Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

EXKLUZÍV TERMÉKEK JÚLIUSBAN

exkluziv termekek

A mindennapjainkban, de utazás, különleges munka – pl. betegápolás - során fontos lenne a tiszta kéz, de a kézhigiénia feltételei nem mindig és mindenhol biztosítottak
Néha akárcsak a buszon, villamoson vagy metrón történő utazás után, ahol oly sokan fogják a kapaszkodót, akár tüsszentés vagy orrfúlyás után is, bizony jól esne felfrissíteni illetve "tehermentesíteni" a kezeinket. De, hogyan?
A Just cég erre is talált megoldást, egy áttetsző, gél állagú készítmény előállításával, ez pedig a Kéztisztító zselé.

Gondoljuk csak el, a kis üvegecske mindenhol képes meglapulni: táskánkban, zsebünkben, autónkban, és bármerre is járunk csak egy mozdulat, egy borsónyi mennyiség, amit szétdörzsölünk a kezeinken és máris tiszta, baktériummentes a kezünk. S, ez nem minden, a gél összetevői emellett még táplálják, ápolják is a kéz bőrét.

Szívesen elmerülnél egy kád meleg vízben, de időpocsékolásnak érzed? A zuhanyozás ugyan egészséges, és most, a kánikula idején frissítőbb is, ám a fürdés sokkal jobban kényezteti a lelkedet! Ha fokozni szeretnéd az élményt a fürdőben, ismerd meg, mit jelent az igazi wellness!

Nyáron különösen fontos a megfelelő testápolás, ám a teljes kikapcsolódásról, a relaxációról sem feledkezhetünk el. Ehhez a legjobb választás a Just Pezsgőfürdő, mely igazán exkluzív összetevőket, értékes pezsgőkivonatot tartalmaz, tökéletesen ápolja és emellett kíméletesen tisztítja a bőrt. Illatával elvarázsol, így tökéletes választás egy hosszú nap után, egy kis romantikát, érzékiséget csempészve életünkbe, egy szempillantás alatt oázissá változtatja a fürdőszobát.

malyvakremA Mályva krém (mályva, kamilla, allantoin, szúrós csodabogyó, bíborlevelű kasvirág, hyaluronsav, E-vitamin) ideális termék, ami megvédi az arc- és a kézbőrt. Főleg azoknak szoktuk ajánlani, akik sok időt töltenek a szabadban vagy nehéz fizikai munkát végeznek. Arckrémnek ideális: akár éjjeli, akár nappali krémként lehet használni. Mivel elég zsíros a száraz, érzékeny bőr esetén kiváló. Ideális hidratáló, tisztító és nyugtató, csökkenti a bőrirritációt. Nyáron érdemes használni, hiszen nemcsak hidratálja és táplálja a bőrt, de véd az UV-sugárzástól is. Fiatalító hatással is rendelkezik, a hyaluronsavnak, allantoinnak és E-vitaminnak köszönhetően. A kisgyerekek bőrére is kiváló! PH-ja 5,0-6,0. 

A tökéletes szájhigiénia elérése ma már nem lehetséges szájvizek nélkül. A Gyógynövényes szájápoló biztonságos, és hatékony védelmet nyújt a család minden tagja számára! Négyszeres hatásával egyedülálló módon biztosítja a tökéletes szájhigiéniát, hiszen fertőtlenít, eltávolítja a foglepedéket, gyulladásgátló, ápol és frissít egyszerre.

Emellett használható fogmosás után és akár napközben fogmosás helyett is. A munkahelyen vagy utazás közben, ahol és amikor minden perc számít, egy gyors szájöblítés azonnal friss leheletet biztosít és tisztít is!

Fontos, hogy összetételének köszönhetően remekül kiegészíti, viszont nem pótolja a napi száj és fogápolást! Alkalmazásavégtelenülegyszerű: 7-10 cseppet kevés vízben feloldani, és kb. fél perc alatt a szájat, a garatot, torkot alaposan átöblíteni.

sanactivA krémhez hasonlóan a San’Activ fürdősó is Holt-tengeri sót tartalmaz, annak minden értékes ásványi anyagával (kálium, kalcium, nátrium-klorid, magnézium stb.) együtt. A só jótékony hatása már az ókorban is ismert volt, nemegyszer háborúk dúltak a terület birtoklásáért. Olyan uralkodók, mint pl. a címben szereplő Kleopátra, palotákat emeltek a tenger partján, hogy élvezhessék a fürdőzést.

Mostantól már nem kell irigykedve gondolnunk a régi uralkodókra, hiszen akár saját fürdőszobánkat is „élményfürdővé” varázsolhatjuk pillanatok alatt! A Holt-tengeri só mellett értékes éterikus olajok is erősítik kedvező élettani hatásait.

Hatásai: lazítja az izomzatot, csökkenti az irritációt, segíti a salaktalanítást, regenerálja a testet, gyengéden ápol, frissít.

A Just Eukaliptusz olaj friss és hűsítő illatával elvarázsolja az érzékeinket. Hatóanyagainak - kamilla és levendula - köszönhetően lázcsillapító, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő, kiválóan alkalmazható bronchitisz, megfázás, influenza, ízületi gyulladás, reumatikus problémák, rovarcsípés esetén. Aromalámpába cseppentve kiváló lazító, relaxáló hatású, frissíti a szoba levegőjét.

A Just Grapefruit illóolaj főbb hatásaiként a fertőtlenítő, antimikrobiális, nyugtató, valamint a bőr alatti szövetek vérellátását és nyirokkeringését elősegítő hatásokat lehet megemlíteni. A grapefruit olajat e hatások miatt szorongások oldására és a meghűlések okozta kellemetlen tünetek enyhítésére lehet használni aromalámpák vizébe cseppentve vagy levegőbe porlasztva, illetve a légzés könnyítését célzó inhaláló keverékek alkotórészeként. Emellett zsíros, pattanásos bőr ápolására, illetve cellulitis kezelésére is ajánlják a grapefruit illóolajat tartalmazó készítményeket. Kellemes, frissítő illata miatt kedvelt alkotórésze a masszázs- és fürdőolajoknak is.

euaAz emberi orrban több millió érzékelő sejt van, melyek rögtön továbbítják üzeneteiket agyunknak, életünkben tehát nagyon fontos szerepe van az illatoknak.
Az ápoltság, a tisztaság, a tökéletes megjelenésre való igény a mindennapi életünk része lett. Épp ezért egy jól megválasztott parfüm nemcsak ránk, de környezetünkre is rendkívüli hatással lehet. Tehát nem elég csak a divatot követni, figyelnünk kell arra, hogy saját egyéniségünkhöz illő parfümöt találjunk.
A Just for men eau de toilette valóban univerzális illatával mindenkinek jó választás. Legyen szó hétköznapról, ünnepi alkalomról, utazásról vagy sportolásról, a Just for men mindig a legmegfelelőbb társ!

guaranaHogyan lehetsz egyszerre friss, koncentrált, fiatalos, üde, és persze egészséges? A Nahrin Guarana Drops segítségével!
De mi is az a guarana?
Egy Brazíliában őshonos növény, amelyet hosszú idő óta nagy tiszteletben tartanak gyógyszerként, és élvezeti cikként egyaránt. Stimuláló hatása miatt az őslakos indiánok szinte szent növényként tisztelték, hiszen a vadászathoz is kitartásra, és koncentrációra volt szükség.

Mit tartalmaz a Guarana Drops?
Guarana kivonat: segít az utazási panaszoknál, csökkenti az éhségérzetet (fogyókúrához ideális), javítja az emésztési folyamatokat, és kis mértékben lassítja az öregedési folyamatokat.
Kávé kivonat: kiváló minőségű Arabica kávé koncentrált kivonata. Élénkít, stimulál, azonban gyorsabban szívódik fel, és a koffeint fokozatosan adja le a szervezetben, kifejezetten kellemes aromával rendelkezik.

Hogyan használjuk? Szükség szerint alkalmazható (szétrágva, szopogatva), naponta akár többször is, hiszen egy kimerítő, hosszú autóút során akár minden 20 percben elfogyaszthatunk belőle egyet.
Jogosan merülhet fel a kérdés, ilyen nagy adagokban is szedhető? Igen, a kávéval összehasonlítva ugyanis hatása hosszabb és kiegyensúlyozottabb, még az alacsonyabb koffeintartalom ellenére is.
Ajánlható gépkocsivezetőknek, diákoknak-tanulóknak, a reggelente borús hangulatban ébredőknek, kávéimádóknak (ha éppen nincs lehetőségük hódolni szenvedélyüknek), és az esti-éjszakai programokat kedvelőknek egyaránt.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok