Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

ÉLET KÖZEPE, AZ ÉLET CSÚCSA… MENOPAUZA

articsoka sojafit

Néhány évtized alatt teljesen megváltozott a hozzáállásunk ehhez a témához. A nagymamám még büszke volt, hogy elérte ezt a kort, hogy megvannak a gyerekei, elérte azt, amit akart.

Ma óriási vesztességként élik meg a nők. Elvész a nőiség, a termékeny periódus, bejön a „kevesebbet érek”.

Az önértékelés tőled függ, attól, hogy milyen „növekedési környezetet” választasz magadnak. Ha olyan helyen, közegben élsz, ahol vesztességként éled meg, akkor én tudok ajánlani egy jobb helyet, úgy hívják Életfa Klubok! Itt csak olyan emberek gyűlnek össze, akik tisztelik egymást, az értékekre koncentrálnak, és segítő jobbot nyújtanak, ha kéred!

A másik, amivel tudsz a tünetek megelőzésért tenni, a termékeink!

Van-e olyan, amiről hallottál már: hőhullámok, éjszakai és nappali csillapíthatatlan izzadások, gyomorgörcs, életkedvtelenség, kezdeményezőképesség hiánya, értéktelenség… Ezek mind a hormonrendszer felborulásának, elsősorban hiányának a tünetei. Sokan vitáznak arról, hogy van ösztrogén dominancia, és hogy ne szedjünk ösztrogént! Akiben ez merül fel, az el tud menni a nőgyógyászhoz és vérből meg tudja nézetni az értékeket.

Amit én általánosan vallok, és napi szinten, ajánlok az a következő:

  1. 14-42 év között a tünetektől függően kérek egy vérvizsgálatot, de az a tapasztalatom, hogy a Sojafit és az EVA kapszula ciklusos szedésével teljesen rendbe jön a páciens. Nincs PMS (premenstruációs szindróma), nincsenek hasi görcsök, és a rendszertelen menzeszről is csak múlt időben beszélünk. Létrejön a várandósság, vagyis élvezhetővé, könnyűvé teszi a női létet.
  2. Amikor beindul a menopauza - és ez 42 év felett bármikor indulhat!!! -, menzesz rendszertelenséggel, sokszor csak depresszióval, érdektelenséggel, elsősorban MINŐSÉGI ÖSZTROGÉNT PÓTLOK. Nem gyógyszert. A sok cikkezés, a daganat felszaporodás mind a mesterséges hormonpótlásoktól van. Szóját Kínában, Indiában, Japánban mindenki eszik! Férfiak és nők is. Hetente többször. Nem is ismerik viszont a menopauzás panaszokat. Vagyis nem kell sok, csak rendszeresen kis adag. Erre tökéletes a Sojafit.
  3. Heves menopauzás tünetek jelentkezésekor – hőhullámok, izzadás, rosszullétek, depresszió – emelt adagban adom a Sojafitet + az EVA kapszulát, és hozzáteszem még a Basicot, Teafa olajat, Minci A-t. Egy hónap türelmi időt szoktam kérni, hogy a termék ki tudja fejteni a hatását, és hogy megtaláljam az egyénnek megfelelő adagot. (Ez lehet 8 kapszula és 4 turmix is naponta.)
  4. Menopauza után mindig javaslok szedni természetes ösztrogént. Hogy miért? Két oka van.
    1. Mert az agyban továbbra is ott vannak a receptorai, és ha azok éheznek, akkor rövidtávú memóriazavarokat okoznak. Nem rögtön, de alattomosan. Tudom, hogy ez még messze van! De én most ezt élem az Édesanyámmal! Bármit megadtam volna ezért a tudásért korábban. Mindent elfelejt, hiába a Halolaj, és most már olyan a károsodás, hogy hiába a Sojafit is. Csak a szinten tartásért küzdök. Addig, amíg nincs memóriazavar, addig van lehetőség ezt megelőzni. Tehát, ha jót akarsz tenni az örököseiddel, de különösen magaddal, akkor napi 1, de legalább heti 3 adaggal biztosítani tudod a szellemi frissességed életed végéig. Képzeld csak el, milyen jó lenne így megöregedni?
    2. A viszketés, bőr- és nyálkahártya szárazság megkeseríti a nap minden percét, és ez nem várat magára. Van, akinél egy hónap múlva jelentkezik már. Nincs az a krém, ami ezt megoldaná. Ismét csak ösztrogén a megoldás rá belülről, vagyis a Sojafit.
    3. A csonttörések oka is a hormonhiány miatti csontleépülés.

Az már csak hab a tortán, hogy a Sojafittel ki tudsz váltani egy kis étkezést, 200 kalóriával, tehát a menopauza utáni súlygyarapodást is meg tudod előzni. Tejmentes, tehát tejfehérje és tejcukor érzékenyeknek is ezt adom.

Álljon itt néhány terméktapasztalat.

Fekete Éva Nyíregyháza: Anyának lenni

Elhatároztuk, hogy most már jöhet Dorcikának a kistesó. Mivel ő (Dorci) a gondolat után azonnal érkezett is, most is erre számítottunk. Nem így lett. Pedig én már méregtelenítettem rendszeresen (Articsóka, Írók), töltöttem magam vitaminnal (Narosan áfonya, Red Berry). Az egyik Kulcsember Találkozón szponzoromtól, Dr. Harsányi Edittől egy Sojafitet kaptam ajándékba. Hű, de finom volt! Imádtam. És mire elfogyott, Emmácska is megérkezett… Még fontos momentum, hogy az Uram pont akkor kezdte el inni a Narosan narancsot, mikor én a Sojafitet. Hogy ez véletlen avagy sem, Rád bízom…(Megsúgom, hogy nem.)

Kanyóné Mándi Mária: Sojafitet mindenkinek!

Nincs olyan konferencia, hétfői klub, vagy más rendezvény a Napsugár Csapatban, ahol el ne mondanám a Sojafittel kapcsolatban ezt a tapasztalatomat, ami sokaknak segítség lehet.

A szuper nagyiknak is lehetnek problémái – nevezetesen a csontvesztés a változó korral szinte mindenkinél bekövetkezik, talán a kezdete és az üteme lehet más. Így volt ez távoli rokonomnál is, akinek rögtön az első „itt fáj, ott fáj” vizsgálat során -4,1 értéket mértek a csontsűrűség vizsgálaton. A kívülre mutatós, jó ötvenes nagymama nem dicsekedett ezzel, csak csendben elfogadta a felírt gyógyszereket, amelyeket nem tudott szedni, egyiket elfelejtette, a havi „egyszemestől” a gyomra fájt, nyűg volt az egész. Persze, hogy a kontroll alkalmával még rosszabb lett a helyzet: -4,3!!!

És mi mindig jókor találkozunk. Akkor kóstolgattam a Sojafitet, adódott, hogy próbálja meg ő is. A rendszeres fogyasztás már az első három hónap után eredménnyel járt, a kikönyörgött „kíváncsiság kontroll” -2,8 –at mért, ami óriási siker!

Nekem még nincs gondom, de inkább most iszom, hogy ne is legyen! Finom eperturmix a nassolás helyett, vagy kisétkezésre, természetes, a változó kor más tüneteit is kezeli – évi két preventív kúrát igazán megér.

Karasszonné Lőrincz Katalin:„Just-Nahrin ínyenceknek”

C. Molnár Emma: A nő ezer arca című könyvében írja, hogy nemünk már születésünk pillanatától kezdve rá van írva arcunkra, és erősen meghatározza további sorsunkat, egész életünket. A női test neurohormonális működése olyan bonyolult, hogy ő egyenesen „bennünk lüktető kiszolgáltatottságról” beszél ezzel kapcsolatban. Ez a hormonális működés kihat az érzelmi-hangulati életünkre, a libidószintre, a testi egészségünkre, az anyaságunkra is!

A nő életének minden korszakában hatalmas változásoknak van kitéve, melyeket egyrészt nem tud uralni, befolyásolni tudatosan. A társadalom sem túl toleráns velünk, ezt bizonyítják a negatív nyelvi kifejezések is: „banyaláz gyötri”, „megjött a havibaja”, „hisztis tyúk” stb., mindnyájan hallottunk már, talán mondtunk is ilyeneket...

Ezek a tipikusan női problémák tehát nem elhanyagolhatóak, enyhítésük nemcsak nekünk, nőknek, hanem a velünk élő családtagoknak is életminőség javulást hozhat. A Nahrin ezért alkotta meg az EVA kapszulát, hogy megőrizhessük, illetve harmóniába hozhassuk nőiességünket. Már a fiatal lányok is szenvednek a menstruáció testi-lelki tüneteitől (hasfájás, fejfájás, kedélyhullámzások stb.), de ez az ún. premenstruációs szindróma érett nőknél is ugyanúgy jelentkezhet levertséget, fáradékonyságot, sőt depressziót is okozva. A változókorban lévő hölgyek pedig a női nemi hormon csökkenése miatti tünetektől szenvednek (verejtékezés, szívdobogásérzés, stb.).

Az EVA kapszula (közönséges orbáncfű, barátcserje, maté tea, jávai tea kivonat, édeskömény kivonat) pozitív hatásai a következők: enyhíti a menstruáció előtti panaszokat, csökkenti a menopauza negatív tüneteit, nyugtatóan hat az idegekre, javítja a kedélyállapotot, feltölt energiával, kedvező hatással van a szabálytalan ciklusra, növelheti a nők termékenységét, méregtelenít, segít a rendszeresen hólyaggyulladásban szenvedőknek, csökkenti a lelki stresszt.

Jómagam rendszeresen fogyasztom (naponta két kapszulát), és tapasztalataim alapján mondhatom, hogy nagyon sokat segíthet azokon a nőkön, akik szeretnék nőiségüket örömmel megélni, „ezerféle arcban” kiteljesedni.

Van Neked ilyen otthon? Ha nincs, itt az idő megvenni és elkezdeni használni. Csak emlékeztetlek: a prevenció kimutatottan olcsóbb, mint a betegség kezelése! Hát kezdd el most!!

harsanyi edit

Szeretettel:
Dr. Harsányi Edit Marianna
orvos-marketing igazgató

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok