat, ismerőseimet, elkezdtem verbuválni a közönséget.

Aztán derült égből villámcsapásként ért a hír (e-mailen érkezett), elmarad az előadás, mert a Romkertben felújítási munkálatok kezdődnek.

Azt hittem, ez csak egy rossz vicc, rémálom, egy agyrém, hogy éppen augusztus 20. előtt, miközben programok sorozat zajlik!

De sajnos erről személyesen is meggyőződtünk a Firenzéből kimondottan erre az alkalomra haza érkező kislányommal.

Kétségbe voltam esve és dühöngtem: "sok hűhó semmiért" - jutott eszembe

.

Elkezdtem visszafele rendezgetni a dolgokat, s mint a mesében, felszedegetni az elszórt kenyérmorzsákat: a plakátokra rákerült, hogy "technikai okok miatt az előadás elmarad", a baráti kör tagjait sorban kezdtem felkeresni, hogy visszamondjam az meghívást.

Soós JuditÍgy tettem az ÉLETFA KLUB  vezetője, Szilágyi Ildikó felé is. Ő azonban azonnal profi módon átlátta a helyzetet, és felajánlotta, ha elfogadom, megtarthatjuk a műsort képzéseink helyszínén.

Ez mentő ötlet volt és ezután felgyorsultak az események. Igazi csapatszellemben folyt a szervezés.

 Ildikó egyeztetett Dr. Harsányi Edittel, a klubhelyiség tulajdonosával, Prosits Péter csapattársunkkal, aki a technikát biztosította, és  egy csapásra helyére kerültek a dolgok!

Izgatottan vártuk a pillanatot és az, mint a szivárvány átölelt minket, átívelt felettünk, ránk ragyogott a nap, átvitt és szó szerinti értelemben is.

A '60-as, '70-es évek legszebb legendás nosztalgiaslágerei megérintették a lelkeket, felszínre hozva fiatalságunk emlékeit. Könnyeket csaltak a szemekbe, érzelmi katarzist is kiváltva, hiszen mi ezeken a dalokon nőttünk fel, ezek érleltek bennünket emberré.

Fergeteges jó hangulatban, kedves, szeretetteljes baráti körben történt ez az "időutazás". Ezt csak fokozta az a kis olasz vendégcsapat, akik véletlenül pont Firenzéből érkeztek. Sándor Judittal, a kislányommal együtt énekelték a Felicitá-t.

Annyira jól érezte magát mindenki, hogy elhatároztuk, a közeljövőben ezt megismételjük.

Igazán boldog lehetek, amiért egy ilyen közösséghez tartozhatok.

 

Soós Judit - énekes

A NAPSUGÁR CSAPAT tagja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok