Logo

NUTRIKAP, NUTRIKAP! TE CSODÁS!

Nutrikap

A legutóbbi Életfa Konferencián Karasszon Dezső előadása során felhívta a figyelmet arra, hogy milyen sok értékes információhoz jutunk, ha az eletfaprogram.hu weboldalon a KERESÉS programot használjuk.

Nosza! Itt az alkalom! Begépelem a keresőbe: NUTRIKAP. A találatok száma 1. Dr Harsányi Edit gondolatai olvashatók.

Bezzeg a VIVI ALOE! 22 találat! Rosszul csináltam volna? Tényleg csak egy?

hajPedig tudna az én gyerekem - 22 éves ifjú hölgy - mesélni erről néhány dolgot! Nem tudja, hogy milyen összetevők - sörélesztő, calciumlactate, köleskivonat, citrompor, L-cystin, calciumpanthotenát, E-vitamin, cinkklorid, biotin - rejtélyes sora alkotja. Annak se nézett utána, ezek hogy működnek, csak tapasztalatokat szerzett róla. Mégpedig jókat!
2013 őszén igencsak izgatott lett attól, hogy erősen hullani kezdett a haja. Hajmosáskor a lefolyó szűrőjében maréknyi hajszál gyűlt össze. Rémülten panaszkodott.
Itt volt az idő, hogy megpróbáljunk ehhez a segítséghez folyamodni! Jöjjön a NUTRIKAP!
Napi 2 kapszula szedésével 2-3 héten belül megszűnt a hajhullása, de a doboznyi adagot végigszedte. Azóta is mintha gyorsabban nőne a haja, mint korábban.

Mi is az, ami segítségére sietett a sínylődő hajhagymáknak? Biztos, hogy csak a fejbőrrel volt baj? A fejbőr kapillárisai károsodtak volna? Valamilyen ásványi anyag, akár vas hiányzik a szervezetből?

Hiszen ilyenkor a szervezet egésze testestül-lelkestül érintett lehet! A hajhullás csak a jéghegy csúcsa?
Sok kérdés megválaszolatlan maradt!

Az viszont nem, hogy milyen csodálatosan összehangolt hatása van az összetevőknek.

Nézzük a sörélesztőt: a saccharomyces cerevisiae gomba elemeiből áll! Értékes fehérje, számtalan ásványi anyag és nyomelem (kálium, kalcium, magnézium, jód, króm, vas, mangán, cink, szelén, foszfor), B-vitamin komplex, biotin (bőrvitamin) hordozója. Komplett tápanyag a bőr számára. A bélflórát támogatja anyagcsere szabályozó hatásával, így az emésztés javulásával párhuzamosan a bőr állapota is javul. A cukorbetegségben segítség, hogy a króm az inzulin hatékonyságát erősíti. A koleszterinszintet csökkenti, az energiaszintet fokozza.

Mit tud calcium-lactate? Ez a szervezet egyik legfontosabb ásványi anyaga. A csont, körmök, haj szerkezeti épsége, idegrendszeri érzékenység, izomműködés, sebgyógyulás, anyagcsere folyamatok stb. számára mind nélkülözhetetlen.
A köles kivonat a hajhagymák anyagcseréjét támogatja, nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban.
Jöjjön az L-cystin. Ez egy nem esszenciális aminosav, a fehérjék szerkezeti és funkcionális elemeként. Az L-cystin tartalmú fehérjék megkötik a nehézfémeket, keratint képez és serkenti a haj növekedését.
bőrA calcium-panthotenát maga a B5-vitamin, amely segíti a sejtfelépítést, ezzel regenerál.
Az E-vitamin fontos antioxidáns, védi a sejthártya épségét, ezzel az öregedési folyamatokat gátolja. Ez is regenerál, gyorsítja a sebgyógyulást, az immunrendszer működését fokozza.
A cinkklorid anyagcsere folyamatokban, sejtosztódásban játszik szerepet, így a növekedéshez, fejlődéshez fontos elem. Gyulladáscsökkentő hatása is van, lehetővé teszi az A-vitamin hasznosítását. A keratin – ami a haj alapanyaga - alkotó eleme.
A biotinról csak annyit mondjunk, hogy a haj, a körmök állapotáért, növekedéséért felelős.

El tudjuk képzelni, hogy egy ilyen kapszulában ennyi fontos és szükséges, sokoldalú anyag rejtőzik?
Már a lányom is tudja. Aki nem hiszi, járjon utána!

Szeretettel ajánlom megelőzésre is mindenkinek!

Üdvözlettel:
Feketéné dr. Pál Ilona
Napsugár Csapat Egészségügyi Team

JNS HUngária Kft. © Életfa Program | Just és Nahrin. Minden jog fenntartva.