Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A RÓZSASZIRMOK ZUHATAGA

Kedves Életfás Hölgyeim!

arzA szépítő és fiatalító nyár sajnos már rég eltávozott. Jönnek a hideg, sőt időnként szürke hónapok. A hideg egyaránt hatással van a testünkre és a lelkünkre, de ne hagyjuk, hogy elhervadjunk. Igyekezzünk megtartani a nyár ragyogását továbbra is. A hideg évszakban a bőr zsír- és nedvességtartalma rohamosan csökken, szárazabbá, színtelenebbé és fáradtabbá teszi a bőrünket. Mindezek ellenére a bőrünk fiatalságát és rugalmasságát meg tudjuk menteni egy bizonyos, a kortalan Alpoktól kapott recept segítségével, és ezzel megőrizhetjük az arcunk nyárias külsejét. Képzeljük el, hogy ezekben a szomorkás napokban egyszer csak rózsaszirmok kezdik simogatni bőrünket és életre keltik fáradt arcunkat. Ez könnyen megvalósítható, ha használjuk az Alpesi Rózsa arcápoló termékcsaládot, amely kiváló az érett bőr ápolására.

arz 1Az Alpesi rózsa egy tipikus svájci növény, ami rendkívül értékes és védett. Hegyi lejtőkön 3200 méteres magasságig nő. Leginkább savanyú talajban és fenyők szomszédságában érzi jól magát. Igazából Dél-Európából származik. Leggyakrabban az Alpokban, Pireneusokban, Appennin- és a Dinári-hegységben fordul elő. Ez egy örökzöld bokor, amely általában 1,2-1,5 méter magasra nő. Hegyes levelei ellenállnak a zord hidegnek és az erős UV sugárzásnak. A vastag hóréteg alatt vígan áttelel. A hőséget nem túlságosan kedveli, de a hegyekben ez a veszély nem fenyegeti. A rózsaszín, illetve néha fehér virágai valójában nem is a rózsa, hanem az azálea virágaira hasonlítanak.
Nem ritka, hogy a Rhododendron akár 100 évig él, sőt a Franciaországban lévő egyik legöregebb példány állítólag 300 éves.
Ez a növény nagy arányban tartalmaz dehidrint, ami stressz hatására (hideg, szárazság) képződik a növényekben. Jelenléte szükséges a növény fejlődéséhez, illetve a stresszel szembeni ellenállás kialakulásához. A dehidrin képes a víz tárolására, és emellett bizonyítottan védi a bőr őssejtjeit. Nagyon nehezen hozzáférhető a kozmetikai ipar részére, de mivel kevés növényből rendkívül nagy mennyiségű anyagot lehet kivonni, emiatt a növény nincs kizsákmányolva. Természetesen ehhez a legmodernebb fejlesztések váltak szükségessé, amiket a JUST cég kiválóan tudott teljesíteni.

Az Alpesi rózsa nappali és éjszakai krém csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik.

  • Csökkentik a ráncokat, fiatalságot, kortalanságot adnak a bőrnek.
  • Aktiválják a bőr regenerációját az őssejtek segítségével.
  • Rugalmasságot és feszességet kölcsönöznek a bőrnek.
  • Kompenzálják a kollagén hiányt és ösztönzik az elasztin képzést.
  • Megőrzik a bőr nedvességét és lipidtartalmát.

Fő hatóanyagai

  • Alpesi rózsa őssejtek - Minden növénynek vannak őssejtjei. A növényi őssejtek hasonló epigenetikai (örökítő anyag működésére ható környezeti) tényezőket tartalmaznak, mint az emberi őssejtek. A legújabb technológia segítségével növényi őssejteket lehet előállítani. A növényi őssejtek növelik a bőr sejtjeinek vitalitását és élettartamát, erősítik a védelmi rendszerét, késleltetik az öregedést, javítják a folyadék megtartását a bőrben, és növelik a sejt osztódását (tehát fiatalítják).
  • arz 2Liftingkomplex Lipopeptidekből - Ösztönzi az elasztin szintézisét, segíti egy egészséges, elasztikus szálakból álló szerkezeti struktúra felépítését.
  • Öregedés gátló (Anti-Aging) peptidek - Ezeknek köszönhetően történik a kollagén hiány kompenzálása. Megnövekedik a bőr feszessége és rugalmassága, az arcvonások kontúrjai javulnak.
  • Shea vaj kivonat - Megköti a nedvességet, rugalmasan és puhán tartja a bőrt. Száraz és érzékeny bőr számára ideális.
  • A nappali és éjszakai krémekben egyaránt megtalálhatóak az Alpesi rózsa őssejtek és a magas koncentrációjú Shea vaj kivonat. A különbség az, hogy a nappali krém lifting-komplexet és SPF15 UV szűrőt tartalmaz. Az éjszakai krémben pedig Anti-Aging peptidek találhatóak.

Mint ahogyan az összes Just termékre jellemző, ezeknek a krémeknek is roppant egyszerű a használata. Reggel és este kis mennyiséget kell felvinni az alaposan megtisztított arcbőrre, a nyakra és dekoltázsra, nagyon vékonyan bekenni, és könnyedén szétmasszírozni a bőrön. A hatást növeli, ha enyhén nedves arcbőrre alkalmazzuk.

Aranyszabály, hogy akármilyen krémet használunk az arcra, a szem körül csak a szemkörnyékápoló megengedett, hiszen bármilyen más krém ilyenkor szemkörüli ödémát vagy gyulladást okozhat.
A szemkörnyékápoló minimális mennyiségével nemcsak a szemkörnyéki, de a száj körüli részt is el lehet látni. Reggel és este – elalvás előtt – alapos arctisztítás után nyomjunk egy adagot a tenyerünkre, majd nagyon vékonyan tegyük fel a szem környékére (ne túl közel a szemhez), és ujjunkkal könnyedén (kicsit ütögetve) igazítsuk el. A maradék, kis mennyiségű krémet tegyük fel a felső ajkunk fölé és simítsuk el. Ezzel „kivasaljuk” az aprócska ráncokat, melyek az ajkunk fölött képződnek.

arz 3Kedves Igényes Hölgyeim!

Számotokra egyértelműen nagyon fontos a saját külsőtök ápolása. A Just termékek erre a legalkalmasabbak, mert arról is gondoskodnak, hogy minimális idő ráfordításával elérhessétek a kívánt eredményeket. Ne sajnáljátok magatoktól ezt a napi néhány percet, hiszen Ti vagytok a legfontosabbak. Legyetek rózsák!

Tisztelettel és szeretettel
Dr. Dacko Natalja
Egészségügyi Team

 

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok