Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

bkekh

A+ A A-

ÉLETFA PROGRAM BUDAPESTI KÖZPONTI KLUB - MEGHÍVÓ

Kedves Életfás!
Az Életfa Program budapesti Központi Klubja nevében szeretettel invitálunk a következő találkozóra, mely, 2014 december 10. szerda 17:00 órai kezdettel lesz
Helyszín: 1068. Budapest, Benczúr utca 45. 203.szoba.
 
Előadóink: Hegyi Gyöngyi életvezetési tanácsadó az Életfa Delfinek csapatvezetője, valamint Kanizsárné Vaskó Nikolett vezető dietetikus, az Élet(fa)mód klub koordinátora.
 
Téma: Bevezetés az Életfa Program világába, fejlődési lehetőségek akár a család egészségében akár az üzleti életben.
 
Gyöngyi és Niki is a közelgő ünnepi fényt hozza el számunkra, hisz virtuálisan már a harmadik gyertyát gyújtjuk Advent jegyében.
Azért, hogy az ünnep mindenkinek a valódi üzenetet a megnyugvást, fényt, szeretett hozza el, ahhoz segítséget kapunk egyik legjobb életvezetőnktől, hogy a szenthármas, a család, munka, pihenés még tökéletesebb lehessen.
Ha már könnyebbé tettük a körülményeket, tegyük könnyebbé az emésztési folyamatokat. Reformáljuk meg a hagyományos ünnepi étkeket, alkalmazzunk konyhai praktikákat, válogassuk meg a hozzávalókat. Ehhez pedig Kedves dietetikusunk, Niki fog segítségünkre lenni.
 
Rendhagyó alkalom is lesz, mert ahogy tavaly is tettük. Idén is átvisszük a közeli Mikulásgyárba, azokat az Életfa Programban serénykedők segítségével összegyűjtött felajánlásokat, amiket a hátrányos helyzetben élőknek, több nélkülözéssel küszködő családoknak juttatnak el. Ez a felajánlás lehet, játék, ruha, tartós élelmiszer, tisztító-tisztálkodási cikkek... Nem az a fontos, hogy mit adsz, hanem, hogy van lehetőséged adni és azt jó szívvel megteszed.
Erre 18:45-kor együttesen a klub végén kerítünk sort.
Ha nem tudsz részt venni személyesen, de szeretnéd elküldeni felajánlásodat, mi szívesen átadjuk a nevedben, ha azt részünkre eljuttatod.
 
Idén, már csak egy alkalommal találkozunk:
2014 december 17. Szilágyi Ildikó. Ünnepi klub lesz, ahol batyus bál jellegű évzárót tartunk. Erre az alkalomra szeretnénk kérni, hogy hozzatok olyan ételt-italt amivel szívesen megkínálnátok egymást.
 
Légy egészségesen kíváncsi és látogass el hozzánk.
Keltsd fel környezetet figyelmét is és hozd el magaddal barátodat, ismerősödet.
 
Szerdai mottónk: Természet erejével természetesen
 
 
A viszontlátás reményében
Üdvözlettel
Budapesti Központi Életfa Klub
Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok