Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NYÁRI KÁROLY - ÜNNEPI SZIMFONIKUS KONCERT

nykNyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája immár 10. alkalommal teszi varázslatossá hagyományos koncertjével a decemberünket, ezúttal a megújult, nagy múltú Erkel Színház falai között.

A Lyra-díjas művész eddigi legkülönlegesebb ünnepi szimfonikus koncertjére készül a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködésével. Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja különleges egységet alkot a szimfonikusokkal és a big-band zenekar egyedi hangzásával. A könnyűzenei koncerten az előadó pályájának meghatározó, legszebb és legismertebb dalai szólalnak meg, műfaji határokat átlépve. A meghívott sztárvendégekkel szívet melengető duettek hangzanak el egyedülálló feldolgozásban. A rendhagyó esten egy igazán meglepő és soha nem látott családi produkciónak is szem és fültanúja lehet a nagyérdemű egy elsöprő zenei élmény keretei között. 

Az év legexkluzívabb koncertje, egyedülálló hangzásával és monumentális színpadi látványával méltán várva-várt esemény az igényes zenét kedvelő közönség körében.

2015. DECEMBER 27. VASÁRNAP 20 ÓRA

ERKEL SZÍNHÁZ

MEGHÍVOTT VENDÉGEK:
MALEK ANDREA, SZULÁK ANDREA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT

KÖZREMŰKÖDIK:
BUDAPESTI PRIMARIUS SZIMFONIKUS ZENEKAR
BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA

Tekintettel több éves sikeres együttműködésünkre felajánlottak egy kedvezményes koncertjegy vásárlási lehetőséget az Életfa család tagjai számára, miszerint a tagok jelentős kedvezménnyel vásárolhatnak jegyeket az ünnepi koncertre. 

Ezzel lehetőséget adva arra, hogy akár saját részére vagy ajándékként a tagok barátaiknak vagy családjuknak megvásárolhassák a koncertjegyet.

Nyári Károly és családja több éve színesíti az Életfa Program kultúra szirmát, és lelkes fogyasztója termékeinknek. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy családjuk életvezetési Tanácsadója lehetek. 

Éljünk át egy varázslatos estét, együtt a zene és a hangok birodalmában!

Szeretettel:
Hegyi Gyöngyi
Életvezetési Tanácsadó

A kedvezményes koncertjegyek rendelhetőek JNS HUNGÁRIA KFT. Kommunikációs Központjában 2015. december 4-ig.

Jegyárak
14 900,- Ft helyett 11 900,- Ft
11 900,- Ft helyett   9 500,- Ft
  8 900,- Ft helyett   7 100,- Ft

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 46/ 505-466, 505-467
Mobil: 70/457-2722

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok