Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

NAHRIN SEGÍTSÉG TÁPLÁLÉKALLERGIÁSOKNAK 2016

Allergia kiadvany

Kedves Életfás!

Az Életfa Program céljai között nagyon fontos szerepet tölt be a szakmai hitelesség, továbbá a fogyasztók megfelelő tájékoztatása. Ezeket figyelembe véve szeretnék egy eszközt a figyelmedbe ajánlani.

A lakosság egyre nagyobb hányada szenved allergiás megbetegedésben, melyek közül sokat a különféle élelmi anyagok és élelmiszeripari termékek okoznak. A táplálékallergiában/intoleranciában szenvedő ember számára alapvetően fontos, hogy azokat az élelmiszereket, élelmiszer összetevőket, amelyek a tüneteket kiváltják, ne fogyassza.

Magyarországon a leggyakrabban allergiát/intoleranciát kiváltó kilenc összetevő a következő:

  • Tejfehérje
  • Tejcukor (laktóz)
  • Tojás
  • Szója
  • Glutén
  • Földimogyoró
  • Benzoesav és származékai
  • Azoszinezékek
  • Kéndioxid és származékai

2016-ben a Nahrin Cég kiadott egy Tanúsítványt, melyben közel az összes Nahrin készítmény szerepel, a fenti kilenc összetevő alapján.

Ennek az évnek a végéig, tehát 2016. december 31.-ig, a Nahrin Cég garantálja, hogy az ebben a Tanúsítványban megjelent készítmények összetételét a feltüntetett időpontig nem változtatja meg oly módon, hogy az adott anyagtól való mentességet befolyásolná.

Fontos, hogy ezt a Tanúsítványt évente frissítik, tehát csak a megadott határidőig érvényes!

A Tanúsítvány alapján készítettünk egy kiadványt, mely reményeink szerint nagymértékben fogja segíteni az egyes táplálékallergiában, táplálékintoleranciában szenvedő betegek mindennapjait. A Nahrin Cég által kiadott Tanúsítvány a kiadvány végén megismerhető.

Kívánom, hogy forgasd haszonnal ezt a kiadványt és mikor egy táplálékallergiás fogyasztóval találkozol, segíts neki a magas minőségű Nahrin termékek ajánlásával, melyeket biztonsággal beépíthet a mindennapjaiba!

Szeretettel:
Starkné Szabó Eszter
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok