Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

MÁLYVA, AZ IGAZI NŐ ILLATA

mályva4

Megint alkalom adódott, hogy megkapjuk a Mályva termékcsalád termékeit. Nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a Just „legnőiesebb alkotása”. Ez nemcsak a hatására vonatkozik, de exkluzív és elegáns külsejére és a csodálatos illatára is.

Fő aktív komponense: erdei mályva extraktum, ami friss virágokból és levelekből készül, A-, B-, C-vitaminban gazdag. Ezek segítségével nyugtatja, puhítja és táplálja a bőrt, valamint csökkenti az ödémát. Magas koncentrációban lévő értékes anyagok segítségével védőréteget képez a bőrfelületen. Ez szabályozza a bőr faggyú termelését. A mályva extraktum erős hidratáló hatással bír. De egyik legjelentősebb hatása, hogy aktivizálja az immunrendszert.

Használata mindenkinek javasolt, aki tökéletessé kívánja varázsolni a bőrét. Hiszen fiatalít, kellemes érzést nyújt a bőrnek és emellett csodálatos aromával rendelkezik.

A Mályva termékcsalád használata roppant egyszerű.

A bőrápolást kezdjük tisztálkodással. A Mályva habtusfürdő spray egy egyedülálló háromfázisú termék, mely
- tökéletesen tisztítja, hidratálja és táplálja a bőrt,
- csökkenti az irritációt és a gyulladást,
- fokozza a bőr tónusát, rugalmasságát,
- visszaállítja a bőr védő- és hydrolipid rétegét, ezzel fokozza a bőr antiszeptikus hatásait, és megakadályozza az idegen anyagok és mikroorganizmusok behatolását a bőr felületéről a szervezetbe,
- stimulálja a bőrsejtek regenerációját, tehát fiatalítja a bőrt,
- rendszeres használat során halványítja a korral megjelenő barna foltokat,
- tartósan dezodorál, varázslatos, egyedülálló illatot kölcsönöz a bőrnek.

A Mályva golyós dezodor a nők igazi kedvence! Az ideális dezodor minden tulajdonságával rendelkezik:

  • - tartósan frissít és dezodorál, akár 15-18 óráig is eltart a hatása,
  • - tökéletes bőrbarát: ápolja, hidratálja és tonizálja a bőrt,
  • - fertőtlenít és gátolja a gyulladást, de nem irritálja, és nem szárítja a bőrt (leborotvált bőrt sem), hiszen nem tartalmaz alkoholt,
  • - megakadályozza a kóros baktériumok szaporodását, de nem károsítja a bőr normális mikroflóráját,
  • - különlegesen finom illattal rendelkezik, könnyen használható és kifogyhatatlan

A Mályva testápoló tulajdonképpen egy emulzió, tehát könnyű krém. Használható arcra, nyakra, dekoltázsra, kézre, de akár az egész testbőrre. Minden bőrtípusra megfelel, de irritált, érzékeny, öregedő bőr esetén kimondottan hatásos. A száraz bőr gyorsan bársonyossá, frissé és simává válik. Az öregedő bőrt pedig kisimítja. Kiválóan hidratál, megújítja a bőrsejteket és stimulálja a bőrregenerációt. Tökéletesen véd a szélsőséges időjárástól (szél, hideg, hőmérséklet, levegő, nedvesség erős ingadozásai). Természetes védelmet biztosít az UV-sugárzással szemben. Használatakor tegyünk a még nedves bőrre kis adag emulziót és könnyedén simítsuk el.  Akár nappali, akár éjjeli krémként lehet használni! PH-ja 5,0-6,0.

A Mályva termékcsalád használata mindig egy igazi élményt jelent a testünknek, akár télen is elrepíthet minket a nyárba! Az eredmény pedig tiszta, sima, ápolt bőr és egyedülálló, varázslatos, tartós illat. És ez titokzatossá és ellenállhatatlanná tesz minket.

Érdemes kipróbálni és függővé válni!

Tisztelettel és szeretettel:
Dr. Dacko Natalja
EÜ Team tag

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok