Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A HÓNAP JUST TERMÉKEI FEBRUÁRBAN: ÁRNIKA KRÉM, BORÓKAKRÉM, WALLWURZ KRÉM-GÉL

Just Árnika, Boróka, Wallwurz krém

Mozgásszervi probléma? Fájdalom? Helytelen testtartásból eredő fájdalmak? Ízületi fájdalom, gyulladás? Sportolás következtében fellépő izomláz? Izomgörcs? Fáradékony izmok?

A Just mindezekre a problémákra kiváló megoldást kínál számunkra.

ÁRNIKA KRÉM
A Just Árnika-Varjúköröm-Tömjén az árnikán kívül még két értékes gyógynövényt tartalmaz:

  • Az Afrikai Varjúköröm (Harpagophytum Procumbens)a namíbiai és dél-afrikai sztyeppéken és sivatagokon fordul elő. Ennek a növénynek a föld alatti gyökértörzs részét használják reuma, ízületi gyulladás,porckopásesetén.
  • Tömjén (Bosmellia Serrata). Ezzel a növénnyel Indiában találkozhatunk. Ennek a fának csak a gyantáját hasznosítják ízületi gyulladás, reuma és krónikus gyulladásos megbetegedések esetén.

Felhasználás az alábbiak esetén:

- tompa sérülések és vérömlenyek,
- akut sport- és baleseti sérülések,
- vérzéssel nem járó sérülések, mint pl. húzódások, rándulások, zúzódások és ficamok,
- az ízületek, inak és az izmok túlzott igénybevétele esetén (pl. kirándulások, túrák),
- hátfájás, reuma és ízületi gyulladások,
- könnyű sportmasszírozáshoz.

Javasolt: tömeg – és élsportolóknak, krónikus ízület- és izomzat bántalmakkal rendelkező személyeknek, ízületi gyulladástól vagy reumától szenvedőknek, azoknak, akik merevség miatti mozgáskorlátozottságtól, nyaki- és hátfájástól, vagy idegbecsípődéstől szenvednek.

BORÓKAKRÉM
Mélyrehatóan ápolja az izomszöveteket és elősegíti az állandó vérbőséget. Az izmok aktivizálásával fokozhatók az erőkifejtés hatékonysága, csökken a fáradékonyság. A boróka kifejezetten aktív vérkeringést élénkítő hatású. Az ödémás, duzzadt végtagokon, a térden, bokánál, vállaknál, nyaknál jelentkező ízületi gyulladások kezelésére kiváló, hiszen a vérkeringés felgyorsítása eredményezi a fájdalom csökkenését és gyors elmúlását.

WALLWURZ KRÉM-GÉL
A sportolás, testmozgás (akár fizikai munka) előtti bemelegítést nem szabad elhagyni soha, de emellett hathatós segítséget jelent a Just egyik új fejlesztésű terméke a Wallwurz krém-gél. Fő hatóanyaga a fekete nadálytő, melynek izom-, és ízületi panaszok esetén hatékonysága és alkalmazhatósága tudományosan bizonyított.

Mitől különleges ez a krém-gél? Ideális sportolás, túlterhelés utáni lazításhoz, élénkíti a bőrkeringést, serkenti az izmokban, és ízületekben a vérkeringést. Gyulladáscsökkentő, frissíti a túlhevült testrészeket, csökkenti a fájdalmat és a fájdalmas duzzanatot, ápolja a bőrt. Akár rovarcsípések esetén is alkalmazható (hűsít, csökkenti az irritációt), gyorsan felszívódik, nem ragad.

Szerk

Referenciák
Régebben nagyon fájt a jobb kezem. Semmilyen elváltozás nem volt rajta, de nem tudtam vele írni, vágni és fogni sem, csak kínzó fájdalom árán. Kaptam rá többfajta hűsítő krémet, de egyik sem használt. Szteroidos kezelést is kaptam, de nem múlt el teljesen ez a fájdalom. Mikor megismertem a Borókakrémet, a kezemen próbáltam ki először. Nagyon hatásos volt. Úgyhogy, ha előjön újra ez a kellemetlen érzés, csak bekenem a kezem és már nem fáj.

Még fejfájásra is szoktam használni, főleg arra, amelyik tarkóból indul. Ha a veséim körül érzek problémát, szintén ezt veszem elő, nagyon jól felmelegíti a derekat is.

Kanóczki Olga, Életfa Delfinek csapata

Szóval pár hete hatalmasat estem a télikertben, teljes tehetetlenséggel, két térdre, - a hatásból következtetve a jobb térd egy kicsit többet kapott a jóból…

Felpattantam, mert hát van ilyen, és indultam volna tovább, aztán egyre lassabban ment a dolog. Fájt, nem tudtam kiegyenesíteni, és jól megijedtem, hogy nagyobb a baj. Úgy terveztem, másnapra kiderül mi a helyzet.

Már régebben egy csomagban Wallwurz krémet is kaptam, de eddig nem igazán használtam. Na, majd most! A régi jó „dunszt-módszer”: alaposan bekentem, vizes ruha, törölköző és alvás.

Másnap alig tudtam menni. Hétfőn és kedden olyan elfoglaltságom volt, hogy nem tudtam otthon pihenni, de kentem reggel, este. Szerda volt a pihenő nap, egész nap Wallwurz-dunsztban. Csütörtökre, ha nem is voltam megtáltosodva, de meglepődtek a kollégák, mennyit javult a mozgásom, és gyakorlatilag a hét elteltével megnyugodtam, hogy rendbe hoztam magam.

Forgon Emese 
Napsugár csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok