Logo

Miskolci Központi Életfa Főzőklub - Ami egészséges, az is lehet finom!

mfk 160415A klub alkalmával egy kedves klubtagunk, Holndonnerné Zátonyi Katalin debütált az Életfa Program bemutató előadásában. Igazán egyedi és magával ragadó előadásában érezhettük a hitet és a lelkesedést. Előadását szép látványos prezentációval és képekkel egészítette ki. Viszont attól volt számomra igazán hiteles, hogy végig érezhető volt a saját példák és termékhasználati tanácsok bemutatása során az, hogy a Just és Nahrin termékekkel való „együttélés” valóban egy magasabb és egészségesebb életminőséget jelent.

Úgy érzem, hogy az Életfa Főzőklub elindítása óta az utóbbi időben végbement változtatások, egy olyan eredményt hoztak, mely kapcsán valóban hónapról-hónapra rászolgálunk erre a mondatra. Hiszen a Nahrin fűszerek alkalmazásával törekszünk, hogy új és „egészséges ízeket” mutassunk be a hozzánk ellátogató vendégeknek.  A fűszerek kedvező hatással vannak az emésztésre, és ami igazán fantasztikus bennük, hogy a sós ízt biztosítják számunkra, de ennek ellenér igen alacsony a nátrium-klorid tartalmuk. Az alkotások dietétikailag jóváhagyott változatos és különleges receptjeiről, Starkné Szabó Eszter az Életfa Program vezető dietetikusa gondoskodik. Az ételek gyors és profi kivitelezését és az ízek gasztronómiai élményét, pedig állandó Nahrin séfünk, Ágoston Tamás alkotja meg részünkre nagy lelkesedéssel. A zöldséges húsgombóc leves és a ropogós brokkoli fasírt, sült céklával igazán egészséges és különlegesen finom ízeket mutatott meg nekünk.

mfk 160415 1

A nyitott szponzori előadás kapcsán számomra nyílt lehetőség pár gondolatot megosztani. A konferencia, mint a vezetővé válás mérföldköve. Gondolkozzunk másként, helyezzük prioritásba a konferenciát. A kifogások mögött rejlő körülmények kezelése. A vezetővé válás jelei. Buszt indítok a konferenciára. Nem egyedül, hanem csapattal vagy többen megyünk a konferenciára. A konferencia zárás-után követése a siker kulcsa. Ezekről a főbb gondolatokról beszélgettünk.

Íme, a recept Esztertől: :)

Hozzávalók 4-5 személyre:


A brokkolit megtisztítjuk, rózsáira szedjük és pár perc alatt roppanósra főzzük.
Miután leszűrtük, krumplinyomóval összetörjük (nem kell túl pépesre). Hozzáadjuk a zabpelyhet, vöröshagymát, tojásokat és ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyjuk 10-15 percig pihenni a masszát. Sütőpapírral bélelt sütőlapra egy evőkanállal kis halmokat formálunk, kissé lelapítjuk kb. 1 cm vastagságúra. Egymás mellé sorakoztatjuk a lepényeket (ebből a mennyiségből kb. 12 közepes fasírt lesz). A sütőpapírt nagyon vékonyan megkenhetjük olajjal vagy olajspray-vel lefújhatjuk, de e nélkül is nagyon szépen megsülnek. 

Előmelegített sütőben 180-200 fokon kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Jó étvágyat kívánok!

Szeretettel:
Varga Gyula
hálózati vezető

mfk 160415 2mfk 160415 3

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.