Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EUCASOL SPRAY

581 eucasolÉvről- évre mindannyian tapasztalhatjuk, hogy a légúti megbetegedések az egészségünket érintő leggyakoribb problémát jelentik.

Az Eucasol spray nagyon jól segíti a légutak tisztulását, megfázás esetén jól használható a szabad légzés fenntartására. Amennyiben rendszeresen használjuk, a megfázásos betegségek hatékony megelőzésére is alkalmas. Jelentős antibakteriális hatása van.

Életfa Óvodáinkban, iskoláinkban megelőzésre használják a nevelők, a csoportban vagy tanteremben szellőztetés után 2-3 fújás biztosítja a légtér fertőtlenítését.

Megfigyelhető, hogy a közösségekben sokkal kevesebb a hiányzások száma, mióta bevezették e termék használatát!

eucasol02Allergiás és asztmás betegségeknél a légzési nehézségek leküzdésében hatékonyan használható. Jól javítja a légzésfunkciókat, nagyon megnyugtató tiszta, egészséges légzést biztosít. Különösen ajánlott megelőző használata pollenérzékenység, asztmatikus és bizonyos allergiás betegségek esetén.

A Just Eucasol spray a szoba levegőjébe vagy a párnára fújva mérsékli a nehézlégzést és a fulladásos panaszokat. Éjszakára tanácsos a hálószoba levegőjét 1-2 fújással frissíteni, nagyon kellemes alvást biztosít.

eucasol03Zsebkendőre fújva és orrunkhoz tartva gyorsan tudjuk javítani a légzést. A több emeletnyi lépcsőzés esetén jelentkező légzési nehézséget is gyorsan javíthatjuk ilyen módon.

Horkolás esetén házasság megőrző készítménynek is nevezhetjük, hiszen a légutak tisztulása után a horkolás elmúlik, és így maradhat a szerelem a hálószobában!

Munkám és csapatom összetétele miatt gyakran utazom, ezért az autóm a második otthonom. Az autómban a légfrissítőm az Eucasol spray, ami fertőtleníti a fűtés- hűtés miatt bekerülő baktériumokat és porszemcséket!

Porszívózás előtt is érdemes két fújással megajándékozni otthonunkat és önmagunkat.

Összefoglalva:

eucasol04Levegőtisztító, légzésjavító spray. Baktériumölő, gyorsan elpusztítja az allergénhatású, károsító anyagokat. Megszünteti a kellemetlen szagokat, és nagyon hatékonyan tisztítja a helyiségek levegőjét.

Segít a légzési zavaroknál, különösen jó hatású pollenérzékenység, allergiás és asztmás rohamok esetén. A spray 75ml, kb.400 pumpanyomás, mely több hónapra elegendő.

Nyugodt légzést biztosít zsebkendőre fújva és belélegezve, vagy este párnára fújva.

Segít megelőzni az arcüreggyulladást, erősíti az immunrendszert.

Szeretettel ajánlom minden magyar család számára!

Hegyi Gyöngyi
Egészségügyi Team
életvezetési tanácsadó
06-70/4572712

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok