Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

MDOSZ XIX. Szakmai Konferenciáján járt az Életfa Program

mdoszkonf

Kedves Életfások!

2017. szeptember 23-án a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének XIX. Szakmai Konferenciáján járt az Életfa Program.

mdoszkonf 1Mindig különleges élményt jelent számomra, amikor az Életfa Programot szakmai körökben is képviselhetjük. A célom az, hogy elsősorban a Nahrin termékein keresztül mutassam meg azt a 167 éves tudást és értéket, amit magas minőségben képviselünk.
Szívügyem, hogy beszéljek az Életfa Program küldetéséről, a már 2 éve, tematikusan zajló komoly egészségfejlesztő munkáról, amely véleményem szerint példaértékű Magyarországon.

mdoszkonf 2A magyar egészségi mutatók javítása érdekében fel kell hívnunk a figyelmet az egyén felelősségére, a megelőzés fontosságára és mi dietetikusok nagyon sokat tehetünk ezen a területen. Erről a munkáról írtam egy cikket az ÚJ DIÉTA 2017/4. számában „Egészségfejlesztés, megelőzés az Életfa Egészségőrző Programban 2017-ben is” címmel.
mdoszkonf 5Ebben a szakmai lapban a Narosan termékcsaládot is bemutattam, így a Konferencia látogatói közül már sokan érdeklődve fordultak hozzánk. Országos rendezvényként közel 350 dietetikus kollégának volt lehetősége, hogy testközelből is megismerje és megízlelhesse vitaminjainkat. Külön öröm volt számomra, hogy többen már terméktapasztalatukról is beszámoltak és különösen értékelték a Narosan Áfonya vaspótlásban nyújtott segítségét. A Konferencia programfüzetében a Testkontroll programunkról olvashattak egy rövid összefoglalót az érdeklődők illetve egy meghívót is elhelyeztünk a novemberben megrendezésre kerülő Nahrin Konferenciánkra.

mdoszkonf 3A rendezvény kiállítói standján Nagyházi Mária és Szabó Tamás volt segítségemre, akiknek ezúton is köszönöm, hogy a szakmai rendezvényhez méltó, magas minőséggel képviselték programunkat és nyújtottak tájékoztatást a minket felkereső dietetikusoknak.

Külön öröm volt számomra, hogy a Konferenciát Schmidt Ferenc Igazgató Úr is megtisztelte jelenlétével és közösen tapasztalhattuk meg Programunk erejét és elismertségét.

Büszke vagyok arra, hogy a dietetikusi szakma országos képviselői előtt is elismert teljesítményt nyújtottunk. Hálásan köszönöm a lehetőséget, a közreműködők munkáját és Nektek azt, hogy folyamatosan hírét viszitek ennek a remek, szakmai körökben is elismert kezdeményezésnek!

mdoszkonf 4Eredményeink biztatóak, nem állunk meg, már a 2018-as évre is megvan a tervünk, de erről majd bővebben november 18-án az Életfa Konferencián…

Várlak szeretettel!

Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok