Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MISKOLCI KÖZPONTI ÉLETFA KLUB - AHOVÁ JÓ TARTOZNI!

beszmkk1Sokszor gondolkoztam azon, mit is jelent az Életfa Programhoz tartozni? Hogyan lehet elmondani valakinek azt, hogy milyen egy Központi Klub Miskolcon? Miért szeret valaki járni ezekre a klubnapokra?

A válasz nem is olyan könnyű.... Nézzük mi történt a héten nálunk itt Miskolcon!

A klubdélutánunk első előadójaként arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy milyen információs csatornákon érdemes tájékozódni az Életfa Program Just és Nahrin termékeivel kapcsolatosan. Gyakran szoktam ezt a mondatot idézni, mikor a szakmai kapcsolatainkról tartok előadást: "Életfa Program, a hiteles forrás." Igen és most a héten a klubelőadásom keretében is ezt emeltem ki büszkén. Fontos számunkra, hogy szakmailag hiteles és megbízható forrásból adjunk tájékoztatást. Hiszen egy Életfa Tanácsadó vállalja a felelősséget a tanácsaiért, felkészült és tájékozott, képzett. Hiszen csak így tudjuk méltó módon képviselni a svájci minőséget a magyar tudással és szakértelemmel összekapcsolva.

A következő előadó mindenki kedvenc és vidám doktornője, Harsányi Edit volt. Tőle sokat tanulunk mindig, hisz bölcsességét és tudását nem rest szétosztani és átadni az előadásai alkalmával. Csapatának jelképe, a "Bagoly" is ezt üzeni nekünk. A Narosan vitaminokról, kiemelten a Red Berryről, a Vivi Aloe-ról, a Sarki gyökér kapszuláról is beszélt Edit doktornő. Tanácsai mögött nem csak az orvost láthatjuk, hanem a gondolkozó, tapasztalati gyógyítót is. Talán ennek is köszönheti sikereit gyógyító munkájában. Közvetlen és közérthető előadásmódjával sok kedvelőt gyűjtött már. Talán úgy is jellemezhetném, hogy "nevetve tanultunk". Köszönjük!

A klubnap meglepetés előadója Varga Ferenc volt. Szó szerint mondhatom, hogy meglepetés volt, hiszen rendkívül érdekes és látványos előadást tartott Nekünk. Sok megdöbbentő információt mondott a kozmetikai piacról, a formaldehidről és a korpásodás elleni samponok összetevőiről. Előadását a Just for Men termékvonalról tartotta. Jó volt hallani, hogy Ő maga is mennyire szereti ezeket a termékeket, valamint megtudhattuk, hogy a Just for Men tusfürdőnek más illata van a nők bőrén és a férfiakén... Fecó, visszavárunk!

Ahogy mondani szoktuk..."szünet nélkül" érkezett következő előadónk, Szilágyi Ildikó. Igazi "work shop" tesztelős-kipróbálós előadást tartott. Minden új karácsonyi akciós Just csomagban szereplő készítményt kipróbáltunk és megillatoztunk. Hiába, azt mondja a mondás, hogy a puding próbája az evés... Hát mi kipróbáltunk mindent rendesen. Ildikó csak bontogatta a termékeket és szórta a tudás morzsáit szét. Nagyon büszke voltam férfitársaimra, akik kimondottan érdeklődéssel fogadták ezeket a szépészeti és kozmetikai termékeket is. Stílusosan azt is mondhatnánk: "Ha Justot veszel, "Just" is szép leszel".

És hát nem maradhat el Központi Életfa Klub Miskolcon egy kis Nahrin konyhai kóstoló nélkül. Most a Dr. Harsányi Edit kuktájából született lencsekrém aratott tetszést minden klubvendégünk között. Majd Szilágyi Ildikó "Almácska" egészséges édessége okozott igazi "lelkifurdalás-mentes" édesség élményt.

Hiába, nem csak ide tartozni, de itt lenni és részt venni is igen jó!

Köszönöm a vendégeinknek a megjelenést és aktív közreműködést, valamint előadóinknak a lelkes és informatív előadásokat!

Szeretettel:
Varga Gyula

beszmkk2beszmkk3

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok