Logo

DEO PLUS - A ZSÁLYA EREJÉVEL

ht Deo Plus

A hosszantartó frissesség

Izzadás és izzadság: a legtöbb ember számára kellemetlen és érzékeny téma. Ápolatlannak, piszkosnak tartják azokat, akiknek izzadság szaga van, vagy izzadság foltok láthatók a ruháikon. Ez olyan szituáció, amelyet bizonyára mindenki átélt már életében, és számára kellemetlen volt. Ugyanakkor az izzadás szervezetünknek egy teljesen természetes folyamata, és fontos szerepet tölt be az életünkben. Izzadáskor méreganyagok és az anyagcsere salakanyagai távoznak a szervezetből és fontos az is, hogy szabályozza testünk hőmérsékletét.

Azonban hála a gyógynövény-kivonatoknak, a fenti kellemetlenségek némi odafigyeléssel és helyes testápolással, a megfelelő termékek alkalmazásával megelőzhetőek.

A Deo Plus Classic zsálya praktikus pumpás deo fanyar illatával biztosítja számunkra a frissességet egész napon át.

Diszkrét illatú dezodor, mely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat, miközben nem gátolja a bőr szabad légzését. Alkalmazása mellett parfümöt is lehet használni, nem okoz irritációt, hajtógáz mentes.

Alumínium-mentes, illata és hatása hosszantartó, megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását, mindezt hajtógáz nélkül.

Összetevői között található a zsálya kivonat, citrom, kamilla, orbáncfű, cickafark, árnika, rózsa és a  hibiszkusz.

Alkalmazás

Szükség szerint, akár naponta többször befújni az érintett területeket (hónalj, testhajlatok).

Különleges összetételének köszönhetően nőknek és férfiaknak egyaránt javasoljuk használatát.

Életfa Program

 

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.