Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Klub - Ahová jó tartozni.

2016 02 02Az Életfa Klub állandó és állandóságában és kiszámíthatóságában rejlik a sikere is. Hiába maradt el a 2016. február 2-ai előadás Fahidi Évával (Akinek innen is gyógyulást és mihamarabbi felépülést kívánunk. Hiszen a Just és Nahrin termékek aktív használója is.), a klub akkor is megtartásra került. Még ha módosítással és változtatással is, de ugyanolyan motiváltan és lelkesen vártuk a klubtagjainkat, mint bármelyik más klubnapon.

A hónap témája a szív-és érrendszerei megbetegedések. Az előadások eköré a téma köré épültek fel. Az Életfa Program bemutatót Szilágyi Ildikó tartotta. Az egészségügyi előadás a Nahrin Q10 és Halolaj kapszuláról szólt. Az erek védelme és a táplálkozás fontossága. Az érvédő táplálkozás létezik. Igenis tudunk tenni az ereink egészségi állapotáért. A Nyitott Szponzori előadás keretében arról beszélt nekünk előadónk Ildikó, hogy a gondolkodásod változásával, hogyan változnak a cselekedeteid. A körülmények és akadályok leküzdése. Mennyivel könnyebb leküzdeni ezeket, ha változik a gondolkodásunk. Az aktuális termékteszt a Just lábápoló család, a Pedi termékek interaktív megismerése volt.

Együtt voltunk, és mindenki hazavihetett egy kis „darabot” abból az érzésből amit az Életfa klub adott számára aznap este.

Szeretettel:
Varga Gyula hálózati vezető

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok