Logo

JUST FÜRDŐK ÉRZÉKI CSÁBÍTÁSA!

ajfecs

Mi nők, az egész napos rohangálás - munka, bevásárlás, gyerekek, ügyintézés, család, stb. – után megérdemlünk egy wellness vagy spa érzést az otthonunkban. Én a napot egy 20-30 perces fürdéssel szoktam zárni. De nem ám szimpla fürdéssel, hanem Just fürdőkkel gazdagítva! Mióta megismertem a Just fürdőket, már nem is tudom elképzelni nélkülük az életem. Szép lassan, észrevétlenül belopták magukat a kedvenceim közé. Attól függően, hogy milyen napom volt, vagy milyen a kedvem éppen, választok illatokat.

Ha megfáztam, akkor csakis a 31-es olaj jöhet szóba. Amint megérzem az illatát, máris a tüdőm legbensőbb részéig hatol, és kitisztítja a légutakat. Imádom.

Nagy kedvencem még a Homoktövis fürdőolaj, a száraz bőrömnek csodaszer. Nagyszerűen ápolja, hidratálja, ezért ezt leginkább télen használom. Finom, nagyon diszkrét illatát is kedvelem.

Bevallom, a februári konferencián vásároltam először a Kakukkfű fürdőből, de az első pillanattól kezdve imádom. Kellemes illata tisztítja a tüdőt, és ez is nagyszerűen ápolja a száraz bőrömet.

Az Érzéki fürdő nagyszerű illatával rögtön betölti az egész fürdőszobát.

Ha fáj a derekam, vagy testmozgás után természetesen a Boróka fürdőt választom. Szépen lazítja, oldja a fájdalmat.

Nagy bánatomra a Vanília tusfürdőt nem lehet állandóan kapni, tehát amikor lehetőség nyílik rá, kihasználom az alkalmat, és vásárolok belőle. Először kicsit féltem attól, hogy erős és émelyítően édes lesz az illata. Pozitívan csalódtam benne! Hihetetlenül kellemes, és fürdés után még nagyon sokáig érezni a bőrömön a fantasztikus illatát. Ilyenkor még parfümöt sem használok. A Vanília testvajjal együtt még jobban ötvözöm a hatását.

A héten pedig kihasználom a lehetőséget és megrendelem, kipróbálom a Citromfű fürdőt is.

Nem utolsó sorban megemlítem a Mályva habspray és Havasi gyopár habspray gyengéden ápoló és tisztító hatását. Szuper illatuk van, és nagyszerűen hidratálnak emellett.

Ez az én minden napos otthoni spa fürdőm. Nekem ez jelenti a feltöltődést a nap végén. Ilyenkor végig gondolom a napomat, vagy éppen nem gondolok semmire, csak lazítok! Élvezem a Just fürdők illatát, és a látványukat, hiszen mindegyik más színben pompázik.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!

ajfecs 1

Sok szeretettel:

Bebesi Nóra
Delfin csapat
70/457-2718

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.