Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

A CSODA FOLYTATÓDIK

Demeter EnikoAz előző cikkemben már írtam az október 30-ai rádióadásról. A műsor E-mentes övezet című rovatban a szakember az immunerősítés világába kalauzolta el a hallgatókat. Az egyserűen páratlan gránátalma lé-aloe kombináció mellett számos hasznos információt hallhattunk tőle. Például a folsavról. A szakember egy spenót turmix elkészítésére buzdította a hallgatóságot.

Még nekünk felnőtteknek is nehéz olykor-olykor rávenni magunkat a spenótfogyasztásra, de anya legyen a talpán, aki a kis csöppségével egykönnyen meg tud itatni egy zöld-turmixot. Pedig nélkülözhetetlen vitamin. Miért is? Mert nélküle a terhesség korai szakaszában a velőcső záródás nem zajlik le hibátlanul a pici gerincében és a sejtosztódásban is pótolhatatlan szerepet tölt be (magzatvédő vitamin). Emellett egy rendkívüli csonterősítő anyag. A folsav serkenti az agy szerotonin (hangulatjavító vegyület) termelését. Hiányában pszichiátriai zavarok léphetnek fel (álmatlanság, ingerlékenység, feledékenység, depresszió). Egyes kutatások kapcsolatot találtak a folsavhiány és az autizmus között is.

Folsav dropsUgye, most már te is belátod, hogy létfontosságú a folsav pótlása? És most jön a csoda. A nagyszerű Nahrin cég megtalálta a megoldást, hogyan tudjuk egyszerűen a szervezetünkbe juttatni ezt a páratlan elemet. Nem kell a piacra rohangálnunk friss spenótért, és a gyerekek esetében sem kell mindenféle trükkön törni a fejünket, hogyan csempésszük be láthatatlanul az ételükbe. Kitalálták, kifejlesztették és az új gránátalmás Vivi Aloe megjelenésével együtt mindenki számára elérhetővé teszik a Folsav rágótablettát. Ugye milyen nagyszerű?

De a november 8-i budapesti LXVI. Életfa Konferencián nem csak az új Vivi Aloe-val és fantasztikus társával, a Folsav rágótablettával ismerkedhetsz meg. Van még meglepetés a tarsolyunkban.  Lesz móka és kacagás, rengeteg jó barát és szeretet, rengeteg szeretet.  El tudsz képzelni ennél jobb programot?

Demeter Enikő
Napsugár Csapat

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok