Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Lásd meg a Földi Királyságod! - „Láss, ne csak nézz!”

lasd megKedves Olvasóm!

Tudod, hogy Te királynak születtél? Hidd el nekem!

Node milyen királynak? Gazdagnak vagy szegénynek? Mert tudod, a királyság még önmagában semmit sem ér!

Van, aki királynak képzeli magát, és szegényebb a koldusnál. Van, aki koldusnak hiszi magát, és annyit ér, mint egy király. Te hogyan gondolkozol Magadról?

Mi az igazi királyság? Uralkodás mások felett, vagy felelősségvállalás másokért? Hatalom gyakorlása a fizikai test, mások vagyona felett, vagy a szívek egyesítése, és iránymutatás az értékteremtésben?

Én azt vallom, amit a Kormorán együttes énekel: „Az légy, ki sose fél, ki a szívek melegét összegyűjti két karjába, mit nem téphet senki szét!” Mert az igazi királyság a tiszta, jó szándékú, építő emberi lelkekben él, ott gazdagodik, gyarapodik, és értéket teremt.

Így tekints a Te Királyságodra! Az Életfa Program, az igaz emberi lelkek világa, 15 éve segíti megtalálni tagjai királyságát. Ehhez mindössze annyit kér Tőled, hogy: „Láss, ne csak nézz!” Láss a szíveddel, higgy az értelmeddel, és szeress minket!

A napokban láttam egy filmet. (Clint Eastwood: Invictus) Igaz történet alapján készült, és megmutatta nekem az igazi emberi nagyságot. Nelson Mandela, köztársasági elnökként képes volt megbocsátani azoknak az embereknek, akik több mint 30 évig fogva tartották egy dél-afrikai börtönben, akik megalázták, akik nem vették őt emberszámba. Miért? Mert ő megtalálta a saját királyságát, és benne a saját felelősségét, a királyi mivoltát.

Lehetsz Te is Király! Légy Te is király!

A múlt héten egy konkrét ügyet intéztem egy középkorú hivatalnok hölggyel. Beszélgettünk a munkavégzés közben, és elmondta, hogy minden álma egy autó, viszont valószínűleg neki sohasem lesz. Megdöbbentem. Miért nem lesz autója?

Meg se próbálja? De, esetleg! Reménykedik a lottó ötösben! Miért gondolkozik így a hölgy? Sajnos nem tanulta meg azt, hogy az fog bekövetkezni, amiben hisz. Úgy fogja leélni az életét, ahogyan gondolkozik. Pedig csupán meg kellene látnia a lehetőségeit!

Csodálatos Életfa jubileumi találkozón vehettünk részt június 20-án Erdőspusztán. Többen beültünk egy 9D-s moziba, ahol fantasztikus élményben volt részünk. Olyan világot varázsoltak elénk, ami egyszerre volt izgalmas és rémítő. A halált érzékeltük, és mégse haltunk meg, szörnyek jöttek felénk, de nem kaptak el. Arra a néhány percre úgy éreztük, hogy egy másik világban élünk. Ki voltunk szolgáltatva, és abban bíztunk, hogy ez nem a valóság. Olyan, mint egy rémálom!

Aztán kijöttünk, és megláttuk a napsütésben a vidám gyerekek játékát, a kis piros arcokat, a nevető felnőtteket. De jó, hogy ez a valóság!

Elgondolkoztam.

Bizony, vannak olyanok a világon, akik „beültetnek” Téged egy „sok-dimenziós moziba”, ahol remekül rémüldözhetsz, és az a cél, hogy elfelejtsd a valóságot. Azt hiszed, hogy jól érzed Magad, viszont a film akkor és ott ér véget, ahol a „mozigépész” akarja. Itt nem szabad tisztán látnod! Azonban az életed értelmét kint találod meg, a valós világodban.

Kérlek Téged: „Láss, ne csak nézz!” Tanulj meg tisztán látni, mert ez a Te érdeked, így látod meg a Királyságod!

Hiszem, hogy minden magyar többre hivatott annál, mint amennyit eddig elért.

Hiszem, hogy egyre többen képesek leszünk megtalálni a saját Királyságunkat, és olyan szövetségre lépnünk egymással, ami egy igaz, értékteremtő világot eredményez a „tisztánlátók” számára!

Hiszem, hogy mi is képesek vagyunk úgy összefogni, és úgy élni, mint az előttünk haladók!

Hiszem, hogy a tudásvágy a mi egyik legnagyobb erényünk!

Elmúlt a tavasz, vetettünk.

Itt van a nyár, arathatunk. Annyit, amennyit vetettünk, úgy, ahogyan gondoztuk a veteményt.

Biztos vagyok abban, hogy vetettél. Egy dolgot kérek Tőled! Arass, ne hagyd veszni az értékeidet, az elmúlt negyedévedet!

Szeretettel:

Schmidt Ferenc

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok