Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

KARÁCSONYI KONCERT

nyari karoly fejlec

Kedves Életfás!
Tavaly néhányan az Életfa Csapatból részt vettünk Karcsi karácsonyi koncertjén. Csodálatos volt, most is érzem a hatását, ha rágondolok! Erre szokták azt mondani, hogy egy életre szóló, meghatározó élmény!

Most lehetőségünk van egy újabbal gazdagodni, egy értékes estével színesebbé tenni az életünket, és igazi VIP vendégnek érezhetjük magunkat. Miért?

Nyári Edit, a Charles Music Művészeti Produkciós Iroda menedzsere, az Életfa Program partnere, kulturális értékeink világszínvonalú képviselője így írt nekünk:

„Nagy szeretettel ajánlanám az Életfa család tagjai számára is a koncertet, melyre kedvezményes jegyeket biztosítanánk az előző évekhez hasonlóan.

A vacsorajegy ára: 13.500.- Ft. A koncertjegy ára: 11.900.- Ft, amely összesen 25.400.- Ft.

Az Életfa család tagjai részére 20.000.- Ft-os kedvezményes áron tudjuk biztosítani a koncertre való belépést, valamint a koncertet követően megrendezésre kerülő svédasztalos fogadáson való részvételt, italfogyasztással együtt.”

A szervezők várják az esetleges jegyigényt mielőbb, tekintettel a nagy érdeklődésre és a limitált példányszámra.

Figyelj légy szíves! Csak akkor kapsz kedvezményes jegyet, ha rajtunk keresztül veszed meg a belépőd!

Ezért kérünk Téged, hogy pár napon belül jelezd az Életfa Program Kommunikációs Központjának a jegyigényed, mert mi nem szeretnénk lemaradni a koncertről!

Add tovább gyorsan a csapatodnak a jó hírt! Örülj, hogy most örömet szerezhetsz!

Ha igényesen akarsz szórakozni, ott a helyed közöttünk! Várunk szeretettel!

Életfa Csapat

NYÁRI KÁROLY
KARÁCSONYI KONCERT

Közreműködik: 
Magyar Virtuózok 

2014. DECEMBER 28. VASÁRNAP 19 ÓRA 

CORINTHIA HOTEL BUDAPEST -  ROYAL GRAND BÁLTEREM 

1073 Budapest, Erzsébet krt. 43-49.

Nyári Károly az ország legismertebb zongoristája megannyi teltházas koncertje után immár második alkalommal teszi varázslatossá decemberünket a város egyik legpompásabb helyszínén a Corinthia Hotel Budapest impozáns  Royal Grand Báltermében. A nagyszabású ünnepi koncerten a virtuóz jazz-zongorista különleges koncertjének lehet szem és fültanúja a nagyérdemű egy elsöprő zenei élmény keretei között a Magyar Virtuózok Kamarazenekar közreműködésével. 

A rendhagyó esten a művész műfaji határokat átlépve játszik a klasszikusokkal, miközben jazz, pop és a latin zenei stílusokból merít. A különleges zenei utazás alkalmával - mint eddig is - a zongora és az ének kapja a főszerepet és természetesen felcsendülnek a legszebb és legmeghittebb karácsonyi dalok, mint a White Christmas, Jingle Bells, Silent Night  is a szeretet ünnepén. A hagyományoknak megfelelően megszólalnak az előadó és a legendák slágerei is az igényes zenét kedvelő közönség legnagyobb örömére.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok