Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NOSZTALGIÁZNI VOLTAM ERDÉLYBEN

nv erdelySok évvel ezelőtt - még diákkoromban - adódott egy lehetőség: kirándulást szervezett a gimnázium egyik tanára Erdélybe. Hálával tartozom a szüleimnek, amiért lehetővé tették, hogy ikertestvéremmel együtt részt vehettünk ezen az utazáson.

Hatalmas élmény volt bebarangolni Erdély legszebb tájait: végigjártuk a Békás szorost, sétáltunk a Gyilkos tónál és megnéztük Farkaslakán Tamási Áron akkor készülő emlékművét.

Ezért örültem annyira, amikor először 2014-ben, majd idén is eljuthattam erre a gyönyörű vidékre. Köszönet érte Kósáné Marikának!

Az Életfa Delfinek csapatából 31-en vettek részt ezen az utazáson. A tatai induláskor örömmel láttam, hogy a tavalyi csoportból jó néhányan ismét velünk tartanak, de voltak új utastársaink is.

A 6 napos utazás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, mert ez által ismét láthattam azokat a csodás helyeket, ahol régen már jártam. Számomra a Gyimesditró-i templom és Csíksomlyó volt a legemlékezetesebb az 1000 éves határ és a Madarasi Hargita mellett!

Nagyon jó volt a társaság, sokat nevettünk együtt, de segítettük is egymást, amikor arra szükség volt. Jó most nézegetni az ott készült fotókat, amelyeket Tóth Béla profi fényképeiből készült  DVD fog hamarosan kiegészíteni.

Köszönöm az élményt és remélem, hogy sokszor lesz még lehetőségünk  közös utazáson részt venni!

Kecskés Elekné Ildikó
Gyermek klub tagja
Tata
0670 7704622

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok