Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

NAROSAN NARANCS - EGY EVŐKANÁLNYI BIZTONSÁG…

narosan narancs

Mai túlhajszolt világunkban, szinte nélkülözhetetlen, hogy az ember mindig friss és tettre kész legyen, hogy meg tudjon felelni mind a munkahelyén, mind pedig otthon, és legyen elegendő energiája a szabadideje aktív és tartalmas eltöltésére.

Az emberi szervezet harmonikus működéséhez elengedhetetlenek a vitaminok, melyeket többnyire a táplálékkal juttatunk be a szervezetbe. Amennyiben a táplálékunk nem tartalmaz elegendő vitamint és ásványi anyagot, a szervezetben különböző hiánytünetek lépnek fel.
Elgondolkodhatunk azon, hogy miért van szükségünk plusz vitamin bevitelre ahhoz, hogy egészségünket megőrizzük. Hiszen nagyanyáink sem szedtek semmit, mégis jól érezték magukat a bőrükben. Igen ám, de azóta sok minden megváltozott, viszont egy dolog nem, a szervezetünk IGÉNYE!
Az egészséges életmód egyik sarkalatos pontja, hogy vitaminban, ásványi és rostanyagokban gazdag ételeket fogyasszunk. Mindezt lehetőleg tartósítószer-, adalékanyag-és vegyszermentesen. Elárulom, nincs könnyű dolgunk. Ami biztos és fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy szükségünk van vitamin bevitelére. Munkám során sokszor találkozom ezzel a kijelentéssel:”én nem szedek vitamint, mert változatosan táplálkozom”. Rendben, ez régen elég volt, de manapság, amikor a gyümölcsök és zöldségek vitamintartalma drasztikus mértékben lecsökkent, elgondolkodtató, hogy ez elég-e.

Miért válasszuk a Narosan Narancs vitamint?
A Narosan Narancs egy nagyon jó minőségű, természetes alapanyagú és magas koncentrációjú vitamin készítmény. A természetes összetevők felszívódása tökéletesen működik az emberi szervezetben, így már kis mennyiség is elegendő belőle.
Kiemelném a búzacsíraalapot, mely különösen étékessé teszi a vitamint, hiszen a búzacsírának magas a vitamin- és ásványi anyag tartalma.
A vitamin összetételét tekintve különböző ásványi anyagokból és nyomelemekből áll, melyeknél a Nahrin cég különös gonddal figyel az egymásra gyakorolt hatásukra is. Ezért elmondhatjuk, hogy egy komplett készítmény áll előttünk.
Az ásványi anyagtartalma közül kiemelkedik a magnézium. Ez az ásványi anyag szükséges a normális kalcium, nátrium, kálium és foszforegyensúlyhoz, valamint a C-vitamin anyagcseréjéhez is. Nélkülözhetetlen az idegek és izmok normális működéséhez. Stressz ellenes ionként is ismeretes. Hozzásegít a szív-és keringési rendszer egészséges működéséhez. Segít a csontritkulás megelőzésében.
A Narosan Narancs az immunrendszerünk erősítésével hozzájárul ahhoz, hogy a szervezet könnyebben küzdje le a betegségeket. Képes legyen a gyorsabb regenerálódásra.

Különösen ajánlott:
- gyermekeknek az egészséges fogazat és csontozat segítése céljából,
- várandós és szoptató anyáknak magas minőségű vitaminpótlást biztosít,
- szív-és érrendszeri betegségben lehetőség van az állapot optimálisabbá tételéhez,
- férfiak esetében fizikai és szellemi erőnlétet fokozza,
- segíthet leküzdeni a kimerültséget és a depressziós tüneteket,
- időskorban a csontozat megtartását illetve felépülését segítheti.
Összefoglalva elmondható, hogy a család apraja-nagyja számára ajánlott ez a kiemelkedő hatásfokú készítmény!

Egészségetekre!

Szeretettel:
Dubniczky Ildikó
Egészségügyi Team, Védőnő

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok