Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A Just Árnika-Varjúköröm-Tömjén krém-gél - Ajándék a testünknek

arnika151130Tisztelt Életfás barátaink!
A LXI. Életfa Konferencián egy új, tubusba zárt segítséget kaptunk a Just-tól. Megérkezett Magyarországra egy unikális termék, amellyel meg tudjuk könnyíteni a testmozgást. Az emberek nagy része korlátozott mozgáskészségtől szenved a következők miatt:
túlterhelés,
reuma,
ízületi gyulladás,
sportsérülések,
hibás testtartás.
Emiatt fokozott igény van a készítményekre, amelyek segítik elmulasztani vagy enyhíteni a mozgásszervi problémákat (tüneteket).

A Just Árnika-Varjúköröm-Tömjén krém-gél egy egyedülálló készítmény, ami három felettébb érdekes gyógynövény kizárólagos és innovatív kombinációja. Ezek a növények a világ különböző részeiről származnak.

gyógynovenyA Hegyi Árnika (Arnica Montana) a réteken és ritkás erdőkben, az alpesi régiókban 2800m magasságig nő. A növény ereje a virágokban rejlik. Különböző tompa sérülések (húzódások, zúzódások, rándulások), mindenféle gyulladás, reuma, ízületi bántalmak esetén használják. Közismert erős vérzéscsillapító, és gyorsítja a vér felszívódását.
Az Afrikai Varjúköröm (Harpagophytum Procumbens) a namíbiai és dél-afrikai sztyeppéken és sivatagokon fordul elő. Ennek a növénynek a föld alatti gyökértörzs részét használják reuma, ízületi gyulladás, porckopás esetén.
Tömjén (Bosmellia Serrata). Ezzel a növénnyel Indiában találkozhatunk. Ennek a fának csak a gyantáját hasznosítják ízületi gyulladás, reuma és krónikus gyulladásos megbetegedések esetén.
A bizonyított Just minőségű új unikális készítményt széles alkalmazási területen használhatjuk, a tompa sérülésektől a gyulladásos állapotokig.
Krónikus állapotban a gél hosszabb időn keresztül is alkalmazható.
A gél serkenti a bőr vérkeringését, hatásos a gyulladásokkal szemben, enyhíti a fájdalmat.
Felhasználás az alábbiak esetén:
- tompa sérülések és vérömlenyek,
- akut sport- és baleseti sérülések,
- vérzéssel nem járó sérülések, mint pl. húzódások, rándulások, zúzódások és ficamok,
- az ízületek, inak és az izmok túlzott igénybevétele esetén (pl. kirándulások, túrák),
- hátfájás, reuma és ízületi gyulladások,
- könnyű sportmasszírozáshoz.

Javasolt:
- tömeg – és élsportolóknak,
- krónikus állapotban lévő izomzattal, ízületekkel rendelkező személyeknek,
- ízületi gyulladástól vagy reumától szenvedőknek,
- azoknak, akik merevség miatti mozgáskorlátozottságtól-, nyaki- és hátfájástól, vagy idegbecsípődéstől szenvednek.
Fontos megjegyezni, hogy ezt a terméket ne az általunk ismert Boróka és Wallwurz krémek helyett használjuk, hanem mellettük!
A Boróka és Wallwurz krémek akut panaszok esetén kiválóak.
Az erős, intenzív illatú Boróka krém kimondottan melegít, serkenti a vérkeringést, ellazító és élénkítő az izmok számára. Izom és ízületi fájdalmak, hátfájás, izmok feszülése, izomláz esetén javasolt.
Az enyhén gyógynövény illatú Wallwurz krém inkább hűsít. Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, duzzanatcsökkentő. Javasolt a tompa izomsérülések, húzódások, zúzódások, vérömlenyek, ficamok rándulása esetén, illetve sport után.
Az Árnika krém enyhe gyógynövény illattal rendelkezik, nem melegít és nem is kimondottan hűsít. Emellett keringést serkentő, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító és duzzanatcsökkentő hatású.
Krónikus (idült) panaszok esetén is kiváló.
Az alábbi panaszokra mind használható:

arnikakrem- izom-, és ízületi fájdalmak,

 

- porckopás,

- ízületi gyulladás,

- reuma,

- hátfájás,- zúzódások,
- vérömlenyek,
- ficamok,
- rándulások.
A gél gyorsan felszívódik. Szükség esetén naponta többször kenjük a fájó testrészre (hát, váll, nyak, térd, csípő, könyök), majd finoman masszírozzuk be a bőrbe!
A csomagolása korszerű: hajtogatott dobozban, 100 ml-es úgynevezett optimális (rövid) tubusban kapható.Elfér a táskában, és a Just „házi patikájának” egyik nélkülözhetetlen darabja.

Szeressétek és használjátok, hiszen nagy segítséget jelent a testnek!

Tisztelettel és szeretettel
Dr. Dacko Natasa
Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok