Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

JUST - NYÁRON IS OKOSAN!

Tusolas hidratalas

Megérkezett végre a várva várt nyár, a forróság, a napfény, a strandon, vízparton, szabadban töltött boldog órák időszaka. De mielőtt teljesen belefeledkeznénk az évszak nyújtotta örömökbe, kicsit nézzük a Just szemüvegén át, mi vár Ránk az elkövetkező hónapokban. Nyáron a magas hőmérséklet hatására megváltoznak bőrünk felső hámrétegének fizikai tulajdonságai - és egyúttal az igényei is. Kerüljük el a veszélyeket, ideje megtanulni mire is van szüksége a bőrünknek nyáron. És ha már tudjuk, hát adjuk is meg neki, hogy minél tovább maradhasson csodálatos!

 

Szezonális bőrápolás? IGEN!

Magyarországon mind a négy évszakot átéljük minden évben, mégis elfeledkezünk arról a tényről, hogy az évszakoknak megvannak a maguk jellegzetes bőrápolási igényei! És az összes közül bizony a nyár speciális követelményei fokozott jelentőséggel bírnak. A napsugárzás káros hatásai közismertek, ráadásul a 30 fok fölötti hőmérséklettel együtt növekszik a páratartalom is. Ennek köszönhetően alaposan megváltoznak a bőrünk fizikai jellemzői. Számos probléma forrása, hogy a környezet valamint a szervezetünk változásait nem vesszük figyelembe, nem fordítunk figyelmet a fokozott és megváltozott igényekre. Ez a biztos útja a maradandóan károsodott bőrnek, valamint a különböző fertőzések kialakulásának. Ezért fontos okosan „átvészelni” a tikkasztó hőséget!

Mit szeretne a bőrünk nyáron?

A melegben kitágulnak az erek, a bőr felülete kipirosodik, fokozódik a hő leadás, a verejték- és faggyútermelés, a bőr védőrétege sokkal sérülékenyebbé válik. Segítsünk hát saját magunknak, a Just mindig kéznél van!

A forró napokon érdemes többször tisztálkodni, azonban ne felejtsük el, hogy a gyakoribb zuhanyozás, fürdés stb. következtében a hám víz- és zsírtartalma csökken, növekszik a kiszáradás, a bőrgyulladások veszélye. Ám ez a veszély könnyen kikerülhető! A Just kínálatában tökéletes társakat találhatunk ehhez nyárra, akár a hölgyek, akár az urak számára. A Mályva- és a Havasi gyopár család tagjai, az Izlandi moha és a Tej-méz rizs tusfürdő a Vital Just család, a Kamillás kézkrém, a Kéztisztító gél mind-mind csak arra vár, hogy segíthessen Nekünk!

Nagyon fontos, hogy bőrünket nem elég kívülről táplálni! A megfelelő folyadékfogyasztás nélkül lehetetlen eredményesen védekezni ebben az időszakban. A változás ebben is szembetűnő, ugyanis az átlagos 1-1,5 liter folyadékkal szemben minimum 2,5 litert kell ahhoz meginnunk, hogy a bőr megfelelően hidratált lehessen. Emellett a gyümölcsök-zöldségek fogyasztása ugyanilyen fontos, és szerencsére a friss alapanyagokból sincs hiány.

Az egyik legalapvetőbb szabály: megfelelő fényvédő nélkül ne menjünk napra! De ne felejtsük el a naptejeket az arcon is mindig használni! Hiszen a ráncok szülőatyja maga a napfény.

A melegben könnyen eltömődő pórusok miatt érdemes hetente kétszer arc- és dekoltázsradírt alkalmazni, ezzel csak jót tehetünk magunknak. Emellett persze az egész testre használjunk hidratáló krémet, testápolót vagy hűsítő zseléket, amelyek a bőrtáplálás mellett nyugtató hatással is bírnak! A Vital Just család a Mályva testápoló, a Napozás utáni balzsam, a Levendula krém egyaránt a rendelkezésünkre áll ehhez.

Természetesen a nyári Just ajánlatok egészen kis szeletét tudtuk csak bemutatni írásunkban, de keresd munkatársainkat, keresd a Justot nyáron is, hiszen ezt a döntést nem lehet megbánni! A legjobbat a legjobbaktól!

Kellemes nyarat kívánunk minden kedves vásárlónknak!

Forrás: Just Aktuelle 2014

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok