Logo

AZ EGÉSZSÉG ALFÁJA ÉS OMEGÁJA

ht o3OMEGA 3 KAPSZULA

Ma már közismert tény, hogy a skandináv országokban, az eszkimók között, a Földközi-tenger vidékén lakóknál szinte ismeretlenek voltak bizonyos szív-és érrendszeri betegségek mindaddig, amíg az iparosodott világhoz hasonlóan nem kezdtek táplálkozni.

Miért voltak biztonságban a „civilizációs betegségek” némelyikével szemben? Azért, mert gyakran fogyasztottak, és fogyasztanak halat, ami nagy mennyiségben tartalmaz omega-3 zsírsavat.

De fontos-e szervezetünk számára ez a zsírsav? Egyértelműen igen a válasz, hiszen védelmet nyújt a korunkban oly jellemző túl zsíros táplálkozás következményeivel szemben. Pontosan ezért került a Nahrin célkeresztjébe az omega-3, és ezért tarthatjuk kezünkben az Omega 3 kapszulát.

Az omega-3 zsírsavak jótékony hatásai:

A betegségek és kóros állapotok megelőzésében az egészséges táplálkozásnak, ezen belül a megfelelő omega-3 zsírsav bevitelnek jelentős szerepe van.

Az Omega 3 kapszula:

A termék bátran ajánlható 25 év fölött bárkinek megelőzés céljából, a helytelenül táplálkozók részére, gyermekeknek étrend-kiegészítőként, a szív- és érrendszeri megbetegedésben szenvedőknek, illetve azoknak, akik esetleg örökölhetik ezeket a problémákat.

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.