Logo

Gazdagság - kulturális élmények

Gazdagodni sokféleképpen lehet: anyagiakban, (sokaknak csupán ez ugrik be), élményekben, szeretetben, tapasztalatban, annyi minden van, ami feltölthet, amivel több lehetsz! Csak vedd észre a lehetőséget, és lépj!

gazdagság, kulturális, élmény, színház, színész

Én ezt tettem! Sikerült ráeszmélnem arra, hogy mennyi mindent adhatok a csapatomnak, barátaimnak, családomnak, ismerőseimnek, fogyasztóimnak, ha elhívom őket egy rendhagyó színházi előadásra!

Csikos Sándort, Debrecen vezető színészét ünnepeltük ezen a hétfő estén, aki 70 éves lett!

Micsoda színész! Micsoda ember! Micsoda színész pedagógus! És milyen kivételes versmondó! Gyönyörű beszédű, bársonyos orgánumú művész.

Elfogult vagyok, de érthető az ok: én magam is tanítványa voltam hajdan a Csokonai színház Stúdiójában, aztán a kisfiam is megtapasztalhatta kisugárzását az Ady Gimnázium dráma tagozatán.

Azt, hogy szeretik, elismerik, nem is bizonyítja jobban, minthogy a színház ezt az estét az ő ünneplésére szánta: örömmel, szeretettel jöttek régi osztály és pályatársai: Balázsovits Lajos, Almási Éva, Szilágyi Tibor, régi tanítványok: Csuja Imre, Szarvas József, Tenki Réka, hogy csak néhányukat említsek. Akik fellépésük miatt nem tudtak eljönni, mégis megtalálták a módját, hogy emeljék az est fényét, így Eszenyi Enikő is videó üzenetben gratulált az ünnepeltnek.

Produkciók sora szórakoztatta a nagyérdeműt, és töltötte el melegséggel nemcsak az ünnepelt szívét, de a mienket is! Fergeteges meglepetésműsorral szolgáltak nemcsak a jelenlegi kollegák, de a jelenlegi tanítványok is!

Számomra azért is hihetetlenül emlékezetes ez az est, hiszen ilyen könnyen, ilyen varázsütésszerűen még nem sikerült eseményre toboroznom! Pillanatok alatt 40-en mondtak igent, teljes családok is képviseltették magukat, s bizony lettünk volna még többen is, ha lett volna jegy... Isteni érzés volt a Klubunkból, ­-- mert, hogy az is hétfőn van --, elegánsan átsétálni a közeli Csokonai Színházba, és együtt örülni ennek a különleges alkalomnak!

Valóban örültünk, valóban töltődtünk, valóban osztoztunk a művész örömében, valóban gazdagodtunk minden, a bevezetőben felsorolt lelki értelemben. Meg még valamiben: csapatban gondolkozásban, az összetartozás csodálatos élményének megtapasztalásában!

Köszönöm Neked Sándor! Az Isten éltessen Sokáig!

Szeretettel volt tanítványod:

Szilágyi Ildikó

Vezető Tanácsadó, Tréner

70 457 27 24

gazdagság, kulturális, élmény, színház, színész

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.