Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Életfa Gyerek Tábor, 2. nap

eletfa gyerektabor 2 nap

Második napunkat a sport, a mozgás töltötte ki itt a táborban, Szabó Tamás (Tomi bácsi, a budapesti Képviselet vezetője, az X2S aktív sportolója) látogatott meg minket. Reggeli tornától a futásig, a tornától a fociig sok-sok mozgásformát megismerhettünk a vezetésével és az útmutatásával. Mutatta is ő lelkesen, mi pedig szaladgáltunk utána, fejvesztve. Hogy honnan van ennyi lendülete??

Azért sikerült annyira lelassulnunk, hogy akadályversenyeken is megpróbáljuk túlszárnyalni kijelölt ellenfeleinket, és bizony saját magunkat, saját határainkat is. Nem véletlenül kezdtük a reggelt Narosan vitaminnal, kellett az erő és az energia! Persze az Ice tea, a Nahrofit vanília valamint a táborvezetők biztatása szintén segítettek abban, hogy még sikeresebbek, még kitartóbbak legyünk.

Képzeljétek, ebéd után Gyerek Tábor Világrekordot döntöttünk! A közeli tanyára gyalogoltunk, nem mértük le, de Tomi szerint (akinek erősen mosolygó kobakjában egy távolságmérő is lakhat) egy 6 azaz HAT(!!) kilométeres gyalogtúra részesei voltunk. Megérte, hiszen hosszú vándorutunk végén egy gyönyörű autó gyűjteményt nézhettünk meg, ráadásuk volt, amibe bele is ülhettünk.

Pihenésképpen megismerkedtünk közelebbről is az Életfa Programmal, beszélgettünk is róla, érintve a Gyerek Klubot, valamint a köztünk is felettébb népszerű Just és Nahrin termékeket.

Este jött az igazi fény az éjszakában, vagyis a „Bátorságpróba”, hatalmas kacajok kíséretében kerestük meg az elrejtett labdákat.

Elfáradtunk, nem kellett sokáig altatni bennünket. És esik az eső... Ez azért nem túl jó hír. De a kedvünk töretlenül jó!

Üdvözlettel
A Kicsit Vizes Táborozók :)

Képek a táborról:

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok