Logo

A TERMÉSZET SIMOGATÁSA - AJAKBALZSAM KÖRÖMVIRÁGGAL

atsak

A természet simogatása a mosolyunkat és szebbre varázsolja. Az ápolt ajkak nemcsak vonzó tekintetet, de magabiztosságot és komfort érzést is adnak. Sajnos az emberek hajlamosak elfeledkezni az ajkak ápolásáról, pedig minden nap foglalkoznak az arcukkal, hajukkal, kezükkel. Csak akkor kezdenek törődni az ajkakkal, amikor megjelennek a problémák: szárazság, hámlás, repedések, sőt fertőzés (például herpesz) okozta tünetek. A Just Ajakbalzsam természetes védelmet és ápoltságot biztosít az ajkunknak. Rendszeres használatával megelőzhető a herpesz kiújulása, véd a széltől, a hidegtől, száradástól, segíti a regenerációt, ápol a napozás után. Csökkenti az irritációt és a gyulladást, ezzel enyhíti a fájdalmat is.

A termék főbb hatóanyagai:

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az ajkak „életre kelnek”. Érintésre teltebbé, puhábbá, nedvesebbé, látszatra pedig fényesebbé, és élénk színűvé válnak.
Ne sajnáljunk naponta egy-két percet rászánni az ajkaink ápolására. Ennek a terméknek a használata valóban nagyon egyszerű! Naponta többször kenjük be vele szánkat, és gyöngéden masszírozzuk be az ujjbegyünkkel, vagy használhatjuk rúzsként is, hiszen a tubus formája ezt lehetővé teszi. Feltétlenül használjuk éjszakára is!

Azonban nagyon fontos tudni, hogy használat előtt az ajkakat meg kell tisztítani az esetleges szennyeződésektől, vagy a rúzs maradványaitól. A kezünknek ilyenkor tisztának kell lennie. Ha rúzsként alkalmazzuk a tubust, másnak ne adjuk oda használatra! A Hölgyeknek megsúgom, hogy ha a diszkrét színű szájkontúr-ceruzával együtt használjuk, nagyon vonzóvá és optikailag telté tudjuk varázsolni ajkunkat!

Dr. Dacko Natalja
Egészségügyi Team

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.