Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Nyári Károly: Karácsony a Royalban

Nyári Károly Karácsony 2013.

Tavaly néhányan az Életfa Csapatból részt vettünk Karcsi karácsonyi koncertjén. Csodálatos volt, most is érzem a hatását, ha rágondolok! Erre szokták azt mondani, hogy egy életre szóló, meghatározó élmény!

Most lehetőségünk van egy újabbal gazdagodni, egy értékes estével színesebbé tenni az életünket, és igazi VIP vendégnek érezhetjük magunkat. Miért?

Nyári Edit, a Charls Music Művészeti Produkciós Iroda menedzsere, az Életfa Program partnere, kulturális értékeink világszínvonalú képviselője így írt nekünk:

„A kiemelt VIP vendégek részére állófogadást tartunk korlátlan étel-ital fogyasztással a koncert után, amely külön teremben kerül megrendezésre 100-150 fő részére. A VIP jegyára: 34.500.- Ft, amely tartalmazza a koncertre való belépést és az utána követő állófogadáson való részvételt korlátlan étel-ital fogyasztással.

A VIP jegyeket a normál koncertjegy áráért, 14.500.- forintos áron biztosítjuk kedvezménnyel az Életfa tagok részére.”

A szervezők várják az esetleges jegyigényt mielőbb, tekintettel a nagy érdeklődésre és a limitált példányszámra.

Figyelj légy szíves! Csak akkor kapsz VIP jegyet normál árért, ha rajtunk keresztül veszed meg a belépőd! Ezért kérünk Téged, hogy pár napon belül jelezd az Életfa Program Kommunikációs Központjának a jegyigényed, mert mi nem szeretnénk lemaradni a koncertről!

Add tovább gyorsan a csapatodnak a jó hírt, mert látom, hogy nagyon kevesen olvasták az előző cikket a honlapunkon! Örülj, hogy most örömet szerezhetsz!

Az állófogadás menüjét holnap megismerheted.

Ha igényesen akarsz szórakozni, ott a helyed közöttünk! Várunk szeretettel!

Életfa Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok