Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

emk jelentkezes

A+ A A-

AZ EGY ÉVES ÉLET(FA)MÓD KLUB HÍREI

Beszéltem arról, miért jó Neked, ha csatlakozol és csatlakoztatsz új érdeklődőket a klubhoz. Nem mellesleg ebben az évben a Cég kedvezményes termékcsomagok összeállításával is segít Téged ebben.

A tatai Delfin csapat két elkötelezett, pozitív tagjától megtudhattuk, hogy segített-e nekik bármiben is az Élet(FA)mód Klub,  vagy a Nahrin Testkontroll Program a mindennapokban? Továbbá segíti-e munkájukat a csatlakozási lehetőség ajánlása az új érdeklődőkkel való tárgyalásuk alkalmával, illetve fontosnak tartják-e, hogy szakember segítségét kérhetik tehermentesítés, testtömeg csökkentés, egészséges táplálkozás témában? Értékes gondolataikat ezúton is köszönöm!

ek klub logo2Végül, de nem utolsó sorban a jelenlévők ízelítőt kaptak a május elsején induló Nahrin Testkontroll Program keretében megszervezésre kerülő versenyből, melynek részleteit megtalálod a honlapon, illetve olvashatod a hírlevelekben.

Zárásként egy gyors felmérésből kiderült, hogy hány potenciális Élet(FA)mód Klub tag volt jelen a konferencián. Jelentem az összes kéz a magasban volt…

Ha nem voltál ott, remélem a következő konferencián találkozunk, és a Te kezed is felemelkedik, Téged is üdvözölhetünk az Élet(FA)mód Klub tagjai között!

Szeretettel,
Kanizsárné Vaskó Nikolett
vezető dietetikus

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok