Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

Miskolci Központi Életfa Klub - Ahová jó tartozni!

mkkajtBeköszöntött az új 2016. a Miskolci Életfa Klub életébe is. Egy igazi "vérpezsdítő" klubdélutánnal kezdtünk. Az idei évben sok új elemmel is bővítettük a klubbot. Az egyik ilyen, hogy nem csak Nahrin-t "kóstolunk", hanem Justot-t is. :) Azért nem kell megijednie senkinek, nem fogjuk megenni a boróka krémet, viszont a bőrünket is felpezsdítjük a Just minőségi termékeivel. Ezt azok tehették meg most 2016. első klubnapján, akik nem voltak restek és ellátogattak hozzánk a téli hóesés ellenére az Életfa Székházban a Papszer utcában. Egyszer valakitől azt hallottam, hogy "Nincsen rossz időjárás, csak rosszul megválasztott öltözék!". Szóval nem kifogást, hanem a téli kabátunkat és a sálat, kesztyűt kell keresni minden Kedd délután! :D

De nem akarok elkalandozni, hiszen számos érdekes dolog történt velünk az újév első klubnapján. Nézzük ezeket sorban:

1. Az új klubtematika értelmében az Életfa Program bemutatkozó előadása került terítékre. Vagyis egy kis Életfa, Just-Nahrin történelem, termékcsoportok és a hivatás bemutatása. Ezt hallhattuk Szilágyi Ildikó életvezetési-tanácsadó, tréner tolmácsolásában, aki saját üzleti és termékforgalmazási tapasztalataival tette hitelessé az elmondott információkat.

2. Az új hónap, új akciós termékeket is hozott Nekünk. Az akciók között, ahogy én nevezem a "csodálatos gyógynövény király", vagyis az Echinacea Purpurea vagyis magyar nevén a BÍBOR Kasvirág (Berecz Ildikó kiváló természetgyógyász szakértőnk figyelmébe ajánlva :) ) A Nahrin kasvirág termékét Echinacina néven ismerhetjük, mely kasvirág kivonatot és fekete szeder kivonatot is tartalmaz. Kiváló immunstimuláló, ahogy az ősi indián törzsek is felfedezték ezt. A növény hatóanyagai serkentik az immunrendszer működését és javítják az aspecifikus immunválasz hatékonyságát. A másik akciós csomagból kiragadva a Just teafa krém és olaj igazi "SOS" termék. Miért is? Hiszen a természetben legnagyobb antibiotikum tartalommal kifejlődő Tea Fa kivonatát tartalmazza. Antiszeptikus, gyulladáscsökkentő hatású a növény hatóanyaga. Nem csoda, hogy a növényből készült kivonatot széles körűen használták egészségügyi kezelések, fertőzések visszaszorítása során.

3. Ezek után következett a téli bőrápolás  Just termékekkel. Télen több tényező is megviseli az emberek bőrét: a kinti hideg és a benti meleg nagy hőmérsékleti ingadozása; a fűtött szoba levegőjének és a téli hideg levegő alacsony páratartalmának köszönhető szárító hatása; valamint az a tény, hogy nyolc celsius fok alatt a bőr természetes védőtakarója már nem képes normális mértékben újratermelődni. Tudtuk meg Szilágyi Ildikó előadóktól, aki kiváló Just bőrregeneráló és bőrvédő termékeket ajánlott számunkra, melyek mind nagyon jó hidratálók is egyben.

4. És elkövetkezett az "új kóstoló" és a klubraktárban történő vásárlás ideje. ;) A Just bőrtápláló termékeit vettük sorra: a San’aktiv krémet, a Lamelloderm krémet és a teafa krémet. Mindenki aki nem volt rest, most első kézből a saját bőrén tapasztalhatta meg ezen készítmények kiváló hatását. A Teafa sampon és teafa olaj is előtérbe került, hiszen a gombás problémák esetén is nagyon hatékonyak lehetnek.

5. A klubnap zárásaként a Nyitott Szponzori keretében Ildikó tréneri tapasztalatai kerültek előtérbe és az Életfa Program keretin belül végzett "hivatás" - munka által elérhető célok és lehetőségek kiaknázását vette sorba. Mit adhat az Életfa Program 2016-ban? Erre a kérdésre mindenki magának tudja megadni az igazi választ, hiszen a termékek, a program, a klub adott. Csak egy döntés és egy elhatározás kérdése, ami csak akkor hoz eredményt, ha nap-mint nap következetesen és rendszeren végezzünk a megtervezett feladatainkat.

Jövő héten egy igazi zsírégető főzőklubbal várok minden kedves vendégünket! :)

Szeretettel: Varga Gyula hálózati vezető Életfa Program

mkkajt1mkkajt2mkkajt3mkkajt4

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok