Logo

KÖNYVAJÁNLÓ

 ka

Engedjétek meg, hogy figyelmetekbe ajánljak egy Életfa Illetőségű könyvet, mely kiegészítve termékeinkkel dekoratív, hasznos ajándék lehet szerettünknek.

ka 1Starkné Szabó Eszter Receptek az egészségért könyve biztosít minket arról, hogy  a Nahrin jelmondatának megfelelően Tegyél jót, egyél jót! vagyis az egészséges étel, lehet finom!
Igazán nem panaszkodhatunk rengeteg és szebbnél szebb szakácskönyv található a boltokban, és valljuk meg, a saját polcunkon is.
Felmerül a kérdés miért válasszuk ezt? 

Mert a könyvben található közel 50 recept között finom reggelik, levesek, húsételek, halak és édességek leírásai várják az olvasót/főzőt. Esztertől megszokott precizitással írt receptek az igazán kezdő konyhatündéreknek részére is magabiztosságot nyújtanak.

Mert a tápanyagtartalom feltűntetésével a táplálék intoleranciával élők, súlyoptimalizálásra törekvők komoly szakmai segítséget kapnak.

Mert biztosak lehetünk abban, hogy az ételek egészséges hozzávalókból-, finom és egészséget támogató fűszerekkel  rövid idő alatt elkészíthetőek. Garancia rá, hogy több ételt is kipróbálhattunk már a Főzőklubokban.

Mert a kötet különlegessége, hogy a jóízű és gyorsan elkészíthető fogásokat az egészségőrzés jegyében, Nahrin fűszerekkel ízesítve, alkotta meg a szerző(nk).1

Miért örültem én a kötet megjelenésének?
Mert az otthonról hozott főzésszeretet sokat segít, a változatos és - szándékom szerint- egészséges táplálkozásban, de az Élet(FA)mód Klub írásai nyomán rá kellett döbbennem, hogy nem ismerek minden zöldséget és fűszernövényt. Egyre többen próbálunk meg egészségesen élni, ez azonban nem is olyan egyszerű, hiszen számtalan egészségmegőrző-, betegség megelőző- és gyógyító módszer létezik, amelyek útvesztőjében nehéz megtalálni a számunkra legideálisabbat. 

Ahogy Esztertől - is- tudjuk, az egészséges táplálkozás nem diéta és nem fogyókúra. Az egészséges táplálkozás egy olyan életmód, amely egyszerű változtatásokat eszközöl a megszokott étrenden a jobb életminőség, és a boldogabb élet érdekében. Ezért az egészséges, kiegyensúlyozott és változatos ételek hosszú távú fogyasztása sokkal hatékonyabb módszer, mindezt rendszeres testmozgással párosítva, ahhoz, hogy elérjük optimális testsúlyunkat.

Az általa elkészített és fotózott ételeket nem csak beteg embereknek ajánlom, hanem mindenkinek, aki szeretne egészségesen táplálkozni, vagy új ízeket-, íz kombinációkat kipróbálni.

A könyv rendelhető a Logisztikai központból, vagy megvásárolható az Életfa raktárakban. 

Szeretettel
Berecz Ildikó
Az Életfa Program Honismereti-
és Kultúra szirmának vezetője


[1] A könyv végén a felhasznált Nahrin termékekről leírást is találunk.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.