Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

VIRÁGOT A VIRÁGNAK - VITAL JUST DAMASZKUSZI RÓZSÁS ARCTONIK

VJ tonik

Kedves Életfás Hölgyek!
Az Életfa Konferencián megismerkedtünk egy új, talán az egyik legnőiesebb termékkel, ami minden nőt királynővé változtathat. A Just cégtől egy pompás illatú „rózsacsokrot” kaptunk ajándékba, mégpedig a Damaszkuszi Rózsa Arctonikot. Annak ellenére, hogy már megszoktuk, hogy egy Just termék csak kitűnő minőségű lehet, mindig rácsodálkozunk egy exkluzív újdonságra. Természetesen a legjobban annak örülünk, hogy ez nem csak kimondottan élvezeti cikk, hanem meglehetősen hasznos termék. Eddig az arcápolási kollekciókban (Havasi gyopár vagy Alpesi rózsa) mindig hiányzott a tonik. De most végre eljutott hozzánk ez a nélkülözhetetlen termék.

tonic01Valójában az arcápolásban a jó minőségű tonik nagyon fontos szerepet játszik. Értékes összetételeinek köszönhetően több funkcióval rendelkezik: tisztít, tonizál, hidratál, táplál, javítja a bőr hibáit és fiatalít. A kitűnő minőségű arcápolási termék nemcsak védi és ápolja a bőrt, de még különös kisugárzást is kölcsönöz az arcnak!

tonic02Ilyen a Vital Just Damaszkuszi Rózsa Arctonik, ami nemcsak száraz, fáradt és érzékeny bőrtípusra kiváló, de még a kevert típusú bőr egyenetlenségeit is (száraz bőrrész- zsíros bőrrész) megszünteti.

Főbb alkotóelemei

-          - Damaszkuszi rózsavíz

-          - Provence-i rózsavirág-kivonat

-          - Glicerin

-          - Panthenol

Egyáltalán nem tartalmaz parfümöt, mégis, mikor kinyitjuk a flakont, intenzív, hamisíthatatlan rózsaillatot érzünk. Ez a rózsából kivont illóolajoknak köszönhető!

Önmagában a „főszereplő” damaszkuszi rózsa nemcsak kényezteti, szépíti és ápolja az arcbőrt, de gyulladásgátló hatással is rendelkezik. A provence-i rózsával párban pedig még jobban kifejti a hatását. Használata nagyon egyszerű: a pórusokig ható tisztításhoz egy vattapamacsot itassunk át tonikkal, és gyengéd nyomogatással vigyük fel a sminktől már megszabadított arcra. Reggel is érdemes használni az arclemosás után.

tonic03A rózsa mindig is a nőiesség szimbóluma volt. Nemcsak önmagában szép, de másokat is széppé tesz. Minden Életfa Hölgynek érdemes kipróbálni a Damaszkuszi Rózsa Arctonikot. Biztos vagyok benne, hogy már az első használat után a szívetekbe lopja magát. Hiszen arra hivatott, hogy a rózsaszirmok puhaságát, gyöngédségét, rugalmasságát és ragyogó szépségét átadja a bőrünknek. Forduljunk bizalommal a rózsához, hiszen ő tudja a legjobban a szépség titkát.

Egészséges és sugárzóan szép bőrt kívánok mindenkinek!

Tisztelettel és szeretettel
Dr. Dacko Natalia
Egészségügyi Team

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok