Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

„A GYERMEKEK SZERETETE, FIGYELME MINDENT MEGÉR!”

Ildikó Gyerekklubban

Évek óta a Gyerek Klub lelkes segítője Kecskésné Ildikó. A gyermekek iránti feltétel nélküli szeretetét és elkötelezettségét semmi sem bizonyítja jobban, minthogy 41 év óvónői munka után figyelmét az Életfás gyermekek programjainak változatosabbá, szebbé tételére szeretné fordítani.

Hitvallása: a gyermekek szeretete, figyelme mindent megér.
Fogadjátok szeretettel visszajelzését a februári Gyerek Klub farsangról!

Életfa Gyerek Team

Szombaton nagyon jól éreztem magam.
Örültem, hogy sikerült megragadni a gyerekek figyelmét az ötleteimmel. A lelkemet simogatta, amikor körém gyűltek és figyelték, hogy mit magyarázok.
Az már csak hab volt a tortán, hogy a csere-bere vásár után - főleg a kislányok - maguk készítette kis feliratos szívecskéket és más egyéb apróbb ajándékokat hoztak nekem.
Az a kislány, aki ott ült mellettem végig - sajnos a nevét elfelejtettem -, még ott a teremben mondta, hogy ő ide máskor is szeretne eljönni. Legnagyobb örömömre a ruhatár előtt találkoztam az édesanyjával és a nagymamájával, ők is megerősítették, hogy nagyon jól érezte magát a klubban, és szívesen jön máskor is.
Nem beszélve Csabáról, aki az újdonsült apukák büszkeségével mutogatta a telefonjában "egész véletlenül" bent lévő  tucatnyi képet a kisfiáról, és mondta, hogy áprilisban valószínűleg Mírát is elhozza a Gyerek Klubba.
Megnéztem a DVD-t (Szép beszéd – verset mondok szavalóverseny, szerk.). Az is nagy élmény volt számomra!
Életemben először láttam magam viszont ilyen adathordozón!
Így legalább láttam és hallottam, hogy talán tudtam mondani valami olyat a szavaló gyerekeknek, amelyeken érdemes elgondolkodni. Röviden: nem beszéltem butaságokat.
Többet most nem írok, mert más dolgod is van, mint az én irományaimat olvasgatni.

További szép napot kívánok:
Kecskésné Ildikó

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok