Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

PEDIBALZSAM – AZ EGÉSZSÉGES LÁBAKÉRT

labbalzsamGondolom, sokan egyetértenek velem, hogy az emberek döntő többsége nem használják, hanem kihasználják a lábukat. Akkor is robotolnak és elvégzik nekünk a feladatot, amikor mi még csak nem is gondolunk rá.

Hiszen csak kivételes esetben irányítjuk tudatosan a lábunkat (mozgáskorlátozás, betegségek esetén), szinte fel sem fogjuk, milyen felbecsülhetetlen szívességet tesznek nekünk.

Az esetek túlnyomó részében csak akkor veszünk róluk tudomást, amikor már jelet adnak, hogy valami gond van velük. Természetesen, kivételek azok az esetek, mikor néha napján tükörbe nézünk, és valami hibát keresünk rajtuk. Kritikát kapnak tőlünk eleget, bíztatást soha. Pedig a lábpanaszok sokszor megelőzhetőek, elég, ha naponta csak néhány percet fordítunk lábunk ápolására.

A Just lábápolási termékek ebben jelentős segítséget nyújtanak.

Pedi Lábbalzsamot naponta legalább kétszer használjuk. Ennek fő feladata a láb ödéma csökkentése, a vér- és nyirokkeringés javítása és a lábizmok ellazítása. Ezt a terméket mindenkinek javasoljuk, de állómunkát végzőknek és sportolóknak feltétlenül. Akinek visszértágulata van, tegye kötelezővé és rendszeressé e termék használatát.

A közismerten visszértágulatnak nevezett állapot legtöbbször az alsó végtagon alakul ki (kivéve az aranyeret, amely a végbélnyílás visszereinek tágulata). A legtöbb ember számára a visszértágulat csupán enyhe kellemetlenséget jelent. Súlyosabb esetben azonban a visszértágulatban pangó vérből folyadék jut a környező szövetekbe; a folyadék bokaduzzadást idéz elő, majd a bőr pikkelyes lesz és viszketni kezd. Gyakran az egész láb elnehezül, fájdalmassá válik, különösen hosszabb állás után. A visszeres állapot kezelés nélkül általában romlik.

A visszértágulatok kialakulásában elsősorban genetikai és hormonális tényezők játszanak szerepet. A kialakulás iránti hajlam családon belül öröklődik. Ezenkívül a túlsúlyosság és a terhesség nagy szerepet játszik a visszértágulat kialakulásában.

Négyszer gyakoribb a nők körében, mint a férfiaknál. Jó lenne ezt az állapotot megelőzni. És a Pedi Balzsam ebben segíthet főleg a benne lévő vadgesztenye, csodabogyó és a kasvirág kombinációjának köszönhetően. Kialakult visszértágulat esetén viszont a kezelés mellett nagy segítséget nyújt.

Fontos az, hogy mindig alulról felfelé haladva körkörös mozdulatokkal kenjük be és masszírozzuk meg a lábunkat. És ha az időnk engedi, főleg este jót tesz, ha ezután néhány percre vízszintesen tesszük a lábunkat vagy akár 5-15 percig felpolcoljuk őket.

Kedves Munkatársaim!

Nekem meggyőződésem, hogy Ti nagy tapasztalatokkal rendelkeztek ezzel a termékekkel kapcsolatban. A konferenciákon és a klubnapokon Tőletek sokszor elhangzanak számunkra fontos információk, amelyek nagy segítséget nyújtanak nekünk, hiszen igazolják a termékek minőségét és hasznosságát. Mi a véleményetek a Pedi Lábbalzsamról? Kérlek, osszátok meg ezeket velünk!

Szeretettel és tisztelettel
Dr. Dacko Natalja

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok