Menu

just logo uj     nahrinlogo   infoblokk kedv final felso ESZA                                                          

A+ A A-

AZ ILLATOK ILLATA – JUST SZANTÁLFA TUSFÜRDŐ ÉS TESTÁPOLÓ

just szantalfa diszdoboz

A szantálfa illatát szinte mindenki ismeri, ami nem is csoda, hiszen a kozmetikai ipar egyik leggyakrabban alkalmazott és legértékesebb alapanyaga. Érzéki, keleties illatával már ősidők óta hódít, de jótékony hatásai is kiemelésre méltóak.

just furcsi

A Just Szantálfa díszdoboza egy fürdőt/tusfürdőt valamint egy testápoló krémet tartalmaz, amelyek segítségével élvezhetjük a kényeztető, tökéletes ápolást akár nap mint nap!

A szantálfából nyert illóolaj, amelyet vízgőz desztillációval állítanak elő, egy tiszta, sárgás színű, alacsony sűrűségű folyadék. Jellemző és közkedvelt illat, határozott jegyekkel. Női és férfi parfümökben, kozmetikumokban is alkalmazzák, mert úgy gazdagítja a megadott kompozíciókat, hogy a többi összetevőt tökéletesen hagyja érvényesülni, nem fedi el őket.

Egy illat, egy aroma és két Just termék, amelyek nem csak a szaglószervekre vannak jó hatással. A hatóanyagoknak köszönhetően:

  • Tökéletesen regenerálják a bőrt.
  • Élénkítenek.
  • Fertőtlenítenek.
  • Nyákoldó, köptető hatásúak.
  • Frissítenek emellett afrodiziálnak.

Szantálfa dobozA Just Szantálfa díszdobozban található mindkét termék ajánlott bármilyen bőrtípusra, különösen ajánlott az igénybevett, fáradt bőrre, használhatók érzékeny bőr esetén is. Nyugtató hatásuk remekül érvényesül a mindennapi testápolás során. Illatuk elvarázsol, valódi ünnepé téve minden hétköznapot.

Ez a honlap sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulsz a sütik használatához.
Ok