Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÖSSZHANGBAN A TESTÜNKKEL...

oat

Kedves Olvasó!

Mostani témánk szervezetünk keringési rendszere, melynek támogatásához szeretnénk segítséget nyújtani a svájci Nahrin és Just professzionális termékeivel. Megmutatjuk, hogy melyik készítményt milyen esetekben tudjuk használni, szívünk, szerveink védelmében, és betegség esetén mi az amit tehetünk gyógyulásunk érdekében.

- Első problémára, görcsoldásra:

Naponta kétszer, reggel és este igyunk meg 2 evőkanál Narosan Narancsot. Naponta vegyünk be 3x1 Nahrin Magnézium kapszulát és reggel illetve este igyunk meg 1-1 csapott teáskanál (kb. 2 g) Basicot kis folyadékkal elkeverve (ez a lúgosítást is elősegíti).

Lefekvés előtt kenjük be a lábunkat, lábszárunkat Just Pedi-balzsammal, ami enyhíti a kellemetlen érzést és a csökkenti a visszerek kialakulását.

- Ödéma és vizesedés esetén:

3 teáskanállal fogyasszunk naponta a Nahrin Boróka szirupból, és igyunk mellette 3 pohár Alma- vagy Barack-író italt. Affiline-nal egészítsük ki a kúrát, ami szintén segíti kihajtani szervezetünkből a fölösleges vizet. Ha a probléma ennek ellenére nem javul, feltétlenül menjünk el orvoshoz!

- Koncentrációs zavarok, fáradékonyság megszüntetésére:

Igyunk naponta kétszer 1-1 evőkanál Narosan Narancs magnéziumos multivitamint (vashiány esetén Narosan Áfonyát is), és napi egy Ginseng-Ginkgo kapszulát vegyünk be hozzá. A Just Guduchi görgős stiftje (külsőleg halántékra, nyakra, csuklóra kenve) szintén elősegíti a koncentrációt, és frissítő hatása révén javítja a közérzetünket. Ha az energiaszintünket is szeretnénk növelni, akkor a Nahrin Q10-kapszulát szedjük rendszeresen.

- Sokk esetén:

Lélegezzünk be mélyen Just 31-gyógynövényes olajat, és használjunk Levendula aromaterápiát.

- Véraláfutásra, lila foltokra:

Kenjük be naponta többször Just Wallwurz (feketenadálytő) krémmel az érintett területet.

- Aranyér elmulasztására:

Naponta többször használjunk Just Levendula krémet és Körömvirág krémet. Ha súlyos a probléma, feltétlenül menjünk el orvoshoz!

- Magas vérnyomásra:

Napi 3 teáskanál Nahrin Boróka szirupot vegyünk be, és igyunk meg 3 bögre Alma- vagy Barack-író italt. Emelett szedjünk napi 2 Omega 3 kapszulát. Ajánlatos a hagyományos sót a Nahrin tengeri sójára és fűszereire lecserélni, nagyon jó ízesítésre például a Fokhagyma fűszer is. A Just Narancs aromaterápiájával külsőleg is segíthetünk. Súlyos vagy nem múló probléma esetén forduljunk orvoshoz!

- Keringési probléma esetén:

Elsősorban a Nahrin Affiline italát ajánljuk, amit vízzel hígítva kell fogyasztani. Ezen kívül nagyon jó hatással van szintén a keringésre a Narosan Áfonya, Omega 3, Q10 és a Vörös rizs kapszula. Melegítő hatású és vérkeringést serkentő a Just Boróka krém, hetente 3 alkalommal pedig egy Just Boróka esti fürdőt javaslunk.

- Szívproblémák megelőzésére:

Kifejezetten ajánljuk a Szív-csomagunkat, amiben speciálisan össze vannak válogatva a szív- és keringési rendszerünk működését segítő termékeink, a Narosan Narancs multivitamin, a Magnézium-kapszula, Q10-kapszula és az Omega 3 kapszula.

- Trombózisra:

Napi 3 teáskanál Boróka szirup fogyasztását javasoljuk, illetve az Affiline italt reggelenként vagy napközben iszogatva. Az érintett területet többször kenjük be Levendula krémmel, Pedi-balzsammal és 31-gyógynövényes olajjal.

- Visszér csökkentésére és megelőzésre:

Használjuk a Just Pedi-lábbalzsamot reggel és este, a lábfejtől felfelé irányuló mozdulatokkal bemasszírozva. Emellett a Körömvirág és a Levendula krémmel, 31-gyógynövényes olajjal is kenegessük a problémás részeket. A Nahrin termékek közül ajánljuk a Q10 kapszulát, ami pozitív hatással van az erekre és a keringésünkre.

oat 1

A Nahrin Nahrofit vaníliás vagy kávés italt mindenkinek ajánljuk problémától függetlenül, étkezés kiegészítéseként vagy akár egy kis étkezés helyettesítésére, mivel értékes tejproteint, esszenciális zsírsavakat, omega 3 EPA és DHA zsírsavakat, 12 féle vitamint, káliumot, magnéziumot és kálciumot tartalmaz.

Mindenkinek nagyon jó egészséget, kellemes őszt és varázslatos telet kívánunk!

Szeretettel:

Schmidt Judit
Nahrin referens

/Forrás: Nahrin Solutions Guide/

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok